ראש1 ---->מהר

DesertRose7

New member
ראש1 ---->מהר

*מועתק לפורום בהיידפארק**שלא יהיו בעיות אוסי..* אין לי זמן להסביר הרבה.. כי יש לי הסעה עוד כמה שניות.. אבל תפתחו מהר מהר ראש 1 בעמוד 95!! אז אני אדבר כמו סלקום ראש 1- באסטד- שאלה-זכיה-המון פרסים-דיסקים- מצחיקים-סתומים- אבל העיקר פרסים-הרבה

MolsBolsRules

New member
שימו../images/Emo23.gif

השאלה היא מה שם אלבום הבכורה של באסטד! אין לי מושג אם הם יודעים שיש להם עוד אלבום אז אני אישית היתקשרתי פעמיים. ונתתי את השמות של שני האלבומים. הטלפון הוא 067666566

13usted

New member
../images/Emo13.gifאיזה כיף!!!!!!!!!!!!!

דרך אגב,ראיתי שבמעריב לנוער יש מבצע ששולחים לפרטי אין דה פארק בלונדדדדדדדדדון

KaRiNoOoSH G

New member
פאק מאיפה אני משיגה ראש 1../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif

אני לא מנויה לעיתונים האלה יותר אמא אומרת שאני גדולה מדי..היא לא רוצה לחדש לייי...טוב אל תשכחו שאני בת 17,מהזקנות בפורום חח

13 u S t 3 D

New member
עההעהאההעהאהעהאהא

אי רוצה לפארטי אין דה פאררררררררררררררררררררררררררררררררררק אני אניא אנאיאנאיאיאיננאיאינאינאינא רוצמהצהצהצהצהצהלצהצההצעהצהצהצ ישששש שששם אברריליללל מקקפפליייי וכמובן ש.. באסטדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני רוצהההההההההההההההההההה

חחחחחח ../images/Emo3.gif

שינתי חתייייימה..חחחחח יפעתתתתתתתתתת... זה מכוון אליייייךך!!

DesertRose7

New member
PARTY IN THE PARK?

אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך רוצה.. אני לא מאמינה שהם שולחים לשם.. מגיע לי ללכת!! אבל מאיפה אני משיגה מעריב לנוער??????????. (לי יש ראש 1 אם מישהו צריכה) אוי אוי.. לחברה שלי יש... אני אשאל אותה את המספר!! ומה התמונות שיש בזה??????

fight star

New member
יאאא... מזל טוב לייייי

פור פין.... אלוהים, הצלחתי להיכנס .... כבר איזה שבועיים (טוב, אני לא סגורה על זה אבל הרבה זמן קיצר) אני מנסה להגיב לאנשים והמחשב האידיוט הזה (סורי מותק, אל תכבה עליי עכשיו... פליז...) לא נותן לי! ואני לא מצליחה לשלוח הודעות.. גרר מקווה שלא שכחתם אותי.. חחח אניוואי, אני יודעת, איזה ענק זה המבצע של פארטי אין דה פארק!!!! זה כאילו החלום שלי!!! ואני חיייייייייייייבת ללכת לשם! אבל נראה לי שזה ככל שאת/ שולח/ת יותר הודעות ככה יש לך יותר סיכוי (הם מנסים למצוץ ממך כסף..גאוני) אז רק הטחונים בינינו יכולים להרשות לעצמם את זה. באסה!!!

DesertRose7

New member
גרר.. עשית לי התקף לב!

כבר חשבתי שזכית בטיסה לשם!!! יש שם את באסטד ואבריל ובלו .. מתי שאנסטסיה מופיעה!! אני רוצה!!

fight star

New member
פחחחח... סוריי.. הלוואי!!!!

אני יודעת.. אני חולמת על זה... אבל האמת שהשנה זכיתי בטיסה לטקס של mtv בסקולטנד... חחח..אבל הם לא היו שם...

blink me1

New member
מישו מוכן להסביר לי מזה כל השיט

הזזזזזזזזזזזזזה?! תודה מראש!

DesertRose7

New member
אני אשתדל...

כרגיל.. מי יענה לך אם לא אני?! קיצר.. ראש1-יש מבצע שאת מתקשרת ועונה על שאלה מטומטמת ביותר ויכולה לזכות באלבום השני של באסטד ובנוסף יש את האלבום הראון וכל מיני דברים שווים כמו פדים למחשב סופגי זיעה וכל מיני כאלה.. של באסטד! מעריב לנוער-יש מבצע שגם פה שולחים אס אמ אס ועונים על שתי שאלות מטומטמות לא פחות ואפשר לזכות בטיסה לפרטי אין דה פארק בלונדון! אצלהם זה הכוונה בנטוס בשביל אנסטסיה.. אבל הם לא לקחו בחשבון שבאותה הופעה יש גם את באסטד!! ובלו.. ואבריל.. ועוד כמה.. עוד משהו?

blink me1

New member
../images/Emo12.gif וווווווואאאאאאאאאאאיייייייי

חחחחח שחר את פשוט מותק!!
-זר!! אמממ.....מה השאלות?!?! מה התשובות?!?!?! מה המספרי טלפון?!?!

fight star

New member
שאלה שמעצבנת אותי קשותתתת

במבצע של מעריב לנוער... הקטע הוא שככל ששולחים יותר הודעות יש יותר סיכוי לנצח? או שזה הגרלה? כי אם זה עם נקודות.. בא לי להרוג אותם! וכרגע החלטתי שאני מאוהבת בmummy trade...חחח איזה שיר מתוווווווק!
שמתם לב שהשמות שג'יימס שר הם כמו בwho's david? חיחיח

13 u S t 3 D

New member
גם את??????????

שמעתי אותו כל היוםםם נון סטופפפפפפפפפפפפ אני מדקלמת אותווווווווווווווווווווווו What if i told you!! (טה טה) I'm watching you I've seen you two at the movies (ושוב מתחיל התופים) And in the late night jacuzzi's You're screwed and I'm done with you Just stay well clear and leave my mum alone Leave my mum alone, mum alone, mum alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה