רבותי:נדם הקטר המלך מת ואין מלך חדש

ברק 188

New member
רבותי:נדם הקטר המלך מת ואין מלך חדש

בכול זאת יש לנוע לנוע... וראי רחל ראי רבון עולם... והסלע האדום, שיר ההד, ועוד רבים וטובים. כנראה שהחליטו להסתלק להם אחד אחרי השני הבוקר הלך לעולמו זמר ענק אריק לביא יהי זיכרו ברוך

kropacsek

New member
גדלתי על השירים שלו

כשהייתי ילד ההורים שלי שמעו הרבה את התקליטים (כן, שחורים מוויניל) שלו. יהי זכרו ברוך

עב

New member
גם אני...

כשחנכו בבאר שבע את התחנה של רכבת מרכז השמיעו כמובן את השיר הזה. בקרוב עומדים לבנות בבאר שבע תחנה חדשה (נוספת) במקום התחנה הצנועה שעמד בה קטר 70414 (היום קוראים לה באר שבע צפון). התחנה כבר לא מתאימה לדרישות ולגודל של העיר. השירים של אריק לביא היו חלק מילדותי וכמובן השיר האסור (שכולם הכירו בעל פה). היו לו חיים מלאי יצירה - תנחומים למשפחתו.

ברק 188

New member
עב התור תושבת המקום.

היתי מציע לעיריה לקרוא על שמו את התחנה החדשה שבונים לכם. בזכות השיר ההוא שם את באר-שבע על הפסים.

עב

New member
נראה לי יותר עניין של הרכבת

העירייה שלנו רק הורסת ומזניחה. אילו היית רואה איך מזניחים את תחנת הרכבת הטורקית, איך הסתירו את מגדל הרכבת בין בניינים רבי קומות, איך רצחו את גשר הרכבת הטורקי ממלחמת העולם הראשונה אז היית מבין שאין עם מי לדבר. אולי רכבת ישראל תנציח אותו בדרך כלשהי.

נורא חבל לי עליו

היה הזמר האהוב על אבי ז"ל ויש לי תקליטים שלו עדיין מהבית של ההורים. השיר שלו על מקי סכינאי מתוך "אופרה בגרוש" של ברטולד ברכט היה נהדר. מרגלית.

ברק 188

New member
מקי סכינאי,שיר אהוב גם של אבי ז"ל.

הגירסה הרשמית האם אני לא טועה של לאוי אמסטרונג ההוא "מהחיים הטובים"

kropacsek

New member
היה או לא היה

השיר האהוב עלי, למרות ש"גיל נסע לחו"ל יותר מדבר אליי". מילים של אלכסנדר פן: בכל פגישה מקרית פורחת איזו תכלת לכל מבט ראשון - ניחוח הלילך היה או לא היה - ישנם לילות כאלה לילך היה לילו, לילו היה לא לך נפגשו במקרה, גם מקרים יאמנו היא היתה עצובה, הוא שקט ושתוי הוא אמר: תסלחי לי, מה טוב עולמנו אם אפשר בו לפגוש איזה פלא בדוי היא אותו אהבה, הוא את בית המרזח ושניהם אהבו את הלילה ברחוב כל חצות, עת ליוום עד ביתה הירח הוא חייך: "ליל מנוחה". היא שתקה: "לילה טוב"! היה או לא היה - הפשר לא נודע לי במגעם שגבה סימפונית לולו בכל פגישה מקרית יש משהו פטלי לילו היה לא לה, לילה היה לילו היא אותו אהבה, הוא אהב את היין ושניהם אהבו ללקט כוכבים הירח אהב את שניהם, כי עדיין הירח אוהב לאהוב אהובים ושתקו, יראים לנפץ את השקט רק חיוך אישוניו מלטף את הראש היא קינאה ביינו, כי שפתו מתנשקת עם כוסית אדומה מחשמל ותירוש היה או לא היה, תמימות היא או אוולת? על סף דלתה הצר גוועו הרבה לילות היה או לא היה - חלום בדוי או פלא לילו היה לא לה, לילה היה לילו הימים לא חיכו... כה חופזים בימינו הימים, שהסכינו לחתור אל החוף היא חשבה: מה איום ומצחיק עולמנו אם אפשר בו עדיין כל כך לאהוב היא אותו אהבה, הוא את בית המרזח ושניהם אהבו את הפחד החד ולבסוף נתרעד ושמע הירח את דבריה אומרים ל בלילה אחד היה או לא היה, הפשר לא נודע לי לילי היה לילך, לילך היה לא לי בכל פגישה מקרית יש מהו פטאלי עייפתי לאהוב... שלום לך לא לי

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif השבוע השמיעו הרבה

את השיר נועה, של נעמי שמר, על נעמי שמר.(שיר שהיא בקשה, שישירו בלוויה שלה) כך ששמענו הרבה את אריק לביא. ועכשיו גם הוא איננו. איזה צחוק גורל! (אנחנו אוהבים להשמיע את השיר לנכדה שלי, ששמה נועה.) בכלל, החודש יש יותר מידי ארועים קשים: פיגועים, קסאמים, תאונות, טביעות, כלבים הורגים, נעמי שמר ואריק לביא נפטרו. די! החודש נגמר, ובתקווה שגם ה"נאחס" יגמר!

ju100

New member
אצלי דוקא...../images/Emo41.gif

האוגוסט הוא הראוי להמחק מהלוח!!

גלי®

New member
לא מסכימה... מתה על אוגוסט...בשבילי

יולי מיותר בהחלט... :)))

ברק 188

New member
יולי..לך אוגוסט..ליו, יש עוד בקשות

נשארו 10 חודשים, אנא מהרו לפני שיאזלו. ראיתם לאחרונים לא נשאר מקום באטבוס ת"א צפת.

B T1

New member
אם אין מקום באוטובוס לצפת...

נצטרף לאוטובוס של נצרת ונחגוג 100שנה להולדתו של אבו ג'ילדה, אחד השודדים הגדולים של בני דודנו.

עב

New member
תפסיק לאיים ותצטרף להסעה מחיפה

כולנו מצפים לראותך עם ההפתעה... אם לא נסיכה, לפחות ברון???

גלי®

New member
הנסיכה מגיעה-הברון לא... מישהו

צריך לעבוד במשפחה המלכותית... :)))

B T1

New member
נכון מאוד! ואת כל אלה שנולדו ביולי

יש להחזיר... לכור מחצבתם. (סמיילי גדול ומחייך-- שהפרדס לא מסוגל לתת)

למעלה