ראש חודש טוב, שנה אזרחית טובה מאשתקד.

Harrington

Well-known member
מנהל

ראש חודש טוב, שנה אזרחית טובה מאשתקד.​

למעוניינים להקפיד על התאריך העברי אבל מתקשים לעתים לזכור אותו, שימו לב שבחודש הקרוב התאריך העברי זהה ללועזי :). כלומר מחר יהיה א' טבת וה01 לינואר למניינם. כך כמובן לאורך כל החודש (זולת כך שהעברי מתחלף בערב כידוע).

נוח מאוד :).

דיברגנט חדש

Well-known member
למעוניינים להקפיד על התאריך העברי אבל מתקשים לעתים לזכור אותו, שימו לב שבחודש הקרוב התאריך העברי זהה ללועזי :). כלומר מחר יהיה א' טבת וה01 לינואר למניינם. כך כמובן לאורך כל החודש (זולת כך שהעברי מתחלף בערב כידוע).

נוח מאוד :).
גם חנוכה התחיל ביחד עם כריסמס :)

Harrington

Well-known member
מנהל
סלח לי ששכחתי שאתה מוגבל ולא פתוח לדעת מנהגים של אחרים.
המממ, עלוב למדי נסיון העקיצה הזה. אתה מסוגל ליותר.

בתכל'ס אכן, כיהודי כריסמס לא מעניין אותי, מה לעשות. ברוך ה' לא מכיר יותר מדי יהודים שזה שונה עבורם.

lemner40

Well-known member
🙏🇮🇱שנה שנראה את חטופינו בביתם🇮🇱🙏
שנה שטובה
שהמלחמה תגמר
שישראל תעזוב את עזה , לבנון וסוריה
שהחטופים יחזרו
שממשלת העברינים תעזוב את השלטון
שהחרדים ילכו לצבא
ושילמדו לימודי ליבה ובהמשך יהיו כמו כולם רופאים ומהנדסים ולא גנבים ואוכלי חינם כמו שעשו עד היום
שיבנו מחדש את הצפון והדרום
שישראל תחזור להיות מדינה דמוקרטית, שמערכת המשפט תחזור להיות עצמאית, שערוצי התקשורת יחזרו להיות עצמאים.
שמשפחת הפשע נתניהו יעזבו למיאמי.
שיעשו שלום עם מדינות ערב, שתקום מדינה פלסטינאית
וישראל תנסה להיות בפעם הראשונה מדינה נורמלית

Harrington

Well-known member
מנהל
שנה שטובה
שהמלחמה תגמר
שישראל תעזוב את עזה , לבנון וסוריה
שהחטופים יחזרו
שממשלת העברינים תעזוב את השלטון
שהחרדים ילכו לצבא
ושילמדו לימודי ליבה ובהמשך יהיו כמו כולם רופאים ומהנדסים ולא גנבים ואוכלי חינם כמו שעשו עד היום
שיבנו מחדש את הצפון והדרום
שישראל תחזור להיות מדינה דמוקרטית, שמערכת המשפט תחזור להיות עצמאית, שערוצי התקשורת יחזרו להיות עצמאים.
שמשפחת הפשע נתניהו יעזבו למיאמי.
שיעשו שלום עם מדינות ערב, שתקום מדינה פלסטינאית
וישראל תנסה להיות בפעם הראשונה מדינה נורמלית
ושהחיים בלה-לה-לנד יתפכחו :cool: (אם כי זה נראה לי משהו שפשוט עומד לקרות ולא איחול, הגם שאולי רק בסוף השנה הלועזית, כשיתברר ש99% מהנ"ל לא התממש).

ושהחיים בלה-לה-לנד יתפכחו :cool: (אם כי זה נראה לי משהו שפשוט עומד לקרות ולא איחול, הגם שאולי רק בסוף השנה הלועזית, כשיתברר ש99% מהנ"ל לא התממש).
גם לפיד אמר בכל פינה ב2024 יהיו בחירות ואני ראש ממשלה ;)
אנחנו במדינה דמוקרטית
וברגע שיהיו בחירות נראה מה יהיו התוצאות ...

Harrington

Well-known member
מנהל
גם לפיד אמר בכל פינה ב2024 יהיו בחירות ואני ראש ממשלה ;)
אנחנו במדינה דמוקרטית
וברגע שיהיו בחירות נראה מה יהיו התוצאות ...
מן הסתם יהיו בחירות במהלך 2025, אם אי"ה המלחמה תסתיים במהלכה, ואם לא אז כידוע גג ב2026. מה יהיו תוצאותיהן אינני יודע לנבא. יש סקרים לכאן ולכאן וממילא גם אלה וגם אלה לא שווים מאומה בשלב זה :). אין לי אלא לסמוך על דברי כבוד יו"ר האופוזיציה שקבע שהוא הוא (או הם הם) הרוב בישראל ;-).

משתפרת1

Well-known member
מן הסתם יהיו בחירות במהלך 2025, אם אי"ה המלחמה תסתיים במהלכה, ואם לא אז כידוע גג ב2026. מה יהיו תוצאותיהן אינני יודע לנבא. יש סקרים לכאן ולכאן וממילא גם אלה וגם אלה לא שווים מאומה בשלב זה . אין לי אלא לסמוך על דברי כבוד יו"ר האופוזיציה שקבע שהוא הוא (או הם הם) הרוב בישראל .
לא יודעת אם תהיינה בחירות השנה או במועדן בשנה שאחריה. מה שכן, אם במקרה האופוזיציה הנוכחית תזכה לרוב נראה לי שמי שירכיב את הממשלה לא יהיה לפיד.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודעת אם תהיינה בחירות השנה או במועדן בשנה שאחריה. מה שכן, אם במקרה האופוזיציה הנוכחית תזכה לרוב נראה לי שמי שירכיב את הממשלה לא יהיה לפיד.
אנא עארף. האיש אמר שהוא (או הם) הרוב :). לא נעים לי לחלוק עליו.

משתפרת1

Well-known member
אנא עארף. האיש אמר שהוא (או הם) הרוב
. לא נעים לי לחלוק עליו.
זרמתי עם זה. נניח שהאופוזיציה תשיג רוב כדבריו, להערכתי מישהו אחר ינהיג אותה. מי? לשם כך צריך נביא. פעם גנץ היה כוכב בסקרים, פתאום הבליח בנט, עד לבחירות בוודאי יצוצו לפחות 3 שמות חדשים שהאטרקטיביות שלהם תהיה החידוש.

למעלה