רבותי מתקרב זמן הכניסה

מצב
הנושא נעול.
רבותי מתקרב זמן הכניסה

רבותי מתקרב זמן הכניסה זהו,סוף עונת הדוחות בארהב,ואם ליאון יואיל בטובו להוריד מהמקרר את מה שכתבתי כשהשוק היה ב-470 וכריש כתב פנינים כמו אין לשוק קרקעית באה המציארות ומראה מהו שוק שנמבר ביתר.כן,חברה,הכל טכני,אפילו מצב הקואליציה של ברק,רק צריך לקרוא נכון גרפים ולבדוק מה קורה בחוץ,בעולם האמיתי מחוץ לגרפים.אולי צריך לחכות עוד כשבוע עד שלעראפת ייפול האסימון שאלימות עוזרת רק לקברנים,לכן ניו יורק כיום טובה יותר.וכמובן החברות שהפתיעו לטובה,מיקרוסופט,נוקיה,הבנקיםורשתות השווק שמדברות הרבה לקראת חג המולד.אנחנו הרי חיים במעגל....

ל.ס

New member
אני עד... והאם מכאן לא נראה יותר תחתיות חדשות?

רבותי מתקרב זמן הכניסה זהו,סוף עונת הדוחות בארהב,ואם ליאון יואיל בטובו להוריד מהמקרר את מה שכתבתי כשהשוק היה ב-470 וכריש כתב פנינים כמו אין לשוק קרקעית באה המציארות ומראה מהו שוק שנמבר ביתר.כן,חברה,הכל טכני,אפילו מצב הקואליציה של ברק,רק צריך לקרוא נכון גרפים ולבדוק מה קורה בחוץ,בעולם האמיתי מחוץ לגרפים.אולי צריך לחכות עוד כשבוע עד שלעראפת ייפול האסימון שאלימות עוזרת רק לקברנים,לכן ניו יורק כיום טובה יותר.וכמובן החברות שהפתיעו לטובה,מיקרוסופט,נוקיה,הבנקיםורשתות השווק שמדברות הרבה לקראת חג המולד.אנחנו הרי חיים במעגל....
אני עד... והאם מכאן לא נראה יותר תחתיות חדשות? אזור 470 אכן מהווה תמיכה אך לצערי עדיין לא ניתן לומר כי זוהי התחתית האחרונה בגלי הירידות. אני בהחלט טענתי כי השוק יבקר שוב ב 470 לאחר תיקון מעילה וזה מה שקרה ועכשיו יש לשוק הזדמנות טובה לתקן מעלה קצת יותר זמן - אולי אפילו עד 516. אבל אסור לזכור כי המגמה הראשית היא ירידות ולכן גם אם נעלה ל 516 השוק ירד שוב. במהלך הירידה הבא נוכל כבר להיות בטוחים יותר האם נראה תחתית חדשה או לא. בכל מקרה צדקת ב 470 וכמו שאומרים : כשהדם זורם ברחובות זהו בדיוק הזמן לקנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה