שמלת תחרה1
Well-known member
שנה שנראה את חטופינו בביתם
למעוניינים להקפיד על התאריך העברי אבל מתקשים לעתים לזכור אותו, שימו לב שבחודש הקרוב התאריך העברי זהה ללועזי . כלומר מחר יהיה א' טבת וה01 לינואר למניינם. כך כמובן לאורך כל החודש (זולת כך שהעברי מתחלף בערב כידוע).ראש חודש טוב, שנה אזרחית טובה מאשתקד.
גם חנוכה התחיל ביחד עם כריסמסלמעוניינים להקפיד על התאריך העברי אבל מתקשים לעתים לזכור אותו, שימו לב שבחודש הקרוב התאריך העברי זהה ללועזי . כלומר מחר יהיה א' טבת וה01 לינואר למניינם. כך כמובן לאורך כל החודש (זולת כך שהעברי מתחלף בערב כידוע).
נוח מאוד .
פחות עקבתי אחרי כריסמס. עם הנוצרים הסליחה.גם חנוכה התחיל ביחד עם כריסמס
סלח לי ששכחתי שאתה מוגבל ולא פתוח לדעת מנהגים של אחרים.פחות עקבתי אחרי כריסמס. עם הנוצרים הסליחה.
המממ, עלוב למדי נסיון העקיצה הזה. אתה מסוגל ליותר.סלח לי ששכחתי שאתה מוגבל ולא פתוח לדעת מנהגים של אחרים.
שנה שטובהשנה שנראה את חטופינו בביתם
ושהחיים בלה-לה-לנד יתפכחו (אם כי זה נראה לי משהו שפשוט עומד לקרות ולא איחול, הגם שאולי רק בסוף השנה הלועזית, כשיתברר ש99% מהנ"ל לא התממש).שנה שטובה
שהמלחמה תגמר
שישראל תעזוב את עזה , לבנון וסוריה
שהחטופים יחזרו
שממשלת העברינים תעזוב את השלטון
שהחרדים ילכו לצבא
ושילמדו לימודי ליבה ובהמשך יהיו כמו כולם רופאים ומהנדסים ולא גנבים ואוכלי חינם כמו שעשו עד היום
שיבנו מחדש את הצפון והדרום
שישראל תחזור להיות מדינה דמוקרטית, שמערכת המשפט תחזור להיות עצמאית, שערוצי התקשורת יחזרו להיות עצמאים.
שמשפחת הפשע נתניהו יעזבו למיאמי.
שיעשו שלום עם מדינות ערב, שתקום מדינה פלסטינאית
וישראל תנסה להיות בפעם הראשונה מדינה נורמלית
גם לפיד אמר בכל פינה ב2024 יהיו בחירות ואני ראש ממשלהושהחיים בלה-לה-לנד יתפכחו (אם כי זה נראה לי משהו שפשוט עומד לקרות ולא איחול, הגם שאולי רק בסוף השנה הלועזית, כשיתברר ש99% מהנ"ל לא התממש).
מן הסתם יהיו בחירות במהלך 2025, אם אי"ה המלחמה תסתיים במהלכה, ואם לא אז כידוע גג ב2026. מה יהיו תוצאותיהן אינני יודע לנבא. יש סקרים לכאן ולכאן וממילא גם אלה וגם אלה לא שווים מאומה בשלב זה . אין לי אלא לסמוך על דברי כבוד יו"ר האופוזיציה שקבע שהוא הוא (או הם הם) הרוב בישראל .גם לפיד אמר בכל פינה ב2024 יהיו בחירות ואני ראש ממשלה
אנחנו במדינה דמוקרטית
וברגע שיהיו בחירות נראה מה יהיו התוצאות ...
לא יודעת אם תהיינה בחירות השנה או במועדן בשנה שאחריה. מה שכן, אם במקרה האופוזיציה הנוכחית תזכה לרוב נראה לי שמי שירכיב את הממשלה לא יהיה לפיד.מן הסתם יהיו בחירות במהלך 2025, אם אי"ה המלחמה תסתיים במהלכה, ואם לא אז כידוע גג ב2026. מה יהיו תוצאותיהן אינני יודע לנבא. יש סקרים לכאן ולכאן וממילא גם אלה וגם אלה לא שווים מאומה בשלב זה . אין לי אלא לסמוך על דברי כבוד יו"ר האופוזיציה שקבע שהוא הוא (או הם הם) הרוב בישראל .
אנא עארף. האיש אמר שהוא (או הם) הרוב . לא נעים לי לחלוק עליו.לא יודעת אם תהיינה בחירות השנה או במועדן בשנה שאחריה. מה שכן, אם במקרה האופוזיציה הנוכחית תזכה לרוב נראה לי שמי שירכיב את הממשלה לא יהיה לפיד.
זרמתי עם זה. נניח שהאופוזיציה תשיג רוב כדבריו, להערכתי מישהו אחר ינהיג אותה. מי? לשם כך צריך נביא. פעם גנץ היה כוכב בסקרים, פתאום הבליח בנט, עד לבחירות בוודאי יצוצו לפחות 3 שמות חדשים שהאטרקטיביות שלהם תהיה החידוש.אנא עארף. האיש אמר שהוא (או הם) הרוב
. לא נעים לי לחלוק עליו.
לא מבקש להשאר בריא?
מבקש את דמי החנוכה שלולא מבקש להשאר בריא?
רק כסף מבקש?!
אמן.שתהיה 2025 שנה טובה ומאושרת
וחטופינו יהיו בביתם בתקופה הקרובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.