ראש שבור

באאבו

New member
ראש שבור ../images/Emo61.gif

היי, בניגוד ללב השבור שבדר"כ מככב כאן (לצערנו..
), הפעם הראש שלי שבור. עכשיו חזרתי מהרופא. אילו הם הנתונים: יום 10, זקיק אחד גודל 22, רירית טובה. אחרי שבוע שלם של פיוריגונים.. ומה הבעיה? בדר"כ אחרי שבוע של פיוריגונים אני מגיעה ל- 2-3 זקיקים יפים, וגם אז נכשלות לי הנסיונות וההזרעות. ועכשיו? מה עושים עם זקיק אחד?? אני יודעת שאפשר להיקלט גם ממנו, אבל הסיכויים החודש ירדו ביותר מ- 50%..
. ואני גם יודעת שזה מצב טבעי שאישה מבייצת מזקיק אחד, (ושאפילו מקרים של תאומים נחשבים ל"לא נורמאליים"
( אבל מה קרה לגוף שלי החודש?? מה קרה לו? הפיוריגון כבר קטן עליו? דיברתי עם בוצ´ן גם על שידרוג בטיפול הבא, במקרה וזה לא ילך... באופן עקרוני הוא לא שולל ללכת על IVF אבל גם לא מעודד. אפשר להשתגע!! מה אתן אומרות??? אנא, נסו לעזור לי להחליט. רוצות עוד נתונים? נקבה גיל 26 שנה נסיונות הזרעה אחת 5 מחזורי איקקלומין 5 מחזורי פיוריגון נתונים טובים (זרע (לא נבדק עדיין אצל בר טוב), צילום רחם, נתונים כלליים טובים) ללכת על IVF??????????????????????

באאבו

New member
תוספת קטנה..

עכשיו אני נזכרת.. החודש, לראשונה, הזרקתי בבטן במקום בשומן שבתוסיק..
נכון שלא יכול להיות שיש קשר, ואני סתם מדברת שטויות??? בכל מקרה, היום הכוריגון יוצא לדרך..

אוראושר

New member
את מזריקה לבד???

לי בעלי מזריק. את הדקפפטיל ביד והפרגונל בישבן אני מניחה שאת הגסטון את לא מזריקה בבטן אם בכלל?! סוף שבוע נפלא

באאבו

New member
אולי זה כן קשור ../images/Emo123.gif

דיברתי עם חברה, והיא אמרה לי חגיגית שבחודשים שהיא הזריקה בבטן, גם לה היו תגובות פחות טובות.. אז מה זה אומר?? שאני בסדר, לא??!!

עמית@

New member
זה לא ממש קשור. אני הזרקתי בבטן

והיו לי 27 ביציות (2 אמפולות ואחרי 4 ימים אמפולה אחת) זה נורא תלוי, התגובה היא גם אינדיווידואלית פר חודש, אני מקווה שלא תאלצי לשדרג את עצמך, ושהסיכוי של כל אישה "רגילה" ללא טיםולים (דהיינו 25 אחוז) יכה בך במקום הנכון. שתצליחי עמית

נוג

New member
הי באאבו

אל יאוש, אולי עוד תהיה לך הפתעה נעימה זקיק אחד אבל בלי עיין הרע ביום 10 וכזה גודל את מכירה את האמרה קטן קטן אבל ממזר אולי הוא יעשה את העבודה. (מחזיקה אצבעות). קצת קשה לי ליעץ לגבי ההמשך כי עם אני לא אצליח הפעם זאת תהיה גם ההתלבטות שלי. בכל מקרה מקווה שלא התהיה התלבטות, כי יהיו הצלחה הפעם. חיבוק נוג

TWEETY =^.^= 6

New member
../images/Emo24.gif בראבו באבו שמבו יקירה

זקיק אחד - עובר אחד - תינוק אחד - והרבהההההההה אושר ואהבה
מאחלת לך המוןןןןןןןןןןןןן
ועוד שבועים מחכה לבשורת המחץ

למעלה