רבע גמר

hillly377

New member
רבע גמר../images/Emo106.gif

7 בבוקר, כרגע נגמר המשחק בין ג´ניפר קפריאטי לבין אירודה טוליאגנובה והנה המתמודדת ברבע הגמר: ג´ניפר קפריאטי נגד טטיאנה פנובה (כן, כן, פנובה ניצחה את סנצז ויקריו! ועוד בשתי מערכות) קים קלייסטרס נגד מוניקה סלש (שווה!) סרינה ויליאמס נגד מרטינה הינגיס (עוד יותר שווה!) ונוס ויליאמס נגד אלנה דמנטייבה שני המשחקים האחרונים יערכו היום ושני המשחקים הראשונים יערכו ביום רביעי.

oren987

New member
התחלת ההימורים!! ../images/Emo47.gif

טוב, אז כפי שהילי רשמה בתחילת הטורניר - הרבע גמר הכי צפוי, בסופו של דבר קצת שונה - מאחר והנין ודוקיץ בחוץ (ע"י אנה שלנו ואן קרמר). וקיבלנו רבע גמר מאוד מעניין!!!! ההימור שלי לזכיה הולך להפתיע כמה מכם - אבל אני חושב שסרנה ווילאמס הולכת לקחת את הטורניר (כן, אני מאוד אוהב את סרנה). למרות שכל הקלפים נוטים לגמר של ונוס נגד קפריאטי אני מהמר על סרנה!!! לא???? נ.ב. את הינגיס אני ממש לא אוהב - ואני מקווה שסרנה תעשה את זה מהר וכואב!!

אני אקח הימור מאוד פרוע!!

ואני אהמר על קים קלייסטרס למרות שלפי דעתי זאת שיש לה הכי ברבה סיכויים לזכות היא קפריאטי, כי יש לה רבע גמר ממש קל..... אבל נראה את העתיד הקרוב

hillly377

New member
ג´ניפר קפריאטי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפשר לחשוב שיש לה רבע גמר קל אבל מי שעקב אחריה עד עכשיו בטח שם לב שממש לא היה לה קל, שני המשחקים האחרונים שלה היו קשים ולקחו לה 3 מערכות כשנגד מישקינה היא כבר ממש כמעט עפה מהטורניר (מישקינה הובילה המערכה ובמערכה השנייה היה 5-4 לטובתה). בנוסף, אין לזלזל בפנובה שבינתיים גם הצליחה להעיף את אנה שלנו וגם את סנצז ויקריו, את שתיהן בשתי מערכות בלבד. בכל אופן הלוואי שקפריאטי תיקח את הטורניר! ד"א אני מאוד מקווה שהינגיס תיקח את סרינה, אני לא אוהבת אף אחת מהם אבל יש לי הרגשה שלהינגיס מגיע יותר, משום מה היא תמיד נתקעת עם טבלה מזעזעת, הפעם אם היא מצליחה לגבור על סרינה המסכנה תצטרך להתמודד נגד ונוס ואם אלוהים יהיה לצידה והיאתיקח גם את זה בגמר יחכו לה סלש\קפריאטי\קלייסטרס. בסרינה אין לי כל כך אמונה, כאילו היא שחקנית פצצה והכל אבל נראה לי שונוס לא תוותר לה בעתיד הקרוב.

oren987

New member
הילי - תיקון טעות!! ../images/Emo47.gif

פנובה לא ניצחה את אנה בשתי מערכות אלא בשלוש!! (מערכה ראשונה היתה של אנה שלנו!!)

hillly377

New member
תוצאה ראשונה ברבע גמר

משחק די מפתיע בין דמנטיבה לונוס ויליאמס נערך אתמול כאשר דמנטיבה לקחה את המערכה הראשונה ונתנה פייט לא רע לויליאמס, אך ונוס התעשתה ולקחה את המערכות השנייה והשלישית והיא הראשונה לעלות לחצי הגמר, התוצאה הייתה: 7-5,3-6,2-6. המשחק השני שאמור היה להערך אתמול בין הינגיס לסרינה ויליאמס נדחה להיום בגלל גשם. אז היום יערכו שלושה משחקים נחמדים בסדר הזה: סרינה ויליאמס-הינגיס קפריאטי-פנובה סלש-קלייסטרס בסביבות השעה 20:00 (בול בליל הסדר) שידור ישיר ביורוספורט, אמור להיות המשחק של קפריאטי ופנובה אבל ויליאמס והינגיס משחקות לפניהן אז יכול להיות שהוא עוד לא יסתיים ונראה גם קצת מהמשחק ההוא.

hillly377

New member
ונוס, סרינה וג´ניפר בחצי הגמר!

ונוס וסרינה ויליאמס יפגשו בחצי גמר, אחרי שסרינה הביסה היום את הינגיס 6-4,6-0 (אורן בטח שמח...). ג´ניפר קפריאטי גם היא בחצי גמר אחרי שניצחה את טטיאנה פנובה 6-2,6-2
ג´ניפר קפריאטי תתמודד נגד המנצחת בין מוניקה סלש לקים קלייסטרס שייעך היום בלילה (ובטח ישודר מחר ביורוספורט ב16:00 אחר הצהריים למעוניינים). לפי האתר של יורוספורט מחר יערך גם חצי הגמר הראשון וישודר בשידור ישיר ביורוספורט בערב (מכיוון שהאתר הרשמי של הטורניר עוד לא פרסם לוח זמנים למחר אין לדעת מה ישודר, סביר להניח שהמשחק בין סרינה לונוס הוא זה שיתקיים ובטח יהיה טוב). יש עדיפויות? ונוס או סרינה? לי, אישית, לא אכפת, למרות שאני מתה שונוס תעלה לגמר נגד קפריאטי ושקפריאטי סוף סוף תצליח להוכיח את עצמה.

למעלה