רב קו אנונימי לרכישה באיזור בני ברק:

ניוטראל

Active member
מי יודע/ת, היכן ניתן לרכוש רב קו אנונימי. באיזור בני ברק?
תודה רבה מראש:

קניתי גם שם. וגם בתל אביב!
אך כולם אותו הדבר!
אצטרך לעשות, סימן זיהוי...
זו לא המטרה? כרטיס אנונימי לא אמור לשאת סימני זיהוי.
עדיין אם מטעינים אותם בכרטיס אשראי, אז אפשר לזהות נוסע מסויים שביצע נסיעה , אם מתאמצים מספיק ויש גישה למאגרי מידע.

Ccyclist

Well-known member
קניתי גם שם. וגם בתל אביב!
אך כולם אותו הדבר!
אצטרך לעשות, סימן זיהוי...

יש להם מספר כרטיס. הוא אמור להיות מאחור ואם לא - הוא מופיע כשסורקים את הכרטיס באפליקציה.

אפשר לשים על הכרטיס איזו מדבקה. אפשר גם להגדיל ולהשתמש ב Decal שזה סוג של פלסטיק העברה שמשתמשים בו במודלים.

השאלה למה אתה צריך מספר כרטיסים שונים.

אישית יש לי רב קו אנונימי כי אין לי כוונה לשהות בארץ מספיק זמן לחודשי, וכשהוצאתי את הרב קו חשבתי שמוגזם להזדהות עם מסמכים כשאני בסך הכל רוצה כרטיס שבועי. אציין שהפקידה הנחמדה בעמדה של הרב קו בנתב"ג התחילה את התהליך של המזוהה, לא אמרה שיש אופציה לא מזוהה, ורק משום שידעתי שיש אנונימי ביקשתי ממנה אותו כדי לחסוך בירוקרטיה. ביטול השבועי שם אותי במצב לא נוח בביקורים בארץ, אם כי היו מספר ביקורים ששכרתי בהם רכב.

ניוטראל

Active member
למה!?! כי יש לנו, סיוט מהkgb הישראלי (ביטוח לאומי.)!
פשוט, אמא שלי קיבלה השלמת הכנסה! וכל הזמן היא במעקב שלהם (היום היא פנסיונרית, אז פחות! אך היא מאוד מוגבלת בלצאת לחו"ל!)
והם מתעלקים, הכי חזק. על מקבלי אבטחת הכנסה! והם עוקבים, אחרי רב קוים ובעוד צורות אחרי אנשים! (הם שאלו בעבר, את אמא שלי. מדוע אין לה רב קו? זה היה בתקופת תחילת השימוש בו!) מישהו סיפר פעם, שהם פרצו לתוך ביתו כשהוא לא היה בו! ועוד סיפורים בסגנון!
אמא שלי עבדה קרוב ל30 שנים עם קשישים!
(הייתה זקנה, שאמא שלי עבדה אצלה. ועקבו אחרי הרב קו שלה! וראו שהיא נוסעת למקומות שונים... אז קיצצו לה בזכאות...)
נתנה את הנשמה! וביטוח לאומי, הוציאו לה את המיץ! פעם 1, היא לקחה את ימי החופשה בכסף! ביטוח לאומי, אילצו אותה להחזיר! כי זו חריגה...
היא מחתה על זה! מנהל הסניף הכלב! אמר לה זה רק 500 ₪! זה כלום! היא אמרה לו אם זה כלום! אז שלם את זה מכיסך!!!
כשאני עבדתי תקופה עם קשישים, היה לי רב קו רשמי. בשביל חופשי חודשי! אבל, בגלל הkgb הללו. אני משתמש בכמה כרטיסים כל פעם כרטיס אחר! ולאחרונה, פג תוקפם של מספר כרטיסים! (גם לפני שעבדתי. ואף כעת! בגלל זה! אני מאוד זהיר!) הוצרכתי ליסוע לתל אביב...
אז קניתי כמה כרטיסים!
בגלל הקורונה, עד ששילמתי את הכסף שצריך לשלם להם. הם גנבו מהחשבון בנק שלי. סכום מסוים! אחרי שהגעתי אליהם. הם החזירו חלק!
והם שאלו אותי (לא זוכר, אם זה באותו פעם, או פעם אחרת!) למה אינני לוקח דמי אבטלה/ ללכת ללשכת התעסוקה! אמרתי להם בפרצוף. אחרי מה שאתם עושים לאמא שלי! אינני רוצה ממכם כסף! (אפילו שחילקו בקורונה. לא רציתי ללכת ולקחת! עד שבסוף הגיע חשבונית שלהם לתשלום! אמרתי, ניקח את זה מהדואר. ונשלם את הביטוח לאומי!) אינני רוצה להיות בכיס שלכם!
ויתרה מזאת. אצלהם, מי שלא עובד ולא לומד. חושבים שיש לו כסף מתחת למרצפות! והוא משלם הכי הרבה! פחות ממנו, משלם מי שלומד! ומי שעובד. משלם הכי פחות!
שאלתי פה, מישהו שמוצאו מאנגליה.
הוא אמר ששם זה הפוך מי שלא עובד (או לומד.) כנראה שקשה לו! אז הוא משלם פחות...
ואגב, כותב זאת כעת במפורש!
אנחנו חרדים.
אז, כשאתם נתקלים במקרים של סיפורים. על חרדים שלא עובדים ולוקחים כסף מהמדינה! או דברים שחורים אחרים!
זה לא אנחנו! ואתם יכולים, להביא כדוגמא. את הדברים שכתבתי פה!

