רבין

efraty

New member
רבין

הקונספירציה הגדולה מכולן במדינת ישראל לא הועלתה כאן לדיון רצח רבין מישהו חשב על זה?

חזיר בר

New member
ספר לי בדיוק מהי הקונספרציה

למרות שזה חרא מופרך לגמרי לעניות דעתי.

efraty

New member
רבין

ובכן, ברור שהוא לא נרצח ע"י יגאל עמיר ואני מוכנה להפנות אותך לכמה ספרים בנושא שמעלים השערות קשות ביותר, מלוות בהוכחות מוצקות למדי

חזיר בר

New member
להזכירך - יש סרט שמתעד את הרצח

יגאל עמיר עצמו מודה ושיחזר מה עוד את צריכה? זה לא רצח קנדי,ולא משנה כמה תנסו להפוך את זה לרצח קנדי זה פשוט לא

efraty

New member
רבין

קודם כל הסרט הזה נערך, ויש לכך הוכחות חותכות בקצרה , אני אעלה בפניך מספר שאלות קשות: איך ייתכן שמס´ אנשים צעקו ´סרק´, זה מעורר חשד לכך שהיה תכנון מוקדם לביצוע איזושהי פעילות פיקטיבית דבר שני, איך ייתכן שעמיר שהיה מוכר לשב"כ נכנס לשטח סטרילי? איך ייתכן שרובין, המאבטח, נתן עדויות סותרות? איך ייתכן שנסיעה לאיכילוב ארכה 8 דקות? איך ייתכן שלפי ביה"ח רבין נורה מטווח קצר??? ועוד ועוד

חזיר בר

New member
רבין באמת נורה מטווח קצר

אבל אני לא אתווכח איתך על העובדות הקטנות כי זה טיפשי. אני אשאל אותך מדוע הדבר הכי הגיוני מבחינתך לעשות,במקרה של דברים טיפה תמוהים זה להחליט שיגאל עמיר לא רצח,ושכל הרצח היה קונספירציה,לא יכול להיות שאנשי השב"כ לא שמו לב ליגאל עמיר ובאמת חשבו שהוא נהג? יכול להיות שרובין,המאבטח התבלבל בדבריו או אולי רצה להגן על עצמו מפני המחדל של האבטחה. זה לא יותר הגיוני מאשר שהשב"כ רצח את ראש הממשלה בישראל? או שאני פה הדפוק?

efraty

New member
יגאל עמיר ירה ברבין ממרחק של 2 מ´

או יותר, לא ייתכן שהוא זה שירה ברבין מטווח קצר, עוד אקדח היה מעורב והאקדח הנוסף הוא זה שרצח את רבין. השאלות שאני העלתי בפנייך הן על קצה קצה המזלג. תבין שאבישי רביב עד היום הזה לא עמד למשפט, משפטו נדחה ונדחה ומי יודע עד מתי. אין דבר כזה שהשב"כ לא שם לב לעמיר, אין דבר כזה שמערכת שמאבטחת את ראש הממשלה לא שמה לב!! יש כאן טיוח גדול, ואני לא אגזים בכלל אם הטיוח גדול בהרבה ממה שנעשה בפרשת קו 300. עדויות רבות שמן הראוי היה להציגן בבית המשפט לא הוצגו, אנשים הושתקו וראיות הועלמו, המשפט נערך בצורה חובבנית. הרי באמת כיצד ייתכן שאדם בודד ועוד כזה שהיה ידוע לשב"כ עמד לבדו בשטח סטרילי, הוציא אקדח ולא ירו בו?? באמת, הרי הם מאומנים לירות בו בשבריר של שניה וכמובן שלא לתת לו לירות עוד 2 יריות. משהו מסריח מאוד מאוד

