רבותי חזרתי מהרופא ו....

בת עדן

New member
רבותי חזרתי מהרופא ו....

הוציא לי את הסיכות, והדיטיאנית שקלה אותי ורזיתי 5.5קילו ב12 יום, ה ל ל ו ו יייייה. אני מאושרת מאוד, מזמן לא ראיתי את מחוג המשקל זז כלפי מטה. ודרך אגב ראיתי משהו מדהים בחור צעיר שבא לביקורת ורזה 106קילו ועוד ידו נטויה. יצאתי מביה"ח בהרגשה נפלאה, יש אור בקצה המנהרה. תודה בת עדן.

RomiVais

New member
ועוד כמה אור בקצה המנהרה....... ../images/Emo8.gif

ממש מסנוור.......
חכי תראי, את רק בהתחלה... כל הכבוד על הירידה במשקל!!! את תראי שעוד הרבה קילוגרמים יצטרפו לחברים שנטשו (5.5)!!!
תמשיכי כך, להיות מאושרת זה חשוב מאוד, תצרפי לזה גם אופטימיות ודבקות במטרה - ויש לך את כל מה שאת צריכה. בהצלחה , ושיהיה לך יום נפלא, רומי

gal33

New member
יופי!! נכון שהמוטיבציה גבוהה יותר

עכשיו?! גם מרגישים טוב יותר. מצויין, שימשיך כך, חזקי ואמצי! גל

שלגיה**

New member
יש עוד הרבה אורות שמחכים לך בקצה

המנהרה. בטוחה שתצליחי בהמשך. שלגיה

רוייקו

New member
מה ??? הבחור רזה 106 קילו ???

במידה וקראתי נכון, הוא הוריד ממנו אחד כמוני בשיא המשקל שלי.. וואוו .. איפה הוא הבחור הזה.. למה לא הזמנת אותו להכנס לכאן ?? אני מניח שהוא עדיין שמן יחסית... אה ? יא אללה.. איזה כמויות אנשים מורידים מעצמם. יא ראבאנאן... יא ווייאיילייי ... איפה הוא עבר את הניתוח, אגב ?

בת עדן

New member
תודה למעודדות ..../images/Emo24.gif. רוייקו

נותחתי בירושלים. לא יצא לי לדבר עם הבחור הוא יצא מהדיאטאנית ואני נכנסתי אחריו, היא סיפרה לי עליו הבחור שקל 225קילו, אתה קורא נכון, והוא בן 28 הוא נותח בלפרסקופיה עם טבעת שבדית.

gal33

New member
בקרוב אצלי ../images/Emo80.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo76.gif

בת עדן

New member
לגל

הבנתי שאת ירושלמית, תתפלאי ביקור חולים. ויש שם רופא אחד ויחיד (ואני חושבת בכלל בירושלים) שמבצע את השיטה לפרוסקופית.

רוייקו

New member
אין הרבה בירושליים.. מני, למשל ..

עוד עושה את ה SRVG הפתוח ו´ני לא יודע מי עוד מה עוד. מה.. מה ... סתם סתםםםם.. ´תרפנתי.

gal33

New member
דווקא ידעתי שבביקור חולים עושים

את הניתוח הזה, חשבתי שאולי אלמד שעוד בי"ח בעיר עושה. הרי בעין כרם מאני עושה אבל רק SRVG פתוח. יש לך מושג אם בשערי צדק עושים משהו, סתם לידע כללי.

למעלה