כל אחד יכול לפתוח... אני כבר מחכה לראות התקדמות בקשר למיב ומיגה כאילו אני רוצה עוד ועוד ועוד ועוד.. אוףף ומתי פאולה תיחנק כבר השרלילה!!!!?!?!?!?!?!?!?! רררררררררררררררר היא הורסת לי את R&D.......... טוב צפייה נעימה לכולם!!!
בכלל התלבושות שלהם של המסדר דיי דפוקות ... כאילו .. מה הולך שם עם המסכות מלחמה האלה... חוץ מזה שישר זיהו רק בהתחלה לא הבנתי איך לא רואים את השיער (שזה קצת יוצא דופן ...) ורק אז ראיתי שאצלו יש כובע גרב כזה מתחת לכובע...
לא ממש מעניין אהבתי שסוף סוף מתעמקים יותר במסדר..בגירסה המקסיקנית הם לא נותנים חשיבות רבה למסדר לעומת הגירסא הארגנטנאית.. לא היה מיה ומיגה היה בקושי!!!! נקרעתי איך מיה עבדשה על רובר וחוסה עם הסוכריות!!! חחחחחחחחחחח אויי תאו כזה כוסון!!!!!! ג'ובאני ג'ובאני...איזה איגרוף.. בסה"כ פרק בסדר..
כמו כל הפרקים שעוסקים במיסדר... וחוץ מזה, עד מתי מיה ומיגל ימשיכו להתמזמז במסדרונות ביה"ס מבלי שהחבר'ה יתפסו אותם. יאללה , שיתחילו כבר לספר לכולם שהם יחד כי עוד רגע הם כבר לא.
רק שכחתי קצת מה היה.. לופה מבקשת מניקו שיגלה לה את הסוד.. גובאני מרביץ לתומס.. תאו נותן לרוברטה דובי מכוער.. מיה נותנת לרוברטה וללוחן סוכריות חריפות.. רוברטה מסכימה לתאו להיות במסדר והם ביחד מתכננים למצוא את השומר כל כיתה י'.. מה עוד היה?? אני לא זוכרתתת!!!