רבותי שימו לב, זה מהאינטרנט,גוגל עדי טרקאי!!

דידי 9

New member
רבותי שימו לב, זה מהאינטרנט,גוגל עדי טרקאי!!

[DOC] בבית משפט ה ת.פ. www.news1.co.il/uploadFiles/476513087749482.docדפים דומים מבנה קובץ: Microsoft Word נאשם 1 רכש שליטה באמל"ד החל משנת 98' (לשם פיתוח והפעלת תוכנת הימורים באינטרנט .... עדי טרקאי ואח' באמצעות חב' ישראליות. (30%). גרנט קומפ. (כ-70%) ...... באישום הראשון: "רכוש אסור" כמשמעותו של מונח זה בס' 3(א) לחוק איסור הלבנת הון: ... אבא של דניאל הוא עדי טרקאי כמדומני שאין אחר. יש פה הלבנת הון, שזו עבירה על החוקים במדינת ישראל. לצערי, בתו מתהדרת בשיווק העניינים המפוקפקים הללו, וכמו כן גאה בכך שהיא קונה רק בארהב! גם את חצי המיליון שתתנו לה, קרוב לוודאי שתשקיע בהימורים. אנא-שיקול דעתכם! אדם בא-מאיפה שהוא בא. דניאל לא רק באה משם-אלא גאה בכך!! לשיפוטכם

lantora

New member
אויש איזה שטויות...../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

מה היא אבא שלה? אני יכולה לצאת עלייך עם דברים שאבא שלך עשה??? מה הקשר??

דידי 9

New member
היא מ נ ה ל ת השיווק שלו!! חחח זה לא ייאמן!!ג

גם היא שותפה שם!! היא מודה, וגאה בזה! אני בזה למי שמצדד בהימורים באינטרנט! בזה בוז גדול

רינתי77

Active member
דידי, אנחנו לא היחידה לחקירת פשעים כלכליים

ואת אומרת ש" אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה". את שופטת את דניאל על מעשי אביה. לא לעניין.

דידי 9

New member
אני לא שופטת-ומעשיה שלה! נותנת יד לדברים

בלתי חוקיים-ועוד מתגאה בכך!!! רינתי, את חלק מחברה, וכשיהיו לך ילדים או לי או לכל אחד, או אם אחד ממשפחתינו יפול לשם-תדברי אחרת! מה ז"א לא אכפת לך?! לא מעניין אותך באיזו חברה את חיה? או מה האיכות שלה? או מי נותן יד, לדברים כאלו? אני יודעת, שאם אבי היה עוסק בכך-בלשון המעטה לא הייתי נותנת יד לזה!! אני באמת לא מבינה איך אנשים יכולים לחשוב כך!! לא מצליחה להבין

רינתי77

Active member
דידי, את מאכזבת אותי! אני חשבתי שאת קוראת

את מה שאני עונה לך. כבר ניהלנו דיון וכבר דיברתי על כך שאני אמא לילדים גדולים. אני לא יודעת בדיוק מה הולך במשפחתה של דניאל, אני לא חיה איתם באותו בית. אסור לקבוע בפסקנות שום דבר. בבקשה קחי את הכל בפרופורציות. מנסיוני אני יכולה לומר שדעות נחרצות יש במיוחד לאנשים שלא התנסו מספיק בחיים.

דידי 9

New member
הכל בפרופורציה:) זה חלק בלתי נפרד מהנוכלת טרק

טרקאי! חלק באישיותה, חלק שהיא מתגאה בו, וכל התחמנות שלה באה משם!! זו היא יקירתי! וכמו שהיא גאה בזה ונותנת יד לאביה-לדעתי מי שתומך בה נותן יד גם!

Rach31

New member
לא שופטים אותה אבל לא בא לי לתת לה כסף לשרוף

בכיכר המדינה או בחנויות בחו"ל או על פדיקור\מניקור\גבות ושפם כל שבוע! היא גם ככה טחונה... מה שנקרא העשירים מתעשרים יותר... וחוץ מזה היא משווקת הימורים אינטרנטיים שזה נראה לי דומה ללפתוח בסטת הימורים אצל השכן שלך בבית - זה אותו דבר בעיניי!

ela501

New member
יפה דידי עכשיו תשלחי את זה לגיא פינס בקו האדו

מן הראוי שהציבוא ידע

דידי 9

New member
אלה אני אשקול לעשות זאת! זה בהחלט ח

חשוב מאוד!! לדעתי זה חלק בלתי נפרד מהאישיות שלה!

קשקשה9

New member
למי שיש פייבוריט זה ממשד לא ישנה כלום-גם על

אלירז רצו כל מיני שמועות וזה לא השפיע על זכייתו

דידי 9

New member
קשקש, אצלי דברים משתנים,ואני בהחלט בודקת על פ

פי מי האדם!!! עובדה ששיניתי דעתי על אתי, ענבר, איילת, ענת,ליז

למעלה