רבותי המבינים ב RF דעתכם ...

• פותח הנושא zukik
  • פורסם בתאריך

4Z1PF

New member
זה מה שעשו לנו העיתונאים

הנושא שהכותב העלה לא נתון לוויכוח. הרי לא תצליח לשנות את דעתו. הוא מסתמך על "מחקרים אמינים" שפורסמו באינטרנט ובעתונים. אני רואה כאחראי על כל השטויות "שברי סמכה" מוציאים מפיהם, את אותם עיתונאים, שאין להם מושג במה הם עוסקים, אבל נהנים לראות את הקהל מדקלם את מה שכתבו יום לפני כן בעתון או בטלוויזיה. גם הפוליטיקאים חוטאים לקהל הרחב בדיוק באותה מידה. אני מניח שהמידע שנמצא ברשותם הוא לא בדיוק המידע שהם מעבירים לציבור. כדי להשיג רווח פוליטי הם ישקרו ויספרו לקהל על סכנות הקרינה ומספר דקות אחרי זה כשיפגשו עם נציגי חברות הסלולר הם יקרצו בעיניים ויאמרו דברים אחרים. כל השקר הזה על קרינה ונזקיה ימשיך ויצמח וילבה את אש הטימטום של האנשים שלא מבינים דבר אך יודעים לדקלם את מוצא פיהם של עיתונאים, פוליטיקאים ו"מכוני מחקר" לא אמינים. אנחנו נמשיך להשתמש במיקרוגל, בסלולר, במחשב האישי, בטלוויזיה....ויש עוד אינסוף מכשירים מקרינים. לעומת זאת כדאי להלחם על אוויר נקי מעשן סיגריות, זיהום מכלי הרכב, עשן ממפעלי תעשיה ועוד.

4x4eyal

New member
קרינה מסלולאר והשפעתה על בלוטות הרוק

יש לי חבר חובב רדיו שעבד בחברת תקשורת ידועה בשנת 98 הוא קיבל לצורך עבודתו מכשיר סלולרי מסוג מסויים והשיחות היו שם ללא הגבלה ובחינם ולכן הוא דיבר כ1000-2000 דקות בחודש לאחר כשנה התגלה לו גוש בצואר וגוש נוסף בצד שמאל הנל עבר 2 ניתוחים שבהם הוצאו גידולים מבלוטות הרוק של ,ומזלו שהיו שפירים הוא השתתף גם במחקר העולמי האחרון של דר סיגל סדצקי מתל השומר ובתור אחד שגם חובב רדיו גם עבד בחברת תקשורת וגם שירת בצהל ובמילואים בקשר התייחסו למידע ממנו ברצינות רבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480056,00.html

4Z7BGG

New member
בריאות וכאלה

היה לי הכבוד ליהיות מוזמן לשולחן הנירוסטה בתל השומר בעניין החלפת אינסטלציה דחופה. בשיחרור יעץ לי הקרדיולוג עצה נבונה, הטובה גם לאנשים בריאים: כל מהשאנו עושים/אוכלים/שותים ביום-יום ,מלא בגורמים המזיקים לגוף בצורה זו או אחרת. מכיוון שאי אפשר להתיישב בבועה סטרילית ולהשגיח כל יום כל היום - תמשיך מה שעשית/אכלת/שתית עד עכשיו - אבל בשליש מהכמות. למעט העישון כמובן - זה באמת לא צריך.......... כנראה שיש רגליים לסברה שאין להגזים בשום דבר. העניין מתחיל מזה שכל גוף של כל אדם הוא עניין מורכב ויחודי. יש כאלה המאריכים עד 120 כשהם אוכלים כל יום סטק ומעשנים את עצמם לדעת - ויש כאלה, כמו בוב מרלי אללה ירחמו, הנופחים נשמתם בגיל 40. מה שטענתי באריכות קמעה הוא שמקומם של המחקרים במקומו מונח, אבל את התורה כבר כתבו פעם אחת.

mikymouse

New member
טימטום עם כיסוי של מילים יפות (עתונאי בפרוטה)

כל תוכן המאמר רצוף טענות שיקריות / קונספירטיביות /מטומטמות שערוכות לכאורה כמסמך של בעל ידע. הכותב לא חושש מהמציאות ושלא תבלבלו אותו עם העובדות זו סתם פעולת הסחה של הטבע נגד דעתו.

למעלה