ראש 11111111111111

MolsBolsRules

New member
ראש 11111111111111

אההה תמונה של מקפלי ותמשיכו לדרג אותם!!! וגם תמונה של צ'ארליייייייי

DesertRose7

New member
חייבים לאהוב את העיתון הזה!!

יש תמונה של מקפליי... הם עלו בטופ 10 ממקום 8 למקום 6 (שוב) אז שמו תמונה של הסינגל ליד זה כתוב מתקדמים אבל דבר אחד אני לא מבינה.. הם עשוכתבה של 2 עמודים על סימפלי פלאן.. עם כמה שורות על כל אחד.. מכירות את הכתבות האלה? אז... מה עם מקפליי????????????? טוב אבל לא להתלונן הרבה.. צריך להגיד תודה שהם בכלל שמים משהו ולא מתעלמים מאיתנו!! וזאת התמונה.. תמשיכו להצביע שלחו את הקוד פופ רווח והסיפרה 6 למספר 2777 (בSMS) וכדי להצביע לצארלי ל"הכי יפים שיש" צריך להיכנס לאתר של ראש 1.. ולהציף אותו!! חובה.. אני מצווה עליכן!! נראה להם מה זה באסטד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חייב להגיע גבוה.. זה יתרום ל כך הרבה להצלחה שלהם פה!! (אני עוד בהשפעה מהבגרות בהיסטוריה)

DesertRose7

New member
טוב אז ככה..

אם את רוצה תמונות שוות.. כנסי ל- www.mcfly.up.co.il כי יש כל כך הרבה תמונות שוות שאני לא מצליחה להעלות פה.. וזה ממש עולה על העצבים!!

13 u S t 3 D

New member
זה הפורוםן שלנו [=

חחחח בעצם של ילדה אחת שלא נכנסת לשם בכל...חחחחחחחחחחחחחח תפתחו כמה דפים עם הכתובת של האתר של ראש 1!!!!!!! ואז תצביעו כי כשמרעננים זה לא יוצא!!..

M o T e K 16

New member
אני לא מצליחה...

צריך להרשם לאתר של ראש1 וזה לא שולח לי את הסיסמה ואני לא יכולה להצביע!

OCֹJB

New member
באמת שחר!

טוב שאין הודעה בדיוק כזאת בפורום או באסטד או מקפלי בהייד פארק! כאילו... אהאההההה... את העתקת והספת קצת למטה!

DesertRose7

New member
אני יודעת..חח...

אבל למה את מגלה?..חחח.. אני צריכה להודיע על זה בהרבה מקומות.. אין לי עצבים כל פעם לכתוב מחדש.. הזה גם ככה יהיה אותו דבר בסוף..חח..

OCֹJB

New member
אוקע!

לא מגלה לאף ששחר העתיקה את כ-ל ההודעה מפורום אחר הוסיפה קצת וכל זה כדי לא לרשום ש-ו-ב! לא אומרת לאף אחד.. נכון שאתם לא יודעים על זה???

MolsBolsRules

New member
קישור!!! כנסווו

http://www.rosh1.co.il/yafim/ לדרג את צ'ארליייייי ואם בא לכן גם את מארק פילי או אורלנדו בלום או ג'ניפר לופז או רן דנקר שימו לב שמותר לבחור רק 3!!!

למעלה