רביעי...איזור העמקים והצפון

talctalc

New member
רביעי...איזור העמקים והצפון

מחפש להצטרף לרכיבה באיזור הצפון\עמקים... ברביעי בבוקר יש רכב, יש אופניים,יש מוטיבציה. כושר וטכני גם. זמנו אותי בהמוניכם.
נ.ב אפרופו עמקים..מישהו ניסה סינגלים בעמק הלואר??

talctalc

New member
נו שויין...הסתדרנו

מחר בבוקר 08:30 ננסה להתחקות אחרי המסלול התחרותי של סובב טבעון... אין לי מושג מה קורה שם, אבל לפחות בסוף המסלול יש גלידה. נכון לעכשיו מקצה האקספרט\עלית\ספורט\זקנים\אפרוחים אוחדו למקצה אחד ושמו מקצה טלאיתי, על שם שני המתחרים=טל ואיתי. אם מישהו מתכוון להצטרף, הוא מוזמן להגיע לפני 0830 לקניון אלונים, על כביש חיפה נצרת. רצוי להשאיר הודעה במסר שלי, עם סלולרי...שנדע לחכות למישהו. המסלול הוא בין 8-10 ק"מ..משהו כמו שעתיים. המתחרים הגיעו להבנה כי אין לחץ ומותר לנוח, או לחילופין לאלתר בשטח. שימו לה-יהיה חם! להתראות

talctalc

New member
דרופים בטבעון

לא היו... מה שכן היה, זה נסיון מוצלח (אומנם עם קצת ברבורים) להתחרות אחר מסלול התחרות של סובב טבעון. היו קצת עליות, קצת ירידות, קצת סינגלים ולפחות מבחינתי המון הנאה (מקווה שגם אצל איתי...) חשוב מאוד למי שמנסה את המסלול הזה..עם סיום הירידה מהפסל של אלכסנדר זיד, יש לפנות שמאלה על הדאבל ושוב שמאלה, עד לכביש המוביל לטבעון... ככה תגיעו מהר יותר לגלידת הפסיפלורה המעולללללה של ד"ר לק באלונים

איתי נ

New member
../images/Emo45.gif

אבל אנחנו פנינו ימינה וימינה! חזרת לזירת הפשע לבדוק דרכים חלופיות?

למעלה