רב לחתונה

דנדוש 44

New member
רב לחתונה

שלום אני מקווה שהגעתי למקום הנכון... אני מתחתנת עוד חצי שנה, אני ובן זוגי חילוניים אבל חשוב לנו להינשא ע"י רב. איך אני בוחרת את הרב האידאלי בשבילי?

אפריל11

New member
אני הייתי שואלת חברות ובני משפחה

יש לי קרוב שהחליט שבחתונה שלו יהיה רב אחד מפורסם מאוד שאפילו הציעו לנשיאות והוא הצליח להביא אותו. אני לא יודעת איך הוא סידר הכל אבל הוא החליט עליו. אני לא ראיתי כזה הבדל בין החתונה שלו וחתונות אחרות אבל הקרוב הזה היה אחד כזה שהרושם היה חשוב לו והיו בחתונה הרבה אנשים חשובים. אני הייתי שואלת חברות ובני משפחה שהתחתנו ובטוח יש להם שמות של רבנים ומה הם דורשים.

tamarhp

New member
פני ל"צהר" :)

מדובר בארגון של רבנים מדהימים ומקסימים, שמתחתנים בחתונות של הציבור החילוני.. בד"כ הם יתאימו לך את הרב שמתאים בשבילך, והם ממש ממש מקסימים והולכים לקראתכם :) האתר שלהם: http://www.tzohar.org.il/ בהצלחה ומזל טוב!!!!

aharonof

New member
תגדירי מה זה אידיאלי בשבילך...

מה את מצפה מהרב? איך את רוצה שתיראה החתונה? מה חשוב לך שיהיה בחופה ומה את לא רוצה שיהיה שם? את רוצה רב שמסביר מה שהוא עושה? חשוב לך שיהיה לו חוש הומור?

נשמח מאד לעזור

אנא פרטי כפי ששאלו קודמיי - מה הרצון שלך מהרב המקדש? מאיפה את בארץ, או יותר נכון היכן נרשמת לנישואין (באיזה רבנות)? והיכן תהיה החופה? ואז נוכל לבהחלט לעזור למצוא רב שיעזור לכם לעבור בשמחה את הערב המשמח בחיים!

כחלק מהטקס

מה אתם עוד רוצים לעשות? האם מדובר בטקס קצר ומינימאלי ככל האפשר, האם אתם מחפשים רב שיביא תכנים משלו (אם כן, באיזה כיוון?), האם את מעוניינת לקרוא לו קטע/ שיר והוא לך, האם אתם מעוניינים להוסיף משהו בכתובה פרט למה שחייבים, האם האם האם...

למעלה