Ccyclist

Well-known member
למה!?! כי יש לנו, סיוט מהkgb הישראלי (ביטוח לאומי.)!
פשוט, אמא שלי קיבלה השלמת הכנסה! וכל הזמן היא במעקב שלהם (היום היא פנסיונרית, אז פחות! אך היא מאוד מוגבלת בלצאת לחו"ל!)
והם מתעלקים, הכי חזק. על מקבלי אבטחת הכנסה! והם עוקבים, אחרי רב קוים ובעוד צורות אחרי אנשים! (הם שאלו בעבר, את אמא שלי. מדוע אין לה רב קו? זה היה בתקופת תחילת השימוש בו!) מישהו סיפר פעם, שהם פרצו לתוך ביתו כשהוא לא היה בו! ועוד סיפורים בסגנון!
אמא שלי עבדה קרוב ל30 שנים עם קשישים!
(הייתה זקנה, שאמא שלי עבדה אצלה. ועקבו אחרי הרב קו שלה! וראו שהיא נוסעת למקומות שונים... אז קיצצו לה בזכאות...)
נתנה את הנשמה! וביטוח לאומי, הוציאו לה את המיץ! פעם 1, היא לקחה את ימי החופשה בכסף! ביטוח לאומי, אילצו אותה להחזיר! כי זו חריגה...
היא מחתה על זה! מנהל הסניף הכלב! אמר לה זה רק 500 ₪! זה כלום! היא אמרה לו אם זה כלום! אז שלם את זה מכיסך!!!
כשאני עבדתי תקופה עם קשישים, היה לי רב קו רשמי. בשביל חופשי חודשי! אבל, בגלל הkgb הללו. אני משתמש בכמה כרטיסים כל פעם כרטיס אחר! ולאחרונה, פג תוקפם של מספר כרטיסים! (גם לפני שעבדתי. ואף כעת! בגלל זה! אני מאוד זהיר!) הוצרכתי ליסוע לתל אביב...
אז קניתי כמה כרטיסים!
בגלל הקורונה, עד ששילמתי את הכסף שצריך לשלם להם. הם גנבו מהחשבון בנק שלי. סכום מסוים! אחרי שהגעתי אליהם. הם החזירו חלק!
והם שאלו אותי (לא זוכר, אם זה באותו פעם, או פעם אחרת!) למה אינני לוקח דמי אבטלה/ ללכת ללשכת התעסוקה! אמרתי להם בפרצוף. אחרי מה שאתם עושים לאמא שלי! אינני רוצה ממכם כסף! (אפילו שחילקו בקורונה. לא רציתי ללכת ולקחת! עד שבסוף הגיע חשבונית שלהם לתשלום! אמרתי, ניקח את זה מהדואר. ונשלם את הביטוח לאומי!) אינני רוצה להיות בכיס שלכם!
ויתרה מזאת. אצלהם, מי שלא עובד ולא לומד. חושבים שיש לו כסף מתחת למרצפות! והוא משלם הכי הרבה! פחות ממנו, משלם מי שלומד! ומי שעובד. משלם הכי פחות!
שאלתי פה, מישהו שמוצאו מאנגליה.
הוא אמר ששם זה הפוך מי שלא עובד (או לומד.) כנראה שקשה לו! אז הוא משלם פחות...
ואגב, כותב זאת כעת במפורש!
אנחנו חרדים.
אז, כשאתם נתקלים במקרים של סיפורים. על חרדים שלא עובדים ולוקחים כסף מהמדינה! או דברים שחורים אחרים!
זה לא אנחנו! ואתם יכולים, להביא כדוגמא. את הדברים שכתבתי פה!

