רבותי קצת אמונה לא יזיק...

מני 22

New member
רבותי קצת אמונה לא יזיק...

כמה עיבודים יש ל"אני מאמין"? תתחילו לשרשר! ובשביל שלא יהיה כפילויות אז אם שם המעבד ו או שם האלבום שבו הוא מתנגן. בהצלחה. אני ירשום בהמשך שזה כבר יהיה יותר קשה (שקומבינטור לא יגיד.. סתם)

מני 22

New member
נתחיל ב 3 בבקשה..

הראשון זה של משה בליכברד בדיסק הנשמה לך 3. השני של יוסי גרין בדיסק כוח של מנדי וואלד. והשלישי של דני ממן בדיסק שלו שנקרא על שמו. זה בנתיים.

בבקשה 5 ראשונים שמצאתי בחיפוש קצר

בספריית הדיסקים שלי: 1. לחן ישי לפידות, עיבוד עמי אופיר, ביצוע אוף שימחעס, מתוך דאנס אוף שימחעס 1. 2. לחן עיבוד וביצוע מיקי רוזנבאום , מתוך "זה היום" של מיקי רוזנבאום. 3. לחן ארז סירוטקין, עיבוד רונן גרוס, ביצוע מאיר נגה ולהקת מצווה דאנס, מתוך "העתיד" בהפקת אלי מנדלבאום. 4. לחן הרב משה קופרק זצ"ל, עיבוד מישה בלכרוביץ', ביצוע יענקל'ה בריס, מתוך מצעד הזמירות 1 בהפקת מונה (נמצא בדיסק אוסף של בריס). 5. לחן ועיבוד רונן גרוס, ביצוע אחיה רובין, מתוך "אחיה וזה הקול". את זה מצאתי ככה על רגל אחת, ויש עוד הרבה הרבה...

צריך להגדיר קצת יותר טוב

כי אני מאמין שבנשמה לך 3 הוא אני מאמין עם מילים אחרות. רוב השירים הם בביאת המשיח, אבל יש גם אחרים. לאיזה אתה מתכוון?

מני 22

New member
אתה צודק...

אני מתכוון ל אני מאמין באמונה שלנו בביאת המשיח וכו. ואני טעיתי.

יאללה, הפגזה...

א. אני מאמין פריד מתוך טוב להודות, לחן עזריאל פסטג עיבוד מרטין לוינטר. ב. אני מאמין פריד מתוך אדרבה לחן יוסי גרין עיבוד משה לאופר. ג. משיח, בן דוד, לחן ועיבוד מונה. ד. אני מאמין ורדיגר מתוך אני מאמין, ה. אני מאמין ורדיגר מתוך ניגונים חסידיים. ו. אני מאמין ורדיגר מתוך משיח, לחן ועיבוד מונה. ז. אני מאמין מיאמי מתוך מן השמים לחן ביגון עיבוד לאם.

מני, בעיה בניסוח השאלה

אתה מחפש מעבדים של אני מאמין או לחנים. כנראה טעית בניסוח ואתה מחפש את כל הלחנים שיש למילים הללו. הנה עוד אחד: ט. אני מאמין ורדיגר מתוך מעגל השנה, עיבוד סוקי ברי.

בבקשה עוד 5

1. לחן לועזי שקראו לו "ניגון מבית אבא" בביצוע דדי גראוכר מהדיסק "בטחו בה'" (רשומים בדיסק שלושה מעבדים ללא פירוט מי עיבד איזה שיר... : מונה, מ.לאופר, י. לאם . מי עיבד שיר זה ? לא יודע...) 2. לחן ישי לפידות, עיבוד אריה ברקוביץ', ביצוע מוטי זינגבוים - מתוך "אהבת ישראל". 3. לחן ישי לפידות, עיבוד מונה, ביצוע שמילו רוזנברג - מתוך "נועם הנשמות". 4. לחן: דבורה אינדיג, עיבוד ננסי ברנדס, ביצוע דובי אינדיג - מתוך "הצילני נא". 5. לחן: ג'קי אלקיים, עיבוד: אריה ברקוביץ', ביצוע ג'קי אלקיים (הערה: נמצא אצלי בדיסק אוסף בסגנון מזרחי).

חכמי הפורום לא הותירו...

לי הרבה שירים אך אנסה לכתוב עוד שירים. 1. אני מאמין-עמודי שיש 2.אני מאמין-אחיה רובין 3.הוי משיח- אודי אולמן מתוך הדיסק הוי משיח 4.אני מאמין- להקת מצוהדאנס מופיע בסינגלים של מנדלבאום 6.אני מאמין שטרייכר מתוך הדיסק כל האמת 7.אני מאמין של קרליבך המפורסם והמוכר 8.אני מאמין של מיאמי במקצב הדאנס 9.אני מאמין אוף שימחעס מתוך הדיסק הראשון שלהם. אסתפק בזה.

שתיים נכתבו כבר

אחיה רובין כבר צויין לעיל וקרליבך אני הבאתי וקראתי לזה ורדיגר מתוך מעגל השנה.

מני 22

New member
יש עוד!!! אני קצת יעזור אב

יש את האני מאמין של אברהם רוזנבלום מתוך סוליד גולד הכחול. ויש עוד כן קומבינטור בבקשה...

מני 22

New member
כן.

אני רוצה לדעת עוד כמה יש? דרך הגב היה לי חבר שהקליט לעצמו קסטה של "60 דקות של אמונה" שזה רק שירי אני מאמין.

למעלה