רבים ממורי הנהיגה בישראל צריכים בעצמם מורי נ

0bama1

New member
רבים ממורי הנהיגה בישראל צריכים בעצמם מורי נ

נהיגה .

0bama1

New member
ממה שאני רואה ממורי נהיגה {לא כולם }הם מתנהגי

בצורה "עבריינית "כלפי תלמידיהם .הם מתנהגים גועל נפש באמצע השיעור ,הם משוחחים בנייד ,הם מסדרים תורות באמצע השיעור ,כשהראש מוטה למטה ,התלמיד מדרדר כמעט מתחכך ברכב שלידו ,ורק צפירת הזהרה מעירה את המורה ,והוא בולם בלימת חירום ,כשהתלמיד נדבק לחלון הקדמי .הם לא מאותתים בפניות ,הם מלמדים חניות בתחום תחנות אוטובוס ,הם מורידים תלמידים מהצד של הכביש הסואן ,הם מבצעים פניות ללא מבט במראה הימנית ,ורוכבי אופניים שנכנסים בינם לאבן שפה כמעט נמחצים .יש לי עוד הרבה על מורי נהיגה אסתפק כרגע במה שכתבתי ,כי די בנושאים האלה לפסול מורים מללמד בכלל .

be_roo

New member
אין ספק שמורי נהיגה רבים מנחילים תרבות רעה

לתלמידים שלהם.

חבל שכך.

נשאלת השאלה איך פותרים את הבעייה ?יש פתרונות

אבל ההם שם למעלה עסוקים ....................................

ravidmos1

New member
תשובה

אני לא יכול להגיב בשם מורי הנהיגה אני יכול להגיב בשם עצמי בלבד .
מורה שלא נותן תשומת לב מירבית לתלמיד בסופו של דבר ישאר ללא עבודה .
לגבי איתותים תשב אתה ברכב עם תלמיד בשלבי התחלה אתה אומר לו לאותת והוא לא מבצע לפעמיים זה קורה ( רוב ההמורים מלמדים וכמובן דואגים שהתלמיד יאותת ).
תמיד יש בכל ענף טובים יותר וטובים פחות אני רוצה להאמין שרוב המורים באים ממקום טוב ומונעים מהרצון ללמד את התלמיד ולהקפיד על כל החוקים.
בשביל זה יש את המשטרה מורה לנהיגה שמבצע עבירה מקבל עונש הרבה יותר חמור מכל נהג רגיל .

שמע חבר ברגע זה כשאני כותב לך נעשים עבירות עי

מורי נהיגה ,לא אחזור על מה שכתבתי ,לצערי אף אחד לא עוקב אחרי המורים האלה ,ואיש כחפצו יעשה.רוצחים בפוטנציה עולים לכביש ,לאחר לימודי נהיגה אצל מורים עבריינים .לא להתפלא מעבירות תנועה ואסונות כתוצאה ממורים אלו ,לא מקובלת עלי תשובתך ,שישנם מורים טובים פחות .

ravidmos1

New member
תשובה

עובדתית אתה טועה כי בשעורי נהיגה אחוז התאונות באשמת המורה\תלמיד הם קטנות מאוד.

לא הבנת אותי .כתבתי על נהגים שכבר יש להם רשיו

ועושים תאונות כתוצאה מהרגלי נהיגה שספגו בשיעורי הנהיגה .ודבר נוסף מה פתאום שיהיו תאונות בזמן שיעור נהיגה ?ואפילו מעט .אני חוזר וטוען על פניו ישנם הרבה מורי נהיגה שאינם יודעים לנהוג ,שמלמדים תלמידים שגם לא ידעו לנהוג ,ובוחני נהיגה שמעבירים אותם מבחן מעשי למרות שהם לא יודעים לנהוג .חייבים לאתר את מורי הנהיגה העבריינים כפי שכתבתי לך ,ללמד אותם נהיגה מהי ,ואף לשלול מהם את הרשות ללמד נהיגה .העבירות שנעשות בטבעיות עיי המורים האלה לא יעלו על הדעת .

ראיתי ויכוח בין מורה שהחנה את הרכב ללימוד

בתחנת אוטובוס ולא נתן לאוטובוס להכנס לתחנה המורה אמר שמותר לו לחנות בתחנת אוטובוס
מורה לנהיגה שעושה עבירה ומלמד את העבירה בוודאי

0bama1

New member
אתה מבין קוקי ?מורה נהיגה מלמד תלמיד שמותרת

החנייה בתחנת אוטובוס .מה אומר ומה אדבר ?ואתה יודע כמה כאלה יש ?מאות בכל הארץ .והלוואי וזו היתה העבירה האחרונה של המורים העבריינים האלה ,שמלמדים את ילדינו כיצד לא לנהוג .

למעלה