רבותיי וגבירותיי,אני מצטער, אבל...

n616436

New member
רבותיי וגבירותיי,אני מצטער, אבל...

חבר'ה ,בחייכם! אתם ממש לא עונים לשאלות שלא נוח לכם לענות כי א. שאלו אתכם יותר מדי פעמים אול,ופשוט נמאסי. ב. אתם לא רוצים לחשוף מידע חיוני וסודי. אחרת,אני ממש לא מבין מה העניין של הפורום הזה! שאלתי מלא שאלות על איטרייד וכל מה שקיבלתי היה תשובות מעורפלות כגון "נראה אם אתה חכם גדול ותצליח לפתוח חשבון".עוד בחור שאל שאלה על איטרייד ,אף אחד לא ענה לו תשובה כמו שצריך. זה פורום רציני או לא? אי אפשר לרכז את כל המידע שהצטבר על איטרייד כאן, אצלכם ובכלל באיזה עמוד אחד ? אם זה סודות מקצועיים ואתם לא רוצים מתחרים פשוט תגידו. אני שאלתי מספר שאלות. ולא ענו כלום. עכשיו אשאל שוב בקשה,וכל אלו שמנסים כמוני לפתוח חשבון תקשיבו טוב: א. האם מישהו ניסה לפתוח חשבון אונליין ולא ע"י טפסים,באיטרייד אנגליה או באיטרייד ארה"ב ? ב. האם מישהו ניסה לפתוח חשבון בוולס פארגו,למשל, בנק אמריקאי שכן מאפשר פתיחת חשבון מרחוק.טפסים ובירוקרטיה,אני יודע,אך כנראה אפשרי. ג. האם ישנה הפקדת מינימום באיטרייד ? ד. מה הכתובת של הסניף באנגליה? הבנתי שלארהב לא כדאי לשלוח.האם כדאי לשלוח לשניהם ? הגיע הזמן שמישהו יתייחס לעניין ברצינות במקום בדיחות פנימיות. אני מוכן לתרום כל ידע שיש לי ,אך לצערי,אני רק מתחיל בתחום... באמת יעיל מאד יהיה לרכז את כל החומר על איטרייד שאתם יודעים (לא כולל סודות שמורים שלכם) בעמודים מרוכזים.ופשוט להפנות אדם כל פעם שיש לו שאלה בנושא לשמה. תודה רבה.

n616436

New member
שוב המטרידן,מצטער.

מקווה שלא נעלבתם,ד"א,יש אנשים שלוקחים קשה גם דברים שנאמרים על גבי פורום... אני לא מבין איך בדיוק..אך יש כאלו.בכל מקרה אני מודה על מאמצכם/ן,רק דיברתי על הפגנת רצינות. אני פשוט רציני מדי,כנראה. לא נודלתי עם חוש הומור,זו מחלה גנטית. עוד שאלות ענייניות: האם פתיחת חשבון איטרייד אונליין הינה צעד בטוח? מהם הסעיפים בקשר לחשבון הבנק שלי אותם עליי למלא ? מהיכן אני משיג אותם? מספר סודי של מה בדיוק ? מישהו/י עבר/ה על הטפסים שם פעם,זה כולה 5 עמודים,בפתיחת חשבון אונליין? אולי מישהו ייתן לנו מניסיונו הרב בקשר לפתיחת חשבון בנק,הידע שהצטבר עד כה,באופן מסודר? האם זה סוג של הימור,לפי החשק,יפתחו או לא , הטלת מטבע ?או שאיטרייד החליטו כבר בקשר לישראלים?מה התשובה העדכנית ביותר והסופית ביותר?

n616436

New member
טעות שלי

ראיתי שפרסמתם תחת "מאמרים" עמוד על איטרייד.....אך אפשר לרכז עוד ויותר חומר,עדכני יותר,ולענות יותר ברצינות לשאלות הגלושים....תודה

tomerol

New member
תראה

א. כמו שראית, תחת מאמרים יש את כל מה שאתה צרי, כולל את הטפסים שאתה צריך לשלוח ב. אף אחד לא עובד פה, אז בבקשה בלי חפירות. ג. את כל מה ששאלת, אה יכול למצוא באתר של איטרייד, אבל אני מניח שאתה עצלן מדי. רוצה גם את הכתובת של איטרייד, או שאת זה תצליח למצוא לבד?

n616436

New member
נכון

אינני ארכאולוג ולא עובד רשות העתיקות לכן לא אחפור. אין צורך להיעלב, מצטער שלקחת קשה כ"כ. לא אישי.

tomerol

New member
וואו, אין לך מושג...

כתבתי הודעה ארוכה מאוד ומפורטת מאוד... לחצתי בטעות על Backspace והכל נמחק. Schade

naorgvilli

New member
נסיון שני

אבל למה באמת אף אחד לא עונה תשובה רצינית? מה אתם עושים בשביל להעביר את הכסף מהפייפאל??

ווטרס

New member
אתה באמת לא יודע?

כולם פה בעצם אספנים גדולים, כך שכל הכסף שמרוויחים מתבזבז באיביי בעיקר על חוברות קומיקס נדירות ובולים סובייטים מימי סטאלין. וברצינות - יש פתרונות סבירים. 1. לפתוח חשבון בארה"ב ע"י נסיעה לארה"ב. 2. פתיחת חשבון ETRADE (רובנו ותיקים, כך שיש לרובנו חשבונות) 3. כרטיסי PREPAID (ראה הרחבה בשרשורים ישנים יותר) 4. להשאיר בפייפל עד לרכישה גדולה או הזדמנות להמיר את הכסף בקומבינה זאת או אחרת. בתחבולות תעשה לך מלחמה.

naorgvilli

New member
אולי מישהו יכול לעזור לי?

יש אפשרות להעביר כסף מחשבון פייפאל לחשבון ETRADE שכבר עובר אליו כסף מפייפאל? למישהו אולי יש חשבון אמריקאי והוא מעוניין להעביר דרכו אליי כסף מפייפאל? (בתמורה מסויימת כמובן...) תודה מראש

לא מומלץ...

פשוט תעשה מה שכולם פה עושים וכולם פה כותבים כל הזמן: חשבון בנק באמריקה. תנסה לפתוח חשבון באיטרייד, לא יצליח תצטרך לטוס לארה"ב ולפתוח חשבון בבנק או לפתוח חשבון בבנק דרך בנק ישראלי (צריך הרבה כסף בשביל זה כהפקדה) או כרטיס prepaid (לא ממש מומלץ). בקיצור, כל מה שכתבנו כאן בעבר נשאר תקף ולא השתנה, את הטפסים לאיטרייד אתה יכול למצוא במאמרים... זה לא שלא מגיבים, פשוט התגובות לא מוצאות חן בעיניך ואתה מנסה לקבל תשובות אחרות...אבל מה לעשות...זאת המציאות וצריך להתמודד איתה!

naorgvilli

New member
פתיחת חשבון בנק באירופה

ראיתי באתר פאייפאל שאפשר להעביר כסף גם לחשבון בנק במדינות אירופה: בריטניה , גרמניה, הולנד, איטליה, הונגריה, פולין,שוויץ , צרפת, ספרד, בלגיה, אוסטריה ועוד... מישהו יודע האם ניתן ואפשרי לפתוח באחת ממדינות אלה חשבון וממנו להעביר לחשבון ישראלי? תודה מראש

למעלה