רבותי וגבירותי
המהפכה הגיעה

רבותי וגבירותי../images/Emo124.gif המהפכה הגיעה

להונג קונג... במחקר שנעשה בידי טובי החוקרים בהונג קונג, הם גילו ש
מבלות יותר בשירותים מ
. מייד ישבו טובי המוחות, על מנת לעוץ עצה, וליצור הרמוניה מחודשת בעולם, ומעתה והלאה, לא עוד תסבולנה בנות העם ההונג קונגי. מעתה והלאה יבנו תאי שירותים ביחס של 4 ל5 לטובת ה
, במקום יחס של 1 ל1. לא זאת בלבד, כי אם במקומות ציבוריים שהם מעל שטח של 6000 סקוואר פיט, יהיה המינימום 13 אסלות לנשים במקום 9. כל השמחות מבינכן, אנא צננו התלהבותכם, כל המוחים, אנא המתינו עם תגובותיכם הנזעמות, זה עוד לא סופי. הם צריכים להתייעץ עם הציבור על זה אז מי אמר שממשלת הונג קונג היא ממשלת בובות? מי אמר שהם לא עושים כלום? מי אמר שאין חדשות מעניינות?
הסינים האלה, פשוט

למה הם שוברים את הראש??

שיקחו דוגמה מסין - כל השירותים בול פגיעה, מה זה חשוב נשים/גברים??? אמנם הריח יכול למוטט פילים, אבל הם חוסכים כסף בקניית אסלות. ודרך אגב, גם בסין היה משאל עם, והעם ניצח ברוב מוחץ, כולם רצו להתכווץ ולהשתמש בבול פגיעה (לא מומלץ לבעיות ברכיים). מקס העצבני

האמת,

אומרים שהתנוחה הזאת (של הכריעה בשרותים של הבול קליעה) הרבה יותר טובה לפעילות המעיים. אה, וזה גם יותר הגייני. ואחרי שמתרגלים זה גם יותר נוח משרותים מערביים...

אMור

New member
צודקת לחלוטין

לגבי תנוחת הברכיים... להתרגל? ובכן, אנחנו לא לומדים לשבת בתנוחה הזו מגיל אפס כמוהם, עם הרגליים ישרות על הקרקע... המערביים באופן אוטומטי עולים על קצות האצבעות וברגע שמנסים להנחית את כל הרגל על הקרקע - נופלים אחורה... פעם עשינו איתם ביחד את הניסיון הזה - והם נקרעו עלינו מצחוק... הסינים טוענים גם ששירותי בול פגיעה (יש גם את גירסת ה"בול קליעה"
) נקיים והיגיניים יותר... נו טוב, סינים מלמדים אותנו על היגייניות, מה שנקרא: אוקסימורון

@@

אמנם קרו כמה וכמה מקרים שבהם הטבע היה הרבה יותר מזמין מאשר השירותים המסריחים שלהם אבל בעיקרון הם צודקים... הבול קליעה אמור להיות יותר הגייני . (כי כל הגי'פה אמורה להיות רחוקה יותר...) לגבי הרגלים על הקרקע? נו, מה הבעיה? קלי קלות:)

אני נגד הבול פגיעה

סתם כי אני לא מסוגל להיות שם בנחת , לבוש במיטב מחלצותיי. מה שכן, לפני חודשיים אחד הסינים שאנחנו עובדים איתו, המליץ לי לעשות את הישיבת כריעה שלהם כל יום, 10 פעמים. אני חייב להגיד שזה פתר לי את הבעיות בברכיים, וגם נתן לי פוש להתחיל לעשות קצת כושר. ואני חושב שעוד חודש חודשיים, אני אפילו אהיה מסוגל להיכנס לבול פגיעה...

A Wang

New member
בתור אחד שגר בווילג'

ועשה צרכיו שנה+ בבול פגיעה בבית מגוריו (היתה דווקא דירה די מפוארת, אבל שירותי ויליג') באמת, סבבה של דבר...וגם מתרגלים אבל... 1. הגיינה?? מקלחת ושירותים על אותה פלטפורמה, לא פעם ולא פעמיים, כשחפפתי את הראש בעיניים עצומות, נכנסה לי הרגל לחור... איכככסססססססססס
2. נשמע סוריאליסטי, אבל כשרציתי להתפנק הייתי הולך למלון הקרוב. 4 כוכבים, שירותים מצוחצים על ידי נער השרותים שנקרא קנט (תביא סיגריה!)... רק כשאין לומדים שהעריך... איזה פינוק.. ווילג'!!

למעלה