ראש קטן במילואים

קפון קה

New member
ראש קטן במילואים

למה במילואים כל התותחים באזרחות משחקים אותה ראש קטן במילואים וכל השאר מגדילים ראש כנסו ותגיבו

maoz9

New member
דבריך לא מפתיעים ומצביעים על

תופעה כוללת ומסוכנת מאוד בטווח הארוך- התפרקות הצבא הישראלי. כרסום בחשיבות השירות בצה"ל ע"י שכבות 'אליטת ההון'. החברה הישראלית של היום סוגדת לערך אחד ויחיד- והוא השגת הון ומימוש צרכים עצמיים- חבורת עו"ד , רואי החשבון ושאר מוצצי דם למיניהם (לא כולם) חשים שאין כל רוח חברתית לעשות את שירות המילואים שלהם על הצד הטוב ביותר. התירוץ של "המערכת דופקת את המילואמניקים" הוא רק חלק מהאמת עובדה שרבים וטובים גם אקדמאים (כמוך וכמוני) עושים את המירב ומאמינים בשליחות. האחרים מצליחים יותר ופחות מצוים בתוך תפישה אנומלית (כולל אובדן צרכי השרדות חיוניים) ובטוחים ש"מישהו אחר" יעשה עבורם את העבודה...

זיקקו

New member
והסיבה-כולם מודעים שיש כאן גורם גס

-רוח ואפל שמטיל מימיו על האוכלוסיה שמרכיבה אותו. חלק יאמרו כי המים הם גשמי ברכה וימשיכו לבוא ולשחות באגם שניקווה מתחתם. ישנה קבוצה אחרת שאומרת לא! עד כאן! ויוצאת מהצבא.

maoz9

New member
וכמובן בזכותה האוכלוסיה

שאומרת עד כאן משפחתה ומשפחתי יכולה לישון בשקט, נכון זיקקו???

בדיוק. הרי השייח' נסראללה

בנאומיו לועג ליהודים על כך שהם פראיירים שעושים מילואים ולא מוציאים 21 או הולכים לאיזה ועדה להשתחרר.

ניר נגר

New member
אני הייתי נזהר מהכללות..

בכל קבוצה יש את האוכלי חינם ויש את אלה שנושאים בנטל. אני בטוח שבין אנשי המיואים יש גם עו"ד, אנשי כלכלה וכו' (אני מכיר כמה אישית) מבחינתי, כל הכללה פוגעת באלה שלא נכללים בה :)

למעלה