רבקה מיכאלי מראיינת פיברומיאלגיה

רבקה מיכאלי מראיינת פיברומיאלגיה

ראיתם בתכנית הבוקר את הראיון בנושא הפיברומיאלגיה? לצערי ראיתי רק את סוף הראיון אך הספקתי רק לשמוע שמדובר באיזו שיטת טיפול הניתנת ע"י רופא וקוסמטיקאית (ד"ר קורלנד) ומביאה לתוצאות מבטיחות (!??). מישהו יכול לעדכן מה בדיוק היה והאם זה שווה התייחסות? תודה... מחייכת.

../images/Emo44.gifשידור חוזר- על פיברומיאלגיה

היום בבוקר היתה תוכנית בגלריית המומחים של רבקה מכאלי לגבי פיברומיאלגיה וcfs , יש שידור חוזר בשעה 03.00 לפנות בוקר- כמובן לא לחכות ערים, אפשר להקליט. יש תקציר של הנאמר באתר של קשת- ערוץ 2, ניסתי להעיר אותו מקווה שהצלחתי. ערב טוב ונעים, שירלי

מרוצה

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gifבקר טוב נאוה.

תודה רבה לך שהעברת לנו את השיחה מערוץ 2 ונכון אני גם עליתי המון במשקל וגם זקוקה כל הזמן להמון פחממות ובעיקר שוקולד. אבל, אני מעולם לא לקחתי נוגדי דכאון כי החלטתי ששיחות יותר טוב. עזרה לי מישהי שהיתה בקבוצת תמיכה של מחלה אחרת. והיא כל הזמן זמינה לי באם אצטרך לשרותיה. אני לא נזקקת כרגע אולי כי אני יודעת שהיא ברקע. אני לא לוקחת נגד כאבים כי זה פשוט לא עוזר ואני סתם מכניסה רעלים לגוף. למדתי "להתיידד" עם המחלה ולזהות מה קורה. זה עוזר. אני שוחה עם המערבולת עד שאני מוצאת מוצא וזזה ממנה. בקיצור ממשיכה עם החיים ואת החיים. לומדת להסתדר עם הקשיים עוקפת מיכשולים ביום יום. אני לא מספיק חזקה לדיאטות וכל מיני... אולי יום יבוא ולא תיהיה לי ברירה אחרת. כל דבר בעיתו. העיקר הבריאות.

../images/Emo52.gifתיקון- טעות

לא הצלחתי להעביר לפרסום עצמו.בדף המוצג יש להכנס לתוכניות ולבחור גלריית המומחים- שם יופיע בתאריך 27.1.04 תקציר של דר' נורברט קורלנד, ראומטולוג ומומחה לכאב ! אתכם הסליחה...ניסתי... שירלי

למעלה