ראתים את הפרק של וויאג´ר?

Lu Tze

New member
ראתים את הפרק של וויאג´ר?

אני מתכוון לזה עם הנאצים (שמתם לב שכל פעם שיש פרק כפול אף פעם לא משדרים את שני הפרקים ביחד?) בכל מקרה, רעיון נחמד וביצוע גרוע, כמו רוב הפרקים בוויאג´ר... נתחיל מזה שזה לא כל כך מעניין לצוד את המחתרת הצרפתית כשיודעים מי חבר בה, היו צריכים להתחיל את ההדמייה בפלישה של האמריקאים, או, וזה רעיון הרבה יותר טוב, שהצוות יהיו הנאצים והציידים המחתרת. מה גם שכל ההראה הזאת של מנהיג הציידים לקצין הנאצי ("אתה לא עליון על פני אף אחד...") סותרת את הפילוסופיה שלהם. בנוסף לכך יש עוד בעיה קלאסית של סטאר טרק: התסריטאים בוחרים רעיון ועושים שמיניות באוויר כדי לא לשנות אותו. אני מתכוון כשהם רצו שכל הפרק יהיה שחזור של WW2. (הירוג´ני: "תכבה את ההדמיה" קים: "אה.. אופס, אי אפשר... תיצטרכו להיחם בהם מתוך ההדמיה")

reformy

New member
פרק (השני) מצויין של וויאג´ר

קודם כל - כמובן - סבן כזמרת בארים בכפר בצרפת. אין עוד הרבה מה לבקש. וסצינת הסיום פשוט מדהימה - המפקדה הנאצית מפוצצת ובמקומה יש פתח בשמיים לארבעה סיפונים של וויאג´ר... וכמו שאמר המפקד האמריקאי צ´קוטיי מילר: "נראה לי שגילינו בונקר נאצי סודי." אני במתח...

reformy

New member
קצת להנות, כל כך קשה?

תן לדברים הקטנוניים הללו לעבור מעליך. היה פרק מעולה ומהנה. פשוט תנסה להנות במקום לחפש אותם! זה לא שהכריזו שהוולקנים כבר לא הגיוניים או שהספינה יכולה להגיע רק עד וורפ 4. יש סיכוי (ולא קטן) שאי אפשר לכבות את ההולוגרמות. קשה לקבל את זה?

Lu Tze

New member
אבל השטויות האלה חוזרות על עצמן

בוויאג´ר וזה מה מפריע לי, יש להם רעיונות ממש טובים אבל לרוב הביצוע ממש גרוע, למשל זוכרים את הפרק כשהחדרים בוויאג´ר שינו את המקום שלהם? זה יכל להיות פרק ממש טוב על אי התמצאות המקום מוכר אבל הביצוע היה גרוע והפרק הסתכם הכך שהצוות סתם שוטט בספינה

למעלה