רבותי רישמית - יורדים ליגה
|שיט

רוני 2112

New member
רבותי רישמית - יורדים ליגה ../images/Emo10.gif |שיט

דקה ראשונה גול, אפילו לא דקה 50 שניות,
, אחרי 9 דקות גול נוסף, 4 דקות אחרי המחצית עוד גול, רגע לא יודע מה המצב עכשיו, בואו נגיד את האמת בפרצוף, הקבוצה לא נילחמת על חייהבליגה, ואם בשנה שירדנו השחקנים נילחמו עד טיפת הדם האחרונה השנה אין סיכוי, אני עוד אוסיף ואגיד ש3 מחזורים לסיום (לפחות) אנחנו רישמית יורדים ליגה, עדיף כבר להיות ראש לשועלים מאשר חרא של האריות ושאר זבל מליגת העל סאמממקקקקקקקקקק נמאס לי להתבאס כל שבוע מחדש, אם הייתי רואה לחימה ורצינות אז הייתי אומר בסדר אבל די חאלאס איפא הכבוד של השחקנים, זינו אם אם אין לך כסף , תודה רבה שמור על הבריאות שלך, אתה ממילא עושה מליון טעויות שעולות לך כסף, מה שאתה חוסך הולך לתשלום בוררויות למינהם, שבוע טוב באר שבע רוני

eranpes4

New member
100%כבר צריך להכין תקבוצה לליגה ה

לאומית. כרגע בליגה הלאומית יש קבוצות טובות יותר מב"ש צריך לחזק את הקבוצה ולהעיףףףף את אלי ז'ינו שגרם לכל האכזבה הזאת!

RED OR DEAD BS

New member
אתה יודע מה...

אני לא בטוח שגם נהיה ראש לשועלים, בקושי זנב לשועלים נהיה, לפי המחזורים באחרונים גם מקום בליגה הארצית אין לנו.האשם הבלעדי והישיר הוא אלי ז'*נו, לא שופטים, לא מאמן, לא שחקנים. עד שז'ינו יעוף, התקווה לא תשוב !

רוני 2112

New member
זה כבר נראה בעונה הבאה

או שנהיה בכלל ראש לחתולים (ליגה הארצית)
צחוק צחוק אבל הרבה עצב רוני

blueman1

New member
עצוב מאוד

אבל חברה זה פשוט ההיסטוריה שחוזרת אותם טעויות כמו בעונת הירידה, ואני ממש לא רואה אור בקצה המנהרה נקווה לימים טובים יותר.

למעלה