רבע טיפול בחצי מחיר

רוייקו

New member
רבע טיפול בחצי מחיר

בשנה האחרונה עברתי הסרת שיער באיזור הצוואר אלא מה, המרכז הרפואי שעברתי בו את הטיפול היה יקר ובחודש האחרון התפתיתי לגשת לטיפול דומה במכון אחר שעד עתה עבד בשיטות שלא האמנתי בהן ורק לאחרונה, לאחר שהכניסו אליהם לשימוש מכשיר דומה לזה שעברתי על ידו טיפול במרכז הקודם, הסכמתי ללכת. עד פה יפה. בטיפולים שעברתי במכון הראשון הייתי מרוצה. את מה שלא עשו טוב תיקנו. נתנו לי לבחור בטיפולים בודדים לכל איזור והייתי מרוצה גם מהתוצאה. הם לא ספרו כמה שערות הורידו והיו מאוד "פיירים" לגבי הטיפול, הסיכויים והתוצאות. הם טענו שדרושים לפחות 8-10 טיפולים כדי להסיר את מרבית השיער ואין לי מה להשלות את עצמי כי לא יהיה לי שיער, כי תמיד צומח שיער, בשל תהליך הורמונלי טיבעי. ההחלטה לעבור את המשך הטיפול במרכז אחר נבעה משיקולים כלכלים. המחיר שהציע המכון הראשון יקר בחצי מיזה שהוצע לי כעת, במכון השני. כשהגעתי למרכז השני, האחרון, בו עברתי את הטיפול הבעייתי, הבנתי מהם שהם לא מוכנים לבצע טיפול בודד אלא לפחות שלושה טיפולים. כלומר, אני חייב לרכוש חבילה בסיסית של 3 טיפולים, לפחות. הסכמתי בלית ברירה כי גם נקבע לי תור לטיפול אותו יום ורציתי כבר להיות אחרי... שילמתי 1170 ש"ח עבור שלושה טיפולים באיזור הצוואר וניגשתי לטיפול. זה היה לפני שלושה שבועות. אין לי בעיה להזכיר את השמות.. רק תגידו לי שאפשר. נותרו לי כוויות רבות וצלקות אבל לא על כך התלוננתי כי הכוויות עוברות וגם הצלקות. הבעיה הייתה שמרבית האיזור לא טופל כלל. המתנתי עשרה ימים וגם שבועיים ואז צלצלתי, כשהתברר לי, ככל שעברו הימים כי מרבית האיזור לא טופל והצוואר ניראה כמו "שש-בש". הדבר, לא רק שניראה לא אסטתי וגורם לי מבוכה, אלא בעיקרו רמייה. שילמתי כסף בעבור טיפול שלא בוצע כהלכה. טילפנתי לקליניקה ושם ענתה לי אחת הבחורות שאין לי מושג מה הההכשרה שלה כי, מה שהם פספסו בטיפול הראשון יתוקן בטיפול השני. לא הסכמתי. ביקשתי שיתקנו את הטיפול הראשון על חשבון הטיפול הראשון וכי הטיפול השני צריך להיות בעוד חודש וחצי לפחות מהיום ולא הגיוני שהם יבצעו חצי עבודה. כך במשך כמה ימים עד שדיברתי עם מנהלת המרפאות,ליזי שאמרה לי את אותם דברים. עמדתי על כך שאינני צריך לבזבז את הטיפולים על חצי טיפול ואני דורש שיתקנו כמו שצריך, אלא שליזי התחמקה ואמרה שתברר עם מי שביצע את הטיפול אך לא חזרה. את הטלפון הבא, אחרי יומיים, אני עשיתי אליה כי היא לא חזרה. בקושי זכרה את המיקרה עד שנפל לה האסימון ושוב התחלנו את השיחה מאותו מקום. ליזי אמרה שתאשר לי טיפול נוסף אם יהיה צורך, אבל עמדתי על כך שהטיפול הראשון יסתיים רק אחרי שיוסר מהאיזור בו טופלתי השיער המיותר. לא הגענו להבנה גם בשיחה הזו והשיחה עברה לטונים צורמים יותר. דרשתי את כספי בחזרה וליזי טרקה לי את הטלפון. נסעתי אליה למישרד על מנת שתווכח בעצמה בטיפול שעשו לי אבל היא המשיכה לטעון כי הטיפול הוא עדיין חלקי וימשיכו לי אותו בהמשך. כמובן שלא עלה על דעתי להסכים איתה וגם אז הפכה השיחה לצורמת. שנינו חילקנו אחד לשני מחמאות: אני אמרתי לה "פוסטמה" והיא "אדיוט" והסתלקתי משם לפני שארד מהפסים. ליזי אמרה שלא אקבל אצלם גם את יתר הטיפולים ושאלך לחפש .. עכשיו. ברור שאני אדיוט. היא צודקת. למקומות כאלה לא הולכים לקבל טיפול. אבל מה עושים עכשיו. למי פונים ? אשמח לכל תשובה שתהיה.

odedg

New member
טיפולים

מכיוון שאני לא מכיר את התחום אני ממליץ שתפנה לאחד מאירגוני הצרכנים. אני מקווה שיש לך חשבוניות.

למעלה