רבנות של שקר.

playtrip

New member
רבנות של שקר.

צר לי להגיד לכם, אך אני אחד מאלו שפנו אל הרבנים של שקר בדור הזה ולא לצדיקי האמת ואותם רבני שקר הכשילו אותי בחיי ולקחו לי את האור והאהבה שהיו לי בלב.

אני מזהיר אתכם היטב לנסות לחפש ולהקשר אך ורק לצדיקי אמת ולא לאלו השמים את עצמם מנהיגי הדור ומושלים על עם דל ובחינם ואף רבי נחמן מברסלב אמר שהטלית על פניהם היא כמרדעת של חמור.

בעוונותי הרבים האמנתי בילדותי כי בניימין זאב הרצל וחיים נחמן ביאליק, אלוהים הם בשמיים ובאדמה ועל פיהם ישק דבר ותמיד הדבר הביא בי שנאה גדולה וזעם ליהדות בראותי כיצד משנתם התבטאה בחיי היום יום... בעזות הפנים של אנשים ובחוצפה בה הם נוהגים... לא יכולתי לסבול את המחשבה שבגן עדן יושבים להם יצחק רבין, ביאליק והיטלר עם נשותיהם ומאהבותיהם מהיהודיים ותומכיהם וחוגגים חגיגה גדולה כאשר אני בנידוי מהם ומגורש כאחרון הרשעים מלשהות במחיצתם ובמסיבתם...

אם רק הייתי זוכה להבין ולראות שכל אותם רבני שקר הם מחריבי הדור ואם הייתי יודע שאין להם תקנה ואם רק הייתי זוכה להתקרב לצדיק אמיתי במקום לרבנים מהקליפה... ברגע שנודע לי שמשל הדבורה ושלמה המלך הוא חיבור קלוקל ומעוות של ביאליק הבנתי פעם נוספת ששיקרו לי בילדותי שכן יהדות מעולם לא היתה משמיטה עובדות מדעיות כאלו לגבי הדבורים כמו שפירטתי בהודעה הקודמת שלי ולכן מאמרי היהדות כאשר הם מצד האמת הם בוודאי עדיפים בהרבה מדבריו של רב שהטלית על פניו היא כמרדעת של חמור.

צר לי שביליתי את שנותי בחיק רבני השקר ולא בחיקם של צדיקים שמחים, אנשי תואר ומעשה כי בוודאי אז הייתי יכול לשיר לבוראי באהבה ולהיות מאושר... אם יש צדיק אמת אזי אני משתוקק בנפשי היכן שהוא בתוכה להתקרב אליו או לפגוש בו ולשמוע את דבריו ולהבין במה הוא כה שונה מרבני השקר האלו שלא הפסקתי לפגוש בחיי... היהדות ציוותה על חסד ועזרה לזולת אך בחיי לא זכיתי לחיות כל יום מימי האחרונים בנסיון התשובה בחסד גדול וחסד הוא הדבר שהכי כמאתי אליו לעשותו... במקום זאת אני כחצי מת וחיי הם ללא מעש כי אין לי עם מי לעשות חסד, אין בי מעשים ואין בי יכולת ולכן אני מזהיר אתכם שלא לדבוק ברבני השקר ולחפש רק את קרבתם של צדיקי אמת שבדור! מי יתן ואזכה לפגוש לפחות באחד יקר מהם.

רק מעניין אותי משהו קטן

איך אפשר להיות בשמחה שבית המקדש חרב??????
אכן כן שמחה בלימוד התורה אכן כן,כמו שאמר המשורר שימו נא שימחו נא בשמחת התורה

קליט

New member
איך אפשר שלא להיות בשמחה שיש לנו אבא כזה, תורה כזאת, ושבת כזאת, ואנו בנים למקום ?

לדעת ה"חתם סופר" זו מצוה מהתורה להיות בשמחה, סוף ציטוט . ובפרט בשבת . כל זמן שאנחנו בשמחה - יתכן שיש בזה מצוה . האמת, שמי שהוא תמיד תמיד תמיד בשמחה - הוא לא נורמלי . **עיקר הענין בתורה זה לעשות מצוות בשמחה ובטוב לבב

קליט

New member
אשריך שיש לך געגועים דקדושה !

