רבותי, אני אמנם דמוקרט אבל...

igul

New member
רבותי, אני אמנם דמוקרט אבל...

אולי באמת הגיע השעה למרי אזרחי. אני מתכוון למחאה ציבורית חריפה ולא אלימה. כי האמת מישהו מבין מה קורה? על איזה רוב מסתמך ברק? מי עוד תומך ב``מדיניותו`` והאם ישנה עוד אבן שטרם התפוצצה לו בידיים? מה בעצם הנקודה שבה מוגדר כשלון ככשלון ולמה שנסכים שמול עיננו המשתאות שוב ושוב הוא יקנה את שלטונו בכסף. ברק הולך ב``דרכו של רבין`` גם בנושא קניית השלטון. כזכור חתם רבין באותו עט פיילוט מפורסם על ``הנספח הסודי`` בהסכמי הקואליציה עם ש``ס מ-92- שבו הוא התחייב לדרעי בכתב להחליף את צוות החקירה המשטרתי בעניינו. (הסכם מושחת ובלתי חוקי. הרבה הרבה יותר מושחת מפרשת נפיחת בראון- חברון) כמו כן קנה רבין שני חברי כנסת מצומת ובאמצעותם הצליח להשיג רוב של שימו לב - רק 61 מול 59 בהצבעה על חוק הגולן - משמע האיש שלט בישראל ללא רוב! זה גם המצב העכשווי. ברק גונב שלטון ומחזיק בו באמצעות ש``ס כמו רודן ערבי.

בוחרי ש``ס חייבים להתעורר ולדבר

לא רק ללכת להפגנות בכלא להראות שהם מעורים במה שקורה במדינה, לא ללכת בעניים עצומות, ומי שלא מתאים לו תמיכה בברק, שיקום ויצעק בכלי התקשורת החרדיים. ככה ש``ס חושבת שיש לה תמיכה לכל מה שהיא עושה.

uhatotah

New member
אסור להשוות את ברק לרבין, יש...תקרא

יש בינהם הבדלים עצומים, ברק לא מבין כלום בפוליטיקה אבל אכפת לו מהארץ, והוא רק רצה עוד תואר - ראש ממשלה, עכשיו הגיע הזמן להתפטר ולא להתחיל לממן את ש``ס או כל מפלגה אחרת, לליכוד מגיע כסף על זה שהם לא נלחמים איתו עכשיו, רק הליכוד רק נתניהו, אפשר להתפשר על שרון...

igul

New member
לביבי היה מנדט!

הבדל גדול. הבדל שבין דמוקרטיה לדיקטטורה. או אולי מתאימה לך בעצם דיקטטורה בתנאי שהיא ``דמוקרטית``. כלומר שרודן כושל של השמאל שולט.

למעלה