"רבות הדרכים" - גרסה אלטרנטיבית

"רבות הדרכים" - גרסה אלטרנטיבית

שלום לכולם. זה אני, קוטר. מה נשמע? אפשר לקבל חיבוק? רציתי לומר שהשיר "רבות הדרכים" הוא עצוב להחריד, ומזמן לא שמעתי שיר כל כך מדכא כמוהו. הוא אמנם מדכא בצורה יפה, אבל הוא עדיין מדכא. החלטתי לכתוב גרסה יותר שמחה של השיר. הסכיתו. רבות הדרכים לאהוב אותך וכל דרך אחת יותר טובה מהשניה רבות הדרכים לאהוב אותך ואני בוחר את זאת שמובילה לחתונה על המיטה המון מזוודות אני עוזר לאהובתי לארוז חזיות תוך כדי כך אני מספר לה סיפור עליז על בן דודי הקטן שמילא עצמו בגריז קניתי לה גם ספר זכרונות כדי שתוכל לתעד כמה כיף איתי לחיות ואחר כך בנסיעה מול שמים בהירים היא מחזיקה את ההגה ומזמזמת שירים אמנם אני ישן אבל אני שומע את התווים שמנעימים את נמנומי ואת חלומי צובעים אחר כך לכל החברים נטלפן שיבואו לחנוכת הבית. אם לא אז נתעצבן! פזמון: רבות הדרכים לאהוב אותך.. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר ובאהבה הנפלאה שלנו, אף אחד לא ממהר אהבתנו המתוכננת, הרבה חופש תביא כמו נמר באורווה שיצא לחופשי. פזמון: רבות הדרכים לאהוב אותך...

ברררר

New member
../images/Emo24.gif

רק ששירים לא משנים. עצוב או לא. יצירה זאת יצירה.

נועית 14

New member
פשש,יפה!

אמנם 'מיתר קרוע' יותר מדכא, אבל הוא גם לזכרה של ענבל פרלמוטר, אז די אפשר להבין. דווקא לא ראיתי משהו מאוד מאוד מאוד מדכא ומעיק ב'רבות הדרכים', יותר הסתכלתי על זה כפרידה שהגיעה זמנה. בכל מקרה, הגרסה האלטרנטיבית יפה. :)

פרידה שתחזור על עצמה

לפי מה שרואים בשיר, אז הפרידה כבר קרתה לפחות פעם אחת.. והם בטח ימשיכו להפגש כדי לקיים את מערכת היחסים הפתולוגית שלהם.
אין לי את הדיסק אז לא שמעתי את השירים אחרים. אגב, חשבתי להציע לשלישית "מה קשור" להלחין את הגרסה האלטרנטיבית. ;)

Madness176

New member
מממממ

כל מה שיפה בשיר הזה שהוא עצוב .. ויש לו שירים הרבה יותר עצובים... כמו "אחרת" למשל..

למעלה