רבותי

רבותי

אסור לוותר על ה-ע-ת-י-ד!!
צריך לוותר על אולמרט.
|

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif אולמרט../images/Emo5.gif

אם הוא לא ישיג כלום מאנאפוליס, הגיע הזמן שהוא ילך הביתה.

yonatan31

New member
לכל מי שרוצה שאולמרט יילך,

בואו לעזור: http://www.sikurmemukad.com/MepilimEtOlmert/

../images/Emo45.gifבדבר אחד אנחנו כן יכולים להסכים ../images/Emo3.gif

אני באמת פוחדת על המדינה שלנו. אולמרט הוא סכנה, ראש ממשלה שעשה כ"כ הרבה טעויות, בעל תיקי החקירה הרבים ביותר שאי פעם היו נגד ראש ממשלה, וזה הוביל את את מדינת ישראל להפסד ראשון היסטורי במלחמה- ומסרב להתפטר? זה ממש הולכת שולל.

"אולמרט מוכן לויתורים כואבים" (לפי נאומו)../images/Emo7.gif

וכעת נאמר שלום למדינת ישראל....................כי ימינו ספורים פה.. בווווווז לאולמרט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הוא מעז להחליט החלטות לא ע"פ רוב הדעות בארץ?? איזה דיקטטור!!!!

אני עדיין לא מבינה איך מושחת כזה מחליט..

החלטות כאלה גורליות שעלולות לסכן את הילדים והנכדים שלנו (ואפילו אותנו) לעזאזל זה כל כך מעצבן אנחנו לא לומדים מכלום אנחנו לא לומדים עם מי יש לנו עסק.. אטומי מוח כ"כ נצטער על זה הויתורים אח"כ אני ממש לא רוצה שזה יקרה.. צריך להפיל את האידיוט הזה משם...

לאזרחי ישראל יש זיכרון קצר.

עוד שנתיים, בבחירות, שוב נבחר בו. אני חוזה את זה

אני האמת מסכימה למה שאמרת

זה נכון מה שאמרת לגבי שאולמרט דיקטטור..הוא מסרב להתפטר הוא לא מקשיב לאף אחד וזה ממש התנהגות אופיינית לדיקטטור.. האמת שאני פוחדת שיבוא ראש ממשלה יותר גרוע שיהיה מוכן לעשות ויתורים יותר קשים.. אני רק רוצה שיתחיל להיות במדינה הזאת שאף אחד לא מצליח לנהל

iRoNBaLLz

New member
אף אחד בארץ לא מתרגש ממנו..

זה שהוא רוצה לעשות דברים.. כל הכבוד לו. אף אחד לא ייתן לו לעשות את מה שהוא מתכנן.. ליברמן וישי יודעים טוב מאוד שאם הם רוצים לשמור על הכסא שלהם בכנסת ועל ציבור הבוחרים שלהם, הם חייבים לפרוש מהממשלה ולטרפד סופית את אנאפוליס..

mgre

New member
לא יהיה פינוי =\

העם לא ירשה זאת. נראה לכם שבאמת אולמרט יצליח לפנות 440 אלף יהודים? חחח הצחקתם אותי. הפעם כל הימין וכל הדתיים יבואו לגדה ולמזרח ירושלים ויעמדו לפני החיילים והשוטרים. ואם באמת החיילים והשוטרים יתגברו על המתנגדים אז יגאל עמיר יצטרך לחלוק את התא שלו עם עוד מישהו. לא שאני מעודד את זה אבל זה מה שיקרה בסופו של דבר. נ.ב הודעה ראשונה שלי בפורום :) אני בן 15 מרמת השרון.

S h a y D u

New member
למה לוותר?

עד שסוף-סוף אפשר להגיע להסדר קבע ולסיים את הכיבוש בגדה...

חחחח

עד שסוף-סוף אפשר להגיע להסדר קבע ולסיים את הכיבוש בגדה... אני מקווה שאתה לא רציני ואתה רק ציני כי אם אתה רציני, זה ממש הזוי.. עצוב.. אתה חושב שאולמרט ואבו מאזן יגיעו להסכם קבע לסיום הכיבוש? אתה חושב שזה כל כך פשוט שככה בועידה אחת עושים זאת ממש לא, זה לא מה שיביא לסיום הכיבוש, יביא אולי לסיום הכיבוש מספר דברים 1. החזרת גלעד שליט 2. הפסקת ירי הרקטות 3. הפסקת החינוך לשנאה.

למעלה