לפני יותר מעשור עשיתי קצת KGB לטובת צד אחד במשפט בארץ. כל מה שהייתי צריך היה את שם הצד השני ומקום מגוריו (אפילו לא כתובת) כדי להריץ חיפושים בגוגל ולמצוא בין השאר פסק דין שאיתר עד מפתח (קרוב משפחה של הצד הנגדי) שהעדות שלו הכריעה נגדם שלא מילאו את התנאי שהיה עליהם למלא. כל זה ממקורות גלויים כשאני נמצא בחו"ל.

אחד הכלים שהצד שלי רצה שהצד השני יסכים לו היה איכון סלולרי. במשפט בין אזרחים זה נעשה רק בהסכמה, אך מול גורם רשמי חברת הטלפון הסלולרית שלך תיתן מידע בדיוק כמו הרב קו ובצו בית המשפט.

רב קו אנונימי יכול להחזיק עד 8 חוזים במקביל, ערך צבור נחשב לאחד החוזים. במידה שאתה נוסע בעיקר על ערך צבור ומחזיק במספר כרטיסים כדי לפזר ביניהם סכומים קטנים - הפתרון הוא להדביק עליהם מדבקות שונות ולרשום את מספרי הכרטיס היכנשהו למקרה שהמדבקות יפלו או יישחקו.

אם אתה מאבד כרטיסים - עדיף לשים אותם באזור חיצוני בארנק ללא כרטיסים אחרים באזור, ולגעת במתקף עם הארנק בלי להוציא את הכרטיס.

במידה שאתה לא מאבד כרטיסים - אפשר לטעון מספר כרטיסים יומיים במקביל לאותו הרב קו. זו טיפה התעסקות ("כל הכבוד" למשרד התחבורה על ביטול הכרטיס השבועי 👎👎👎) אבל כל עוד אתה מקפיד על התאריכים - זה אפשרי. אפשר להחזיק או 8 יומיים או 7 יומיים וערך צבור על אותו הכרטיס.

אין לי מושג אם יש בארץ כרטיסי דביט נטענים ומה רמת המעקב אחריהם, אך באנגליה (מדינה עם בירוקרטיה די רופפת) ובספרד (מורשת הפאשיזם היא דמוקרטיה מאד אות'וריטרית) הם קיימים ומאפשרים גישה לתשלומים אלקטרוניים ללא חשבון בנק. יתכן שבארץ הכל מקושר דרך מספר הזהות.

בבריטניה כל תשלומי המס והביטוח הלאומי נעשים באופן אוטומטי דרך שיטת ה PAYE. מרבית האוכלוסייה לא מתעסקת ישירות עם תשלומים כאלו כי זה יוצא אוטומטית מהשכר. להבנתי אין דרישת תשלומים ממי שלא עובד - זהו תשלום לעובדים ולמי שמעסיקים את עצמם (עצמאים / Self employed). המצב שהיה בארץ שישראלים שטיילו את הטיול הגדול בשנות העשרים לחייהם וחזרו לגלות חובות לביטוח הלאומי - לא קיים באנגליה.

אני כן יכולה להבין למה מסתכלים על טיסות לחו"ל, אבל להתקטנן כך על ה"תענוג" של נסיעות באוטובוס בתוך הארץ (למעט, אולי, סופ"ש באילת כל חודש)?
אבל זוהי כנראה התפיסה של הממשלה את התחבורה הציבורית -אמצעי לדלת העם להגיע לעבודה ובחזרה. לא חלילה להשתמש בה בשביל חיי חברה ,משפחה ופנאי (גילוי נאות: אני ממש לא חרדית). אגב, גם הגבייה מסטודנטים מפולפלת למדי. וכשהגעתי להסדיר חיוב כפול כשהייתי סטודנטית ועובדת במקביל, הכריחו אותי בכניסה לשתות את המים מבקבוק השתיה שלי, שמא אשרוף את הפקידים חלילה.
לעניינך, אם מדובר בגוף ממשלתי רב כוח, שמקיים מעקבים שראויים יותר לחשוד בטרור ולא למישהו שרוצה לבקר את הדודה, עדיף לך כנראה להטעין במזומן בקיוסק כלשהו. פחות נוח מבאפליקציה, אך אנונימי.

ניוטראל

Active member
אני כן יכולה להבין למה מסתכלים על טיסות לחו"ל, אבל להתקטנן כך על ה"תענוג" של נסיעות באוטובוס בתוך הארץ (למעט, אולי, סופ"ש באילת כל חודש)?
אבל זוהי כנראה התפיסה של הממשלה את התחבורה הציבורית -אמצעי לדלת העם להגיע לעבודה ובחזרה. לא חלילה להשתמש בה בשביל חיי חברה ,משפחה ופנאי (גילוי נאות: אני ממש לא חרדית). אגב, גם הגבייה מסטודנטים מפולפלת למדי. וכשהגעתