רביבים= בי"ס מסריח!!!!!!

Fozzie

New member
רביבים= בי"ס מסריח!!!!!!

לכל מי שיכול לברוח משם שיברח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בי"ס נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!! דקטטורה!!!!!!!!!!!!!!!! הם אמרים שהם בעד התלמידים.. כן.. שמענו!!! גועל נפש של בי"ס!!!!!!!!!!!! (מנסיון של שנתיים.. תודה לאל שנה אחרונה שלי!)

heaven is here

New member
שכנה שלי לומדת ביב3

אצלך בבית ספר. וסליחה שחשבתי שאת בן...

Darkkk

New member
גם אני לומדת ברביבים...

וזה לא בצפר עד כדי כך גרוע... לי דווקא די טוב שם...

Fozzie

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה?????????????????????????????????????????

natalyrst

New member
מגמת קולנוע....../images/Emo35.gif

איך המורים החדשים?? הספקת כבר לפגוש חלק מהם??

קולנוע הפך לאסון! פגשתם את יוליאן??

מזה זה חח שנה שעברה היה כזה כיףף עם טל ועם לידור ואריאלה זה נראה לי יהיה גרוע שנה חרא. איפה טלללללללללל

Fozzie

New member
אויש... לידור! כזה מאמי של מורה....

חבל שהוא עזב למען ערוץ 10.... יוליאן? מי זה? מה הוא מלמד?????

אופטיקה! כנסי שניה קבלי משו קורע.~!

הוא נכנס לכיתה (יא1) שעור אופטיקה ושננהה מזיין תשכל שהוא כבר 9 שנים מלמד בנתניה רחובות מכללות בגבעתיים יג יד ובלה בלה. והוא מדבר על זה כל השעור! שעור שני( היו לנו 3 שעות) כולם התחילו לצחוק על זה שהוא אשכרה מהרוסים הכבדים שלא יודעים עברית. אז הוא אומר לנו..שהוא לא מדבר ממש עברית כי הוא עולה חדש כולה 6 חודשים בארץ. אז אנחנו שואליםם אותו.. רגע אמרת שאתה 9 שנים מלמד פה עכשיו מה הוא אומר לנו, אם תקחו את המספר 6 ותהפכו אותו תקבלו 9. עכשיו תהיי המומה ותראי מה הולך ללמד אותך.

Fozzie

New member
חח.. עוד לא היה לנו טכנולוגיה השנה

אבל המורים השנה, אולי חוץ מדודו לא הכי מלהיבים.. יוחזר לידור ומיד!!!! היה לנו היום שיעוד "עבודת גמר" עם גידי והוא דיי מתעצבן מהר.. שוכח מהשעה (למדתי עד רבע לחמש היום)... והכיתה שלי מפגרת וצריכה להתפרק קצת... מה יש??? והוא ישר צועק... אבל מה שמוזר ממה שסיפרת עכשיו זה שטל אתמול נכנס לכיתה שלנו ואמר לנו שהמורים החדשים הם כבר וותיקים בעסק ויודעים מה שהם עושים.. הקיצר.... טוב שזאת שנה אחרונה שלי.. (עכשיו חכי... המורה לטכנולוגיה רוצה לראות מחברת של אחד מהתלמידים בכיתה שלנו כדי לראות לאן הגענו... הבעיה היא שאף אחד לא כותב בשיעורים..)

natalyrst

New member
תיקון קטן...

זה לא יוליאן זה יוליק, חוליאן, ג'וליאן מה שבא לך
חחחחחחח דווקא הוא היה בסדר... נתן לנו לאכול ארטיקים בשיעור. אל תשללי אותו ישר. וטל לא ידע ללמד! לא הבנתי כלום מההסברים שלווו

ofir_y

New member
את לא לומדת ברביבים...

את מלמדת ברביבים. 98 בלשון אה?

Darkkk

New member
חחחחחח תראה...

יש כאלה שטובים המתמטיקה שיש כאלה שבאנגלית אני בלשון...
זה פשוט בא לי בקלות... ובכלל יש אחת אצלנו שקיבלה 100 עגול!! לא ידעתי שקיים ציון כזה...

איכס מצטערת שבאתי לשם שנה שעברה

ביצפר חראאאאאאאאאאא זה נראה כאילו זה אחלה ובלה בלה מבחוץ מורים חראא אסור לבוא כמעט עם כלום@!!! כוס עמקקקקקקקקקקקקק איכס איכס איכס איכס איכס והיודניקים פרחות משו טוב

pain is MY love

New member
מה נסגר איתכם אנשים?!

כולם פה מרביבים?! לפחות כולנו שותפים לצרה...

למעלה