רבע

RuStY RaStA

New member
שמתם לב ש-ג' זאת אות קדושה?

כמה נחמדים ונחמדה שמתחילים באות ג': ג'ניס ג'ופילן ג'ורג' האריסון ג'ון בונהאם ג'ון פול ג'ונס ג'ון לנון ג'ים מוריסון ג'ימי הנדריקס ג'ון אנטוויסל ג'פרי המונד ג'ון דיקון ג'ין סימונס ג'ף בק ג'ים מק'קרתי ג'ימי פייג' ג'ף אמנט ג'ק איירונס ג'ון לורד ג'ון דנסמור ג'ק קסאדי ג'ואי קובינגטון ג'יימס איהה גיזר באטלר בסה"כ: 21 הממ... אם אתם מוצאים עוד אז אתם מוזמנים להמשיך את הרשימה

Katarzis

New member
../images/Emo124.gifLed Zeppelin בבארבי כפר סבא

להקת בלוזיק במופע מחווה ללד זפלין: אחרי החווייה המסעירה בפסטיבל בראשית, בלוזיק תקיים שוב מופע מחווה לאגדת הרוק לד זפלין. ביום חמישי ה2/9 בשעה 22:00 הלהקה תבצע את מיטב השירים, ביניהם: Whole Lotta Love Since I've been lovin you dazed and confused black dog ועוד רבים וטובים! בארבי כפר סבא, 2/9 בשעה 22:00, להתראות! "...Squeeze me baby, till the juice runs down my leg..."

ג'ון\וג'ימי\ג'ף למינהם הם אחד

השמות הנפוצים ביותר...זה מסביר את זה. אמרת חלק גדול מהם,אבל יש עוד כמה...בשליפה מהירה מהזכרון יש גם את: ג'ף באקלי ז"ל ג'רי גארסייה ז"ל ג'ון פארי ג'רי קאנטרל בטח יש עוד כמה,לא זוכרת כרגע.

the sofa city

New member
אם גם שחקנים נחשבים (חחח

הוא גם קצת שר...
) אמממ אז ג'ייסון מיוז, מג'יי ובוב מכים שנית וסרטים אחרים שלהם...

the papercut

New member
צודק

ג'ון פרושיאנטה מלך גבר אין כמוהוא צ'ילי פאפפרס איתו מלכים

אני רואה שזה בא בהמשכים היום

ג'ו לואיס ווקר, וג'ו סטראמר, ואם גם ג פשוטה נחשבת אז גארי רוזינגטון

אחרון, אני מבטיח

ג'ון ג'אקו פאסטוריוס ג'וני קאש ובואו נסיים בזה את השירשור למרות שיש עוד הרבה

RuStY RaStA

New member
טוב אז סגרנו על 35 !!! ../images/Emo13.gif

כי ג'ת'רו טול זאת להקה... והאו דה פאק שכחתי את ג'ון פרושיאנטה?!

ouria

New member
יש לי עוד כמה ../images/Emo6.gif

אגב, מישהו בכלל מכיר את ג'ורג' מוריי? כי המצאתי אותו
סתם. הוא בסיסט מעולה ואוסיף את: ג'ון קייל וג'ונתן ריצ'מן, ג'ו קוקר וג'אסטין טימברלייק
ואם אף אחד לא הזכיר, אז כמובן את ג'ון פול שלנו. סתם. הוא בסיסט מעולה.

למעלה