רבותי, אעדר מהפורום עד יום ו'

רבותי, אעדר מהפורום עד יום ו'

תחזיקו מעמד, נתראה אז.

LoveBeing

New member
חרדה גורמת לעייפות ואיבוד תאבון?

כי לאחרונה אני עובר דברים מאוד קשים... כבר להתעורר כל בוקר עם חרדה זה לא חדש. אבל לאחרונה התעוררתי ולא היתה חרדה אלא עייפות נוראה. ממש במקרה דיברתי עם מישהי שלקחה כדורים נגד חרדה. אבל היא אמרה לי שזה עזר אבל דפק לה את הזיכרון. לי מספיק נזק הכדורים הפסיכיטראים עשו... אז אני מפחד לקחת שוב... הבעייה שנגד חרדה לא נתנו לי אף פעם. עכשיו זאת לא סתם חרדה... יש גם מחשבות שגורמות לי להרגיש שעשיתי משהו לא בסדר כל הזמן. החרדה אצלי היא יותר פיסית- ממש הגוף נמצא כל הזמן במצב ממש לא טוב. ועכשיו האו כבר מגיש ממש רע- כי הראש מוצף תחוושות כאלו, והגוף כבר לא רוצה לאכול... מקווה שתוכלו לעזור איכשהו... אוהב, גיל

ניאו30

New member
גיל,אני חושב שאני יודע על מה אתה

מדבר. אני כל הזמן כשקורה דברים רעים לאנשים שאני מכיר, אני תמיד חושב דברים רעים,אולי זה אשמתי,אולי עשיתי משהו, ואז מתמלא בהרגשת חרדה נוראית,ואז באמת אין לי תאבון,ואין לי כוח לכלום,רק לדעת האם זו אשמתי,כי אחרת הלב שלי לא יחזיק מעמד. זה קרה לי בדיוק עכשיו,כשביקרתי בפורום האחר בו אנו מכירים, ואתה בטח יודע על מה אני מדבר,ואני כבר לא יודע מה לחשוב. אבל זה קורה לי,האמת כל הזמן,עכשיו זה פשוט קורה לי שוב.

כתומית

New member
ממש מזדהה

התחושה הפיזית שמורגשת הרבה יותר מהנפשית, ממש מוכר, וכשאני כאן בדירה שלי (להבדיל מאצל אמא שלי למשל) הרבה פעמים האוכל שנקנה פשוט נזרק לאחר שהתקלקל (חבל שזה לא קצת מרזה בדרך) מה שמוציא אותי מהתחושה הזו ומחזיר חלק מההרגשה הסבירה לגוף זה ספורט או לישון, כשיש לי קצת אמביציה לעשות משהו אני מזיזה את עצמי, כשהכל חסר טעם אני הולכת לישון...

גוף ונפש משולבים זה בזה

כבר אמרו "נפש בריאה בגוף בריא". שאגיד לך את המובן מאליו? תקפיד לאכול נכון ומאוזן, גם אם אתה לא רעב ותעשה התעמלות- הליכה או חדר כושר, שחייה, משחק טניס , כל דבר. התעמלות זו דרך טובה לתת לגוף לפרוק אנרגיות שליליות, להזרים אדרנלין, להסיח דעתך לזמן קצר אפילו מהדאגות הרגשיות ולשפר את מצב הרוח. טפוח הגוף הוא צעד ראשון בהרגשה שאתה חשוב ושאתה לוקח את הזמן והאנרגיה הדרושים לטפל בעצמך. טפול ויחס של כבוד כלפי הגוף שלך וצרכיו, יכולים להניע אותך להיות פעיל בשנוי דברים אחרים בחייך לטובה. בהצלחה!

למעלה