רבותי הבינו אחת ולתמיד-אחת ולתמיד

רבותי הבינו אחת ולתמיד-אחת ולתמיד

הפורום הזה אינו פורום פירסומי לכן כל הקשור בפירסום ימחק מידית ולא חשוב אם זה קשור לעיניין או לא קשור לעיניין פירסום ימחק- חוץ מכמובן תקבלו אישור ממני לפרסם- ותלוי בטיב הפירסום- מקווה שמבינים- ומסכימים- שיהיה המשך מאושר ומואר לכולם ולבני ביתם אביגיל

urifelsher

New member
שלום אביגיל

גיליתי פה פן חדש שלך באילת היית הרבה יותר רכה,נלהבת אך רכה בו זמנית ואילו כאן את מגלה אסרטיביות קלה,מעניין לראות זות אור ואהבה אורי

../images/Emo39.gifאור ואהבה -עם זר ברכה לאורי../images/Emo39.gif

שלום אורי וברוך הבא לפורום המישפחתי המואר שלנו כאן קראתי את שכתבת- חשבתי- וחשבתי ולקחתי לתשומת ליבי יכול להיות שאתה צודק אבל באילת לא גלשו הגולשים של כאן והיו כאלה שהרגשתי צורך להעמידם במקומם אם זה נישמע אסרטיבי- לא זאת היתה כוונתי אבל כנראה שהמקרה לגופו דרש זאת אני עדיין רכה ונילהבת- וכהרגלי כוונתי רק לטובה ואם אתה אילתי הרי זכית בשני העולמות האם אתה מאזין לתוכנית המיסטיקה הלילית של שלישי בחצות? ואם כן אשמח לשמוע את תגובותיך לגביה למרות שאין אנו מכירים- אתה מראה רגישות של קליטה עמוקה תודה עבור ההערה- אני לוקחת אותה כהארה =ברשותך נשיקות אביגיל

urifelsher

New member
אכן גולשים נלהבים

לצערי אני כבר לא אילתי ואיני מכיר את תוכנית הרדיו אבל ברכותי על הפורום אור ואהבה לך ולשרית המשקיענית

למעלה