רבותי!!!!אחללה רעידת אדמה הייתה

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
רבותי!!!!אחללה רעידת אדמה הייתה

במישרדי כרגע, ולמרות משקלי כבד המשקל הכיסא כבד המשקל נע וזז לצדדים מפחיד ביותר האמת רק דברתי על שלג היה רעם בקול גדול מאוד וכל הרחוב בחוץ מבוהל אלוהים....

B T1

New member
אפילו האדמה רועדת וכועסת....

בגלל מעשיהם של הח"כים לאחרונה.

עב

New member
הכל רעד בדרום

הרהיטים שוחחו ביניהם וגלים עלו מהאדמה אל קירות הבית. שמתם לב כמה שהאזרחים שונאים את הכנסת? ראיתי את התגובות ב - YNET ובמעריב, כולם הייתי אומרת, שמחים שיש סדקים בכנסת. מישהו אפילו ביקש שתפער האדמה את פיה ותבלע את הכנסת! זאת התוצאה של התנהגות הח"כים ואטימותם. בכל אופן, אתם יודעים שיהיו רעשי משנה בימים הקרובים, עד שהאדמה תירגע (או לא). העיקר, שנהיה בריאים!

kropacsek

New member
מדליק!!!

אני בקומה השמינית ליד חוף ימה של תל-אביב, כמו הנג אובר עדין-עדין!

ברק 188

New member
היה מרגש, אבל מישהו בדק...

אם יהודית עדין במקומה אחרי...
שעברנו. לפי התוכנית אני מגיע כולל את זוגתי מ"תרבות תוניס", כמו כן מעונינת להגיע למפגש זה בת דודה מדרגה שניה זאת אומרת שאבא שלה ואבא שלי שניהם ז"ל היו בני דודים, היא סופרת ומעונינת לכתוב ספר על המשפחה ורוצה להכיר מקרוב הונגרים. "שמש בשמים דום, ואדמה נוחי בשלום"
ולא תרעד הארץ יותר.

עב

New member
אם ככה צריך להזמין עוד קומה...

אני מקווה להגיע עם בתי. היא חושבת שאנחנו פורום שמח. תגיד לבת דודה הסופרת שאני מאוד רוצה לפגוש אותה. אני מקווה שהדוציקם תבוא ואז נוכל להישאר עד מאוחר.

ברק 188

New member
בסדר ולא לשכוח ויו..יו גם- שמכין...

ככול הנראה למישהו הפתעה.

טומי*

New member
לא הירגשתי שום כלום....

הייתי ליד הים ביפו...טיפול 10.000 במוסך ואף אחד לא הרגיש שם כלום. הבת התקשרה...אצלה בעבודה היה פאניקה, ככה זה בבנינים גבוהים זה מפחיד מאוד. העיקר שאף אחד לא נפגע.

דרדרית

New member
את הבשורה קיבלתי מהבת הקטנה שצלצלה

דיי בהסטריה. כמובן שדווחתי לתלמידים שלי שאיי שם ברחבי פרדס חנה הייתה רעידת רדמה והכיתה של הבת שלי זזה. כשעה אחרי זה התבשרנו כי עלינו לעזוב את הכתות מחשש לעוד רעידות אדמה... בשומרון- על ההר- לא הורגש כלום. (התלמידים הרוויחו הפסקה ארוכה). התחלתי להרגיש מתוסכלת וצלצלתי לבני משפחה קרובים וחברים ברחבי הארץ, כדי לדעת מה הפסדתי הסיפור הכי מעניין היה של חברתי י. שהייתה באמצע מדיטציה על מזרן שהונח על הרצפה. היא הייתה משוכנעת שהרעידות שהרגישה הן חלק מהמדיטציה. (חשבה שהחלה לרחף באויר סופסוף). הטעות התבררה כשהכלב של השכנים יילל ונבח באופן מוזר.

למעלה