רבע עוף גם אני

רבע עוף גם אני ../images/Emo46.gif

הפרסומות ל Xlove שמתרוצצות פה מסביב, מעצבנות אותי!!!!
(אפרופו דיון על מה ראוי שילדים ייחשפו אליו כשהם נכנסים לפורום הזה). ואם אני כבר ממילא עצבנית: הקוים הישרים האנכיים, אלה שמגבילים את האייקונים העילגים של תפוז, איפה הם לעזאזל על המיקלדת שלי?!!!!!!!! (אייקון של ממש רותחת מזעם, ושמישהו יעצור אותי...)

זה עוד אחד מהתוים הבלתי נראים?

ניסיתי בכותרת ןנראה מה יצא. מרוב סקרנות, שמנתולה, מתפוגגת לי העצבנות. מה יהיה?

שמנתולה

New member
למה לא נראים?

במקלדת, בצד ימין, בין האנטר לקונטרול יש כפתור קטן שמצויר עליו \ בחציו התחתון ושני קווים _אחד מעל השני, מזכיר קצת נקודותיים) בחציו העליון. לחיצה עליו ועל שיפט ביחד תתן תוצאה כזאת: |

een ogenblik

New member
הצטרפות מקרים

נכנסתי זה עתה לקרוא מה קורה, והאיש הצטרף להציץ מעבר לכתפי. בעוד אני מנסה לפתוח הודעות חדשות, האיש מתחיל לומר בקול רם: "חיי הנישואין כובלים אותך? פחחחחחחחחח", לקח די הרבה זמן, עד שהבנתי שהוא מקריא את הפרסומת בצד הפורום (עד כמה פרסומות אפקטיביות עלי, כאשר אני מפתחת עיוורון סלקטיבי משמאל לי?). בזריזות שלחתי את הסמן להקיש בהתלהבות על הפרסומת (אם אנו כבר רואים פרסומת יחד, ואם שואלים אותנו לגבי כבילותינו, אז למה לא לברר מה רוצים מאיתנו?). היינו מלאי רצון לבדוק האם חיי הנישואים כובלים אותנו, אך למראה תמונת הגברבר הראשון, היושב על ספה בחצי גוף ערום נגמרו האשליות. ניסינו עוד לבהות בדף הראשון, אך הוא היה פחות משעשע מהפרסומת אליו, אז נטשנו. סימן האיקון (|) אצלי נראה כפי ששמנולה תיארה, אבל הוא נמצא בשורה העליונה ביותר, זו בה הספרות מופיעות. הוא נמצא מימין, בין סימן ה=+ לבין back space.

קבלי עוף ברוטב:

After a woman gave birth to her baby, her Dr. stood solemnly at her bedside. I have something I must tell you about your baby. What's wrong, the alarmed mother asked? Your baby is a hermaphrodite. What's that? It means your baby has both male and female parts. Oh my God that's wonderful! The woman exclaimed. You mean it has a Penis and a brain?​

למעלה