ראש חוצן בקיבת ברווז ? הסיפור המלא כאן
G Gilliana New member 25/5/06 #2 אני לא מבינה משהו... הרי הברווז ממילא לא שרד - אז למה לא פתחו אותו פשוט כדי לבדוק מה יש שם? הייתי אומרת שמדובר בברווז עיתונאי תרתי משמע...
אני לא מבינה משהו... הרי הברווז ממילא לא שרד - אז למה לא פתחו אותו פשוט כדי לבדוק מה יש שם? הייתי אומרת שמדובר בברווז עיתונאי תרתי משמע...
ח חפY New member 25/5/06 #3 נו, באמת... ../images/Emo31.gif אני מתפלא על אתר רציני כמו UFOCASEBOOK שפירסם את זה בכלל...
M Majestic12 New member 26/5/06 #4 זה פורסם כקוריוז וכבדיחה.. ושימו לב גם לכיתוב שבהודעה ("האם אתם צוחקים עלינו?")... מהכרותי את מנהל האתר, הרי שהוא אדם שקול ביותר, אבל אוהב גם להכניס מדי פעם "בדיחות" קטנות מסוג זה....לא לקחת ברצינות יתר...
זה פורסם כקוריוז וכבדיחה.. ושימו לב גם לכיתוב שבהודעה ("האם אתם צוחקים עלינו?")... מהכרותי את מנהל האתר, הרי שהוא אדם שקול ביותר, אבל אוהב גם להכניס מדי פעם "בדיחות" קטנות מסוג זה....לא לקחת ברצינות יתר...
כ כריסטין New member 26/5/06 #5 זה לא קצת מוזר לפרסם בדיחות... באתר כזה רציני ? זה לוקח את הנושא כבדיחה..
F franse New member 26/5/06 #8 זה נשמע כמו מנת השף במסעדה תאילנדית ...ותרשו לי להמליץ לכם גם על מוח קוף ברוטב אוכמניות, זה הולך נהדר עם יין...
זה נשמע כמו מנת השף במסעדה תאילנדית ...ותרשו לי להמליץ לכם גם על מוח קוף ברוטב אוכמניות, זה הולך נהדר עם יין...