דיברגנט חדש
Well-known member
כפי שנאמר, טיפש זורק אבן לבאר ואלף חכמים לא מצליחים להוציא אותה, אך עם עבודה קשה נתניהו הצליח בסוף
נערך לאחרונה ב:
נתניהו ממשיך בתנופה שאפוכפי שנאמר, טיפש זורק אבן ולבאר ואלף חכמים לא מצליחים להוציא אותה, אך עם עבודה קשה נתניהו הצליח בסוף
כנראה שהירדנים הם בערך כמו שמשון הגיבור, "תמות נפשי עם פלישתים"נתניהו ממשיך בתנופה שאפו
רבין היה רמטכ"ל וראש ממשלה בינוני מינוס.כפי שנאמר, טיפש זורק אבן ולבאר ואלף חכמים לא מצליחים להוציא אותה, אך עם עבודה קשה נתניהו הצליח בסוף
רבין היה ישר כי הוא היה שיכור כל הזמן. כידוע נכנס יין יצא סוד.רבין היה רמטכ"ל וראש ממשלה בינוני מינוס.
אבל בתור בנאדם הוא היה איש טוב לב, עדין נפש, הגון, ישר.
אני הייתי קונה ממנו מכונית.
מבנימין נתניהו לא הייתי חושב לקנות מכונית
לא בגלל שמשהו חלילה לא בסדר איתו זה רק בגלל שרה אישתו, איתה לא הייתי רוצה להתעסק.
מכונית?
שלונדע...
כנראה, פרח מזכרונך, שלא בתום לב, שהוא נאלץ להתפטר בגלל חשבונות בשוויץ.רבין היה ישר כי הוא היה שיכור כל הזמן. כידוע נכנס יין יצא סוד.
סבא אתה באמת מאמין, שלשרה יש השפעה כולשהי עח החלטות בנימין?רבין היה רמטכ"ל וראש ממשלה בינוני מינוס.
אבל בתור בנאדם הוא היה איש טוב לב, עדין נפש, הגון, ישר.
אני הייתי קונה ממנו מכונית.
מבנימין נתניהו לא הייתי חושב לקנות מכונית
לא בגלל שמשהו חלילה לא בסדר איתו זה רק בגלל שרה אישתו, איתה לא הייתי רוצה להתעסק.
מכונית?
שלונדע...
אולי יש לה השפעה רק בחלק מההחלטות הפוליטיות, לא בכולן.סבא אתה באמת מאמין, שלשרה יש השפעה כולשהי עח החלטות בנימין?
אני ממש רותח מכעס, אתה הורס את מה שהשמאל מנסה ליצור במשך למעלה מ 20 שנה,כפי שנאמר, טיפש זורק אבן ולבאר ואלף חכמים לא מצליחים להוציא אותה, אך עם עבודה קשה נתניהו הצליח בסוף
יש בזה משהולא שאני מרוצה ממה שרבין עשה, אבל חשוב לזכור שמה שעושים ממורשתו היום, לא דומה אפילו למה שהאיש באמת דגל בו. כך למשל הוא התנגד נחרצות להקמת מדינה פלסטינית. כך למשל הוא התנגד נחרצות להעברת שכונות בירושלים לידי הפלסטינים. ואלו סתם כמה דוגמאות.
השמאל, בעיקר מפלגת העבודה אך לא רק, אוהבים לצעוק את המילים 'מורשת רבין'. אבל הם עיוותו את מורשת רבין לבלי היכר, עד כדי כך שהוא עצמו כנראה לא היה מזהה אותו.
כאמור, בעיני רבין היה אידיוט שסיכן משמעותית את בטחון ישראל ואף גרם להרבה מאוד נפגעים ישראליים. אבל בכל זאת. אין לדעת כיצד היה נוהג אילו הוא היה עומד מול בחירות הפלסטינים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.