ראש1!!!
אני לא מאמינההההה

oriane0

New member
ראש1!!! ../images/Emo3.gif אני לא מאמינההההה

שמו את מה שכתבתי לראש1 בראש1!=]] טוב רק רציתי להגיד לכם את זה.. ונאבד לי העיתון .. לא יודעת אפילו איך אבל לא משנה.. =/ מי שיש לה את העיתון שתחפש בקוראים כותבים מה שכתבתי.. (כתוב למטה אוריאן) והם קיצרו לי את המכתב
טוב לא משנה =] מי שיש לה ויכולה להעתיק את מה שכתבתי זה יהיה מאוד נחמד מצדה=] ותודה. הכותרת: "חסל סדר סנטרים" משו כזה. =]]

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

אוי שכחתי לכתוב על זה.. גם אני קראתי בבוקר..ובגלל שיש לך את הזכויות יוצרים על המכתב ואת מרשה..
|רציתי להגיד כמה דברים על העיתון ועל מקפליי: תודה רבה על הכתבה הגדולה שפרסמתם עליהם ועל כך שהתנצלתם על הטעות בשם השיר. ובכל זאת אני מבקשת מעמרי ויסמן או מכל מי שחושב שהסנטר של טום גדול - תפסיקו בבקשה! בתור מעריצה גדולה של מקפליי, לא שמתי לב לסנטר של טום, ואנ יעדין לא חושבת שהסנטר שלו גדול. במקום להתרכז בסנטר שלו, אתם יכולים לכתוב על דברים אחרים, למשל טום צבע לחום למרות שהיה הבלונדיני האמיתי היחידי בלהקה. חוצמזה, מקפליי התפלגו לשתי דירות: טום גר עם דאגי ואילו דני גם עם הארי. לטום ולדאגי יש בנות זוג. טום מצטלם עם חברתו אבל דאגי מנסה להרחיק את שלו מהתקשורת. נכון שהבאתי לכם הרבה דברים שאתם יכולים לכתוב עליהם במקום על הסנטר של טום? בחייאת, זה כבר לא מצחיק. זה ממש מעצבן את כל הבנות בפורום של מקפליי ב"תפןז"! בעיקרון אני אוהבת את העיתון שלכם, אחרת לא הייתי מחדשת את המנוי שלי. אשמח אם תגיבו למכתב שלי בלי לכתוב שלטום יש סנטר ענק. אוריאן תגובת המערכת: מצטערים שקיצרנו את המכתב שלך, הוא היה מאוד ארוך. לעמרי יש סנטר מחומש. יש מצב שהוא סתם מקנא בטום.

just jenny

New member
כע ראיתי חחחח

יפה אוריאני
ראיתי שעשית פרסומת שמויה לפורום שלנו

למעלה