רבע שעה לא הפסקתי לצחוק

רבע שעה לא הפסקתי לצחוק

הערבים מתלוננים שישראל היא מדינת טרור.....
הערבים מתלוננים שישראל היא מדינת טרור.....

כתבתי פעמיים למי שחשב שטעיתי בכתיבה.
לזה קורעים בעברית "דמעות תנין".....

פשוט עיתונאות עלובה

גם כאן וגם בידיעות על רבע עמוד של הכותרת הענקית, כותבים הרבה אבל לא אומרים שום דבר.
מספרים על מקרים קודמים ומערבבים התנהגויות אישיות עם מערכתיות (בשום מקום אין אירוע של כשל משטרתי אלא של כשל אישי).
וכל זה כלי למלא את מה שאין להם מה לאמר, בהמון דברים שקרו בעבר הרחוק והקרוב, העיקר לכתוב, ולמלא במלל חסר ערך את הדפים.
ואחר כך הם קוראים לעצמם עיתונאים.
עם שאלות מטומטמות באופן מתמיהה (למשל- כתבת לאשה שבעלה נרצח:"איך את מרגישה עם המקרה?"......)

בדיוק כמו שקורה אירוע בטלויזיה והם מברברים בלי סוף גם כאשר אין להם מה לאמר.
מידי פעם המגישה מבשרת על עידכונים, כאשר כתב זה או אחר מספר בדיוק מה שסיפר קודם, עד שהכל נהיה לזרא, העיקר להחזיק את הצופה שלא יעבור לרשת אחרת או לעיסוק אחר.

עיתונאות עוד יותר עלובה

הכתבלב הזה בכלל מכפיש את שם כל המשטרה בגלל כמה כשלים אישיים של אנשים, ומוכיח עד כמה הוא עצמו נחות, וזה עוד מנהל האתר.

אמר יצחקי שלשום: תיזהרו שלא תשפכו את התינוק עם המים.

למשטרה יש אלפי הצלחות כבירות וגדולות, אבל זה לא מענין את העיתונאים, והרי הם מקבלים את דו"ח-הפשעים-היומי אחרי בדיקת הדובר, אותם מה שמענין זה ליכלוך.

אם קצין בכיר עשה מעשים מגונים, קצין בכיר הסתופף בכנפי הנוכל שקורא לעצמו רב, וקצין בכיר אחר כנ"ל והוא גם מואשם בקבלת שוחד, וכשל של שני שוטרים במוקד ש"י, על זה אפשר לאמר שיש להחליף את כל המשטרה ואת המפכ"ל ?
על זה מתחצף אותו כתב שטוען שהוא מנהל האתר, לטעון שבארגז המשטרה כל התפוחים רקובים ?
יש לו מזל שהמשטרה לא עוסקת בתביעות דיבה אחרת הוא היה אומלל (רואים באיזו תת רמה הוא כאשר הוא לא יודע שלא מדובר בארגז, אלא הביטוי עוסק בחבית.....)

הדסהש1

New member
שולחת פרח לשבת שתהייה שמחה ושקטה

ונקוה שלאלימות יהיה גבר סוף...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע מקווה ששקט

הייתי אתמול אחה"צ בטבריה.... נסעתי למפגש עם שר הרווחה מאיר כהן
ידידי מדימונה...
שמענו דיווח על דברים שלא מדברים עליהם בתקשורת... ביטוח לאומי
עובר מהפכה... אין יותר ועדות רפואיות מטעמו... רק ועדות רפואיות חיצוניות
בלתי תלויות... אין יותר מבקרים בלתי צפויים אצל מוגבלים להוכיח שהם מסוגלים
להתלבש לבד... וכד'...
דיברנו על נושאים רבים... פגשתי גם חבר וותיק מדימונה המשמש כיועץ השר
שאנחנו חלברים עוד מאז המהפך ב-1977... אלברט אסף איש אשכולות

אגב וועדות

אתמול אני מפקסס זימון לבדיקת קוצב לב אל פקידת המרפאה (מדובר בקבוצת משרדי רופאים הנמצאים בקניון והם משוייכים למרפאת השכונה שלי, ויש להם פקידה) ואני מבקש להכניס למחשב טופס 17 (אני לא צריך לבוא ולקחת ולא שישלחו לי, ברגע שהיא העלתה אותו למחשב, אני יכול להוריד אותו באתר קופת חולים).

לטענתה לגבי בדיקות אחרות זה יקח יומיים להוציא טפסי 17, לגבי בדיקת הקוצב היא צריכה להעביר את זה לוועדה.
הייתי המום. שאלתי אותה מה פתאום לוועדה, הרי אפ אחד בעולם לא יכול לא לאשר לי בדיקת קוצב, כי אז הוא יואשם ברצח.
אמרה שאלו ההוראות שלהן.

אשתי אמרה שהפקידה הזו בלתי מקצועית ממש וכבר עשתה פדיחות.
לקחתי את הזימונים לקופת חולים, ניגשתי לפקידה ונתתי לה אותם, ותוך כ-2 דקות היו בידיי 3 טופסי 17 כנדרש.
החלטנו שמהיום והלאה נמשיך ללכת לרופאים הללו כי הם טובים והתור ממש קצר שם, אבל שירותי משרד, רק במרפאת האם שבשכונה.

איך יתכן שסגירת החנויות בשבת חל

רק על ת"א, ומה עם שאר חלקי הארץ, הם סוג אחר של תושבים??? כשיש חוק הוא צריך להקיף את כל האוכלוסיה בארץ וכמובן לקבל
אישור של הכנסת, זאת ממש הפקרות!

יוליקה

Member
מנהל
לאה...מה את נותנת להם רעיונות!!!

את רוצה באמת ובתמים שניכנע לדתיים???

שיסגרו את כל המועדונים, הפאבים, המסעדות, בריכות השחיה, תחנות דלק ועוד...בשבתות??

אולי אז יקום מרד אמיתי, ואולי לא......

בארה"ב העלתה רשת סופרמרקטים את מחיר הבשר בסנט אחד, והיתה שביתת קונים שהלכו לרשתות אחרות.

אצלנו יורקים על האזרחים והם טוענים שיורד גשם.

מעולם לא היתה בארץ ממש התנהלות נגד עוולות (אני לא מדבר על האירוע שהיה בתל אביב ובסך הכל הוא היה ממניעים פוליטיים ברורים כפי שהסתבר מאוחר יותר).

יוליקה, הוא לא מחכה לרעיונות שלי,

יש לו במוח רעיונות כמו רימון, פשוט לא צריכים לתת לו להגשים את הרעיונות המטופשים שלו !!! האוכלוסיה החופשית צריכה לצאת לרחובות ולהתקומם כמו בארצות תרבותיות אחרות שרוצים להטיל עליהם גזרות מהשרוול ! הוא גם לא טתלית שכול תכלת, יש גם באמתחתו שרצים! זה שהוא חוזר בתשובה עדיין לא עושה אותו לצדיק! הוא צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא פותח את הפה!

עמיקם10

New member
4-ביולי ? והאינדיאנים מוחים ?או שאחרי 238 שנה

הם הבינו שלא חוזרים לגבולות 67.! או שזה בגלל שאין להם את אבו-מאזן. גם בשמורות בניו מקסיקו..יש שלטים שאוסרים כניה ללא רשיון.ומליונים מנסים להכנס ממקסיקו לארה"ב. ובכלל אנחנו לא לבד.[גם לנו יש גברת ראשונה ועוד לבנה..יש לנו את שרה]

למעלה