"רבטיקו".. שאלה

ArNoLd LaYnE

New member
"רבטיקו".. שאלה

אהלן.. בעבר הייתי מבקר בפורום... ולומד מהחברה פה המון. על המוסיקה, הסטוריה וכ'ו וכ'ו.. ורק רציתי להוסיף שממש כיף לבקר בפורום הזה.. קבלו ח"ח... לפני שבוע אח שלי קנה לי את הספר "רבטיקו" של קוסטאס פריס שבטח רובכם כבר השגתם אותי וקראתם ודיברתם עליו. היות וסבא וסבתא שלי נולדו בסמירנה (הלוא היא איזמיר הטורקית), מאוד מאוד התחברתי לסיפור ולמדתי ממנו המון המון המון... מומלץ בחום! (חח.. למי אני ממליץ..) אגב גם מצורף דיסק ממש מעניין... ועכשיו לשאלה הפשוטה.. בספר כתוב על כך שהוא מבוסס על פי סרט מוכר ומצליח... שנקרא RAMBETIKO (מן הסתם..) אשמח אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אותו? אם הוא תורגם לעברית? או כל דרך שתיהיה לי גישה אליו... ואגב.. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לאתר או כל מאמר או מידע אודות "השורשים" שלי ז"א על יוון וטורקיה בכלל וסמירנה בפרט בשנות הגירוש.. שנות ה- 20 30 40, על תרבות המאנגאס וכ'ו... תודה תודה תודה!

F a d i

New member
ברוכים השבים

לגבי הסרט הוא אכן נקרא REBETIKO של קוסטאס פיריס (מאוד ממליץ לך להשיג גם את הפסקול האגדי לסרט) לא ידוע לי שניתן להשיג אותו בארץ (אלא אם דרך אחת החנויות הגדולות ואם לא אז בנסיעה הבאה ליוון (עולה בסביבות 25 יורו ) לגבי מאמרים תתחיל מהאתרים שנמצאים בקישורי הפורום תחת"מוזיקה ומידע" ומשם צא למסע חיפושים בהצלחה

hamis

New member
REBETIKO - 2 DVDs

The story of a great singer of the rebetiko music , who is born in Smyrne in 1919 and ends up in Athens in 1956 ...................

אפשר לשאול היכן קונים את הספר הזה?

בארץ? אני בדיוק מחפשת משו בסגנון וראיתי את ההודעה שלך.

למעלה