רבותא, עבודה !

noa128

New member
רבותא, עבודה ! ../images/Emo13.gif

חיכיתי עם זה עד הרגע האחרון כדי להיות בטוחה שאין שינויים של הדקה ה-90 - אבל מחר בבוקר - גמני חוזרת למעגל העבודה. הסגירה עם המקום הייתה כבר לפני חודש וחצי, אבל זה נדחה ונדחה (חברה חדשה) - ואחרי הפיאסקו של הפעם הקודמת אמרתי "עד שלא ממש מתחיל - כאילו אין". אז הנה יש - ומעתה חביירים - גם נוכחותי שלי כאן מן הסתם תהיה יותר מצומצמת - אפרופו דברי אמיר על שילוב קריירה/אמהות/זוגיות בהתחלה חדשה - והפורום כעיסוק נוסף
מבקשת את עזרת כולכם בכך - בואו לא ניתן לצמצום שעות המחשב שלי להפריע לפורום הזה להמשיך לפרוח ולזרום ולקבל בשעריו חברים חדשים - ואני מצידי מבטיחה להביא לכאן את צבעיה של ההתחלה החדשה שלי - מה שיתאים - כולם מוזמנים לקחת לעצמם

פּרפרית

New member
יופי!!! בהצלחה.

יום טוב, הכי טוב, יותר טוב. והנה פרחים שלא יהיה שומם ואפור השולחן שלך:

גריפון

New member
ייייייייש התחלה חדשה! מזל טוב! |בהצ

הגיע הזמן, נועה, מגיע לך. וואללה מברוכ. וגם לי התחלה חדשה היום - מתחיל ללמוד בשני קורסי העשרה באוניברסיטת בר אילן. אמן על כולנו!

hrabba

New member
ייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ששששששששששששששששששששששששששש מזל טוב יקירתי, ושיהיה רק בהצלחהההההההההההההה

noa128

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

שבתי עכשיו מיום הראשון בעבודה החדשה בחברה חדשה שזה היה יומה הראשון... להקים מאפס זה כיף גדול - הגענו שלושתנו למשרדים החדשים, שבכל אחד מהם שולחן. וזהו. כסאות יגיעו מחר, מחשבים חדשים הובאו היום בקופסאות והותקנו, ציוד משרדי הוזמן כך שאפילו עטים אין
וזו דלת שנפתחה ויכולה להוביל להמון מקומות, ואני משננת לעצמי - סבלנות סבלנות, ללכת לאט וחכם... תודה על הברכות והעידוד

נועה יקרה

מצטרפת לאיחולי ההצלחה, יודעת כמה מילים נאמרו כאן ברוח של תסכול וקושי ופחדים ועידוד, הייתי כאן, שמעתי והשמעתי. ועכשיו תורי לשמוח איתך ולשלב אצבעות לגלישה קלה ורכה לתוך מעגל העובדים, מנסיוני אני מגלה שזה לא פשוט אבל מה-זה-כיף ומכובד ונותן משמעות ליקיצה ולשינה. שיהיה לך הכי טוב. }{ ל.

למעלה