רבייה...

שובל09

New member
רבייה...

טוף, יש לי כרכן תירס נקבה, וקבלתי מבחור בשם גיא (טרזן), נחש זכר לתקופה קצרה, המטרה היא: רבייה. אני ישמח לקבל המלצות על איך לגרום להם לבצע את התהליך, להשאיר אותם כל הזמן ביחד? להכניס אותם לאוטו טרריום רק בזמנים מסויימים? כמה זמן הם צריכים להיות ביחד על מנת שאני ידע בוודאות שהיה זיווג גם אם לא ראיתי אותו?

naja

New member
תנסה מפגשים קצרים.

אם במהלך המפגשים האלה לא יקרה כלום(אצל זעמנים בד"כ רואים זיווג מידי), תשאיר אותם ביחד למשך כמה ימים. בכל מקרה, את דעתי לגבי הזיווגים המשותפים כבר רשמתי כאן-זה מתכון בטוח לזהם את האוסף שלך באקריות, תולעים, אמבות ושאר הירקות, במיוחד כשמשאילים חיות מסוחרים(שלא לדבר על כל מיני רמאויות שהפכו כאן למנהג נפוץ.).

שובל09

New member
...

א. אני בן. ב. מה זה אומר מפגשים קצרים? כמה זמן כל מפגש? ג.תודה על התשובות. כמה זמן לוקח עד הטלת הביצים? כמה זמן לוקח עד בקיעת הביצים מהטלתם?

Itamar Levy12

New member
לי יש שאלה אליך

לא חשבת לברר משהו על רבית נחשים לפני שהבאת את הזכר?!?!?!בכל מקרה לדעתי לתוותר כבר ממש מאוחר(עכשיו אצל הרוב יש כבר או בקרוב הטלות).המפגשים זה עד שהם יסיימו,זיווג של זעמים יכול לקחת כמה וכמה שעות.עד להטלה יש בערך חודש וחצי/חודשיים כנ"ל לגבי הבקיעה.

שובל09

New member
את האמת שחשבתי...

ובררתי, אם הבחור שהביא לי הוא מבין בתחום וזה לא פעןם ראשונה שהוא מרבה, הוא אמר לי מה לעשות, אבל, רציתי לשמוע עוד דעות, אתה יכול להסכים איתי שבגידול נחשים יש 10000 דרכים, אז אני לא חושב שזה רע לשאול... הבחור שהביא לי את הזכר אמר שעדין זאת תקופה טובה בשביל לזווג ביניהם.

naja

New member
אז למה לא אמרת שאתה בן?

אם ככה, תעשה בדיוק ההפך ממה שרשמתי לך.... מפגשים קצרים זה שעה שעתיים. לא זוכר מה רשום בספרות לגבי הזמנים של ההטלה והבקיעה. (ואני עד עכשיו מנסה להבין איך סעיף א קשור לשאלה....)

שובל09

New member
כתבת

כתבת את החלק השני של התגובה הראשונה שלך בלשון נקבה (כאילו שאני נקבה), אז רק רציתי לתקן, אין קשר לנחשים שלי...

למעלה