חזיר בר

New member
היתה פשלה

מחדל,חצי שב"כ התפטר,בטח שזה לא בסדר שיגאל עמיר היה בשטח הסטירלי,בטח שזה לא בסדר שהם לא ירו בו - אבל מכאן ועד להגיע למסקנה שזאת קונספרייצית רחבת היקף,סלחי לי,אבל זאת כמעט הזיה.

rshilkrot

New member
כל החקירה של השב"כ כולה מצוצה מהאצע

היו צריכים לפטר אנשים אז הוציא כל מיני מסמכים מזוייפים. המסמך הזה לא שווה כלום והוא בטוח מזוייף. האמת היא שהשב"כ באמת התכוון לעצור את אמיר וחבורתו לפני ביצוע הרצח, והסוכנים שלו ידעו בדיוק מתי ואיך הרצח הולך להתבצע. הפשלה היתה הרחק הרחק במעמקי השב"כ כשמבצע העצירה של אמרי התבטל בגלל מצבע אחר חשוב יותר, ונדחה למועד מאוחר יותר. בנתיים פספסו את המועד ורבין נרצח באמת באמת ע"י יגאל אמיר, למרות ידיעת והתרעת השב"כ. הטיוח הגדול הוא - למה לא עצרו את יגאל אמיר, ולמה רבין בכלל הורשה לצאת מאותו מקום למכונית שלוף כשלשב"כ היו ידיעות מדוייקות על התארגנות לרצח רבין??? (פאק איט, חבר´ה, אני משוכנע שיש לפחות בנאדם אחד של השב"כ שעובר על הפורום הזה לפחות פעם ביום, אז אם מישהו דורך על איזה וריד חשוב כאן, שיצפה לנקישה בדלת מחר או מחרתיים. |
| )

RIPPER

New member
גם אני שמעתי על זה

משהו למשל בגוף של רבין מצאו שני סוגים של כדורים למרות שיגעל אמיר ירה רק בסוג אחד ועוד משהו תסבירו את זה הצלם שצילם את הרצח התמקד על יגאל אמיר למשך 10 דקות למה לו להתמקד על סתם בן אדם שהוא לא מכיר 10 דקות אולי הוא לא היה שם במקרה

itaysad

New member
קונספירציות קונספירציות...אבל

זאת הגזמה.... 1. יגאל עמיר ירה ביצחק רבין ז"ל לא ממרחק של 2 מטר אלא פחות ממטר. 2. איזה שטויות שני כדורים מסוגים שונים בגוף שלו?!. 3. יש שאומרים "איך הוא (רבין) הצליח להגיע לאוטו לבד ?",כאשר מישהו ירה בכם אתם גם תרוצו!! 4. הצלם לא התמקד על יגאל עמיר 10 דקות זה שטויות (הוא היה בפינה של התמונה או לא היה בכלל). 5. כל הרצון זה או לעשות כסף או להוריד אשמה מכמה אנשים. אז תחזרו למציאות קצת לא יזיק לאף אחד. איתי

efraty

New member
חברים יקרים, כל המילים מיותרות

פשוט מאוד תקראו את הספר ´מי רצח את יצחק רבין´ מאת חמיש ברי ואז העובדות יובאו בפניכם בצורה ברורה ומסודרת ואז נראה אחד כאן שרק יעז לומר שלא היתה קונספירציה. ודרך אגב זו לא חוכמה בכלל לומר שטויות על ראיות שנמצאו (כמו 2 סוגים של כדורים וכד´), שטויות לא מפריחות עובדות הן רק משקיטות קצת קצת את הלב. אז מי שמחפש להירגע אני ממש לא ממליצה לו לקרוא את הספר.ולכל השאר תקראו ותבינו היכן אתם חיים. שבוע טוב לכולם.

ice princess

New member
אם אני לא טועה

רבין נפגע בגב, כלומר, בעמוד וחוט השדרה. לפי דו"ח ביה"ח מזה הוא גם נפטר. איך אדם פגוע חוט שדרה קם והולך?

למעלה