רבנות ת"א

• פותח הנושא rut4
  • פורסם בתאריך

rut4

New member
רבנות ת"א

מה צריך להביא בפעם הראשונה שהולכים לפתוח תיק ברבנות? צריך תעודות נישואין של ההורים? צריך להביא את ההורים? כל מידע יתקבל בברכה

מילקי26

New member
ברבנות חולון ומאמינה שתקף לשאר

הערים צריך: ת.ז. שלכם + ספח 3 פספורט 2 עדים לא משפחה (2 לצד שלך ו2 לצד שלו אלא אם יש 2 שמכירים את שניכם) 2 אמהות עם ת.ז. וכתובה ת.רווקות במקרה ואחד מכם לא גר בת"א 600 ש"ח (במידה ואתם לא סטודנטים) בהצלחה

ט ו ש ה

New member
רבנות ת"א

לפתיחת התיק צריך להביא: שלוש תמונות פספורט של כל אחד מכם (אם אתם זקוקים לת. רווקות והצאתם אחת - צריך רק שתי תמונות) תעודות נישואים של ההורים תעודות זהות שלכם (עם הספח) אם יש לכם רב שמשיא אתכם, אישור ממנו (בת"א לא אוהבים רבנים של צוהר, אז חשוב *לא* להגיד שהרב שלכם מצוהר, אלא שפשוט הגעתם אליו דרך חברים/משפחה/הורים) אם ההורים שלכם גרים באיזור המרכז הם יצטרכו להגיע לרבנות אבל זה לא חייב להעשות ביחד איתכם והם יכולים להגיע בשלב מאוחר יותר. אצלנו, אמא שלי גרה בירושלים, והרב הסתפק בשיחת טלפון איתה. כל אחד מכם צריך להביא שני עדים. גם הם לא צריכים להגיע איתכם ויכולים לבוא במועד מאוחר יותר. אצלנו, בגלל שכל החברים הבנים שלי לא גרים באיזור, הרב קיבל בדיעבד עדות של חבר אחד שלנו וחברה טובה שלי, אבל בגדול הם לא מקבלים עדויות של נשים. עוד משהו - ברבנות ת"א אפשר לגמור את הדרכת הכלות ואת הדרכת הזוגות (כן, יש דבר כזה בת"א) באותו היום, ואני חושבת שמאד כדאי לגמור את הכל בבת אחת - ההדרכות נמשכות כ - 45 דק' כל אחת, וזה באמת די שטותי ואפילו מצחיק לפרקים. מומלץ להגיע מוקדם בבוקר, אנחנו הגענו ב - 09:00, ויצאנו (אחרי הכל, כולל עדויות) ב - 13:00

למעלה