ברוך ה` שמצאת צדיק אמת בדמותו של רבי נחמן מברסלב זצ"ל, שעצותיו הם קילורין לעיניים (=משחה שמאירה ומרפאה את העיניים..) . ניכר שיש לך עוד הרבה לדעת ולהשיג . ראשית, מומלץ להגות בספר ההדרכה של בורא עולם, ולקבוע `עיתים` לתורה . עת לתנ"ך, עת להלכה, עת לספר המצוות של החפץ חיים, עת לגמרא, ועת לספרי רבי נחמן . וע"י לימוד התורה האדם מגיע למתיקות בתפילה ובעבודת ה`, ולכל המדריגות ! . ב) חסד זה עם כל איש ישראל, וחסד מתחיל בבית, עם עצמך, האישה, הילדים, הסביבה . ג) עשה לך רב, קנה לך חבר, ומצא לך אישה - במקרה ואין לך עדיין . ד) וכמובן, התבודדות זה כלי לשפע ברוחניות ובגשמיות, ומתי שיש לך זמן - זה הזמן לשוחח עם אבא שבשמיים, ואבינו שבשמיים גם יזמן לך צדיק אמת, ובינתיים אתה רשאי לקבל את האמת ממי שאמרה, ואיזהו חכם ? הלומד מכל אדם - כל זמן שזה בתיאום עם הוראותיו של בורא עולם . בהצלחה !

קליט

New member
"אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא"

ועדיין ישנם צדיקים שחוטאים לעיתים, ותיכף שבים בתשובה . יש רשעים שלא מסוגלים להאמין שישנם צדיקים בעולם . .

רוזנר

New member
כמו עובדיה יוסף שכל חודש

מקלל ולא ראיתי או שמעתי שהוא ביקש סליחה מהבן אדם.
אתם תלמידים שוטים שלו הוא מחזיק עשרות אלפים בורידים כמו מריונטות.
הוא צדיק?
אני למדתי דברים פשוטים במקום שיש חילול השם לא נותנים כבוד לרב.
השומע לשון הרע ולא מוחה גרוע מהאומר.
הלבנת פנים ברבים יורש גיהנום ולא יוצא ממנו לעולם.וכו וכו.
על איזה צדיקים בדיוק אתה מדבר?

קליט

New member
אני לא מכיר את הסוגיה של סיגנון הדיבור של הרב עובדיה

וזה לא משנה - כי מדובר באיש אחד ויחיד . יתכן שהרב עובדיה הוא איש עממי, נכון, זה נשמע רע, אני מסכים אתך ! ואני גם מסכים אתך שמישהו שמה מתבקש להאיר לרב - במקרה ויש סיכוי שזה יעזור . יתכן שהרב עובדיה רואה את עצמו מחויב להגיד את דברו בצורה שכזאת, ואין לי בעיה להגיד שהרב עובדיה חלילה השתבש לו משהו מתישהוא, דברים כאלה קורים . אם כי, זה לא חזון נדיר לדוגמה ; לשמוע אנשי שב"כ בכירים לשעבר שמדברים כאלה שטויות ! , וכאלה דברי בגידה במדינה ! שתיצלנה אוזניים ! . לדבר שטויות זה דבר נפוץ אצל פרופסורים ואצל כולם, וגם יש אנשי תיקשורת שמקשקשים קישקושים ודברי שנאה ושיטנה על בסיס קבוע, נראה שיאיר לפיד עונה יפה יפה על ההגדרה הזאת . . . למשל, יאיר לפיד הצהיר לפני כחודשיים "לא יהיו ילדים רעבים במדינה הזאת" . . . ! . ! . ! . . . לא חסר אנשים צדיקים ויקרים כמו הרב לאו, הרב גרוסמן, הרב מצגר, הרב אלבז, הרב פנגר, הרב לסרי, הרב ארוש, והרב נויגרשל, שמאירים לכולם ואוהבים את כולם, ואנחנו מכירים צדיקים אנשי מופת שנפטרו לא מכבר, הרב משה פיינשטיין, והרב שלמה זלמן אוירבאך, ואפילו רבי שלמה קרליבך . התורה מחנכת אותנו חינוך למופת . ויחד עם זאת - כולנו דומים, להרבה מאתנו יש אינטרסים, הרבה מאתנו אוהבים כסף וכו` וכו` וכו` - ומי שלא עובד על המידות שלו - הרי הוא דומה לבהמה . אתה פשוט מצחיק שאתה לוקח איש אחד לדוגמה, יש לזה איזושהיא סיבה . . . ואגב אם אתה מכיר את הרב עובדיה, מדובר באיש עם לב טוב, רגיש, שבוכה מדי פעם . . צדיקים לבם רך, והם יודעים לבכות עבור צרות הכלל . *ולגבי החסידים של הרב עובדיה, לך תשאל את החסידים של הטמבל מר יאיר לפיד . . שנזכה להשתפר ולעשות את המוטל עלינו, ולהרבות באהבת ישראל - אמן !

למעלה