רבלדה-פרק 116

רבלדה-פרק 116 ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

שתהיה צפייה מהנה
מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור

בטח שזה בסדר!!!!../images/Emo24.gif

כל אחד יכול לפתוח... אני כבר מחכה לראות התקדמות בקשר למיב ומיגה כאילו אני רוצה עוד ועוד ועוד ועוד.. אוףף ומתי פאולה תיחנק כבר השרלילה!!!!?!?!?!?!?!?!?! רררררררררררררררר היא הורסת לי את R&D.......... טוב צפייה נעימה לכולם!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח.. למה שזה לא יהיה בסדר? ../images/Emo12.gif

והיום אני רואה רבלדה!! איזה כיף לי!!!

בJדJה

New member
ואי כל כך שקוף ../images/Emo58.gif../images/Emo48.gif

שג'ואבני הוא מהמסדר.. ולופיטה כל כך נדחפת ומתערבת אוף מעצבנת!

../images/Emo58.gif

נכוןןן איך ראו את העניים זהו ישר הבנתי זה ג'ובאני..איזה באסה לא יכלו לכסות יותר זה מגלה הכל!!!!

shucina

New member
זה היה ממש עצוב..

בכלל התלבושות שלהם של המסדר דיי דפוקות ... כאילו .. מה הולך שם עם המסכות מלחמה האלה... חוץ מזה שישר זיהו רק בהתחלה לא הבנתי איך לא רואים את השיער (שזה קצת יוצא דופן ...) ורק אז ראיתי שאצלו יש כובע גרב כזה מתחת לכובע...

נו אבל מה???

לא ידעתם את זה מהתחלה???? כילו מהגרסה של ארגנטינה...אז מן הסתם זה יהיה אותו דבר פה...

אני ראיתי אבל...

בלי שום קשר גם אם לא הייתי רואה ת'ארגנטנאית הייתי יודעת שזה ג'ובאני..

היה פרק חמוד ביותר אבל..

לא ממש מעניין אהבתי שסוף סוף מתעמקים יותר במסדר..בגירסה המקסיקנית הם לא נותנים חשיבות רבה למסדר לעומת הגירסא הארגנטנאית.. לא היה מיה ומיגה היה בקושי!!!! נקרעתי איך מיה עבדשה על רובר וחוסה עם הסוכריות!!! חחחחחחחחחחח אויי תאו כזה כוסון!!!!!! ג'ובאני ג'ובאני...איזה איגרוף.. בסה"כ פרק בסדר..

bigmomentom

New member
פרק משעמם../images/Emo31.gif

כמו כל הפרקים שעוסקים במיסדר... וחוץ מזה, עד מתי מיה ומיגל ימשיכו להתמזמז במסדרונות ביה"ס מבלי שהחבר'ה יתפסו אותם. יאללה , שיתחילו כבר לספר לכולם שהם יחד כי עוד רגע הם כבר לא.

היה בסדר מעניין ליראות מה יקרה

בין רובר לדייגו הוא ממש שולט בא . שיחק אותה

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק יפה../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

לא ארחיב כרגע.. גם צילמתי תמונות אני אעלה אותן בשלב מאוחר יותר

Dulce Maria13

New member
פרק נחמד..

רק שכחתי קצת מה היה.. לופה מבקשת מניקו שיגלה לה את הסוד.. גובאני מרביץ לתומס.. תאו נותן לרוברטה דובי מכוער.. מיה נותנת לרוברטה וללוחן סוכריות חריפות.. רוברטה מסכימה לתאו להיות במסדר והם ביחד מתכננים למצוא את השומר כל כיתה י'.. מה עוד היה?? אני לא זוכרתתת!!!

למעלה