ראש חודש אדר

קוביd1

New member
ראש חודש אדר

היום ראש חודש אדר ,ואיך אומרים משנכנס אדר מרבים בשמחה
מאחל לכולם חודש טוב חודש של הישגים בירידה במשקל מאחל לכל אלה שמעומדים לניתוח ,שהכל יעבור בשלום ובקלות
אנחנו פה לעזור אחד לשני ,בשביל זה הפורום קיים ,אני מבקש מכל אחד באם יש לו אפשרות לעזור לשואלים חדשים לעשות את זה .כמו שעוזרים לכם תשתדלו לעזור לאחרים
שבוע טוב וחודש טוב.

קובי

אופירA

New member
מנהל
אדר - נס גופני

בפורים היה נס ההצלה הפיזי של עם ישראל, ובחנוכה - הנס הרוחני.

עכשיו בואו נספר על הניסים שלנו - שקרו לגוף שלנו:

היום, אחרי שפתחתי עוד קצת את הטבעת לאחרונה, לבשתי בגד שכבר כמה זמן לא עלה עלי (בגלל ה-3 קילו שהולכים קדימה ואחורה כל הזמן).
במשקל לא ראיתי הרבה שינוי, אבל במידה בהחלט רואים. כבר כמה שבועות שכל הזמן האנשים אומרים לי - רזית!
השיטה שלי היא לחמניות מקמח מלא עם סיבים תזונתיים. מפעיל את חילוף החומרים מצוין, עם קצת פעילות גופנית זה בונה שריר ושורף שומן, והתוצאה בעיקר בהיקפים ופחות במשקל.
(השוקולד והעוגות נשארו באותו מינון. לא ויתרתי על זה).
ישבתי במסיבת ברית, ואשה אחת שלא מכירה אותי, אמרה לי: אני לא יכולה לדמיין אותך בגודל גדול (מצוין! את לא צריכה לדמיין וגם אל תנסי!).

לפני כמה זמן הלכתי לבקר חברה שלי, שמנה, בחודשי הריון אחרונים, וראיתי שהיא לובשת משהו מוכר... זו היתה חולצה שלי, מאוד שימושית, מהעבר השמן, שנתתי לה עם עוד כמה בגדים טובים מאוד, וכבר שכחתי על קיומה בכלל.
העבר השמן הרגיש לי פתאום מאוד רחוק. כבר שכחתי אותו. התרגלתי למראה החדש. כאילו 10 שנים של השמנה די גדולה נבלעו אי שם בעבר הרחוק. ואני זוכרת שכשהן היו, לא ידעתי אם הן ילכו אי פעם.
שטף הזמן ומרוצת החיים שטפו גם את הזכרונות האלה... והם נהיו רחוקים פתאום...

זה לא נס עצום, שהעבר השמן והטרום סוכרתי כבר רחוק מאחריך?

מרים 882

New member
את יודעת אופירה,לכל מי ששואל

אותי על הניתוח,אני אומרת שזה נס שלבוש בטבע.

nunu44

New member
תודה על האיחולים

היי קובי,
תודה על האיחולים, הטיפים והפרגון לכולם.
חודש טוב, מלא שמחה ובשורות טובות :)

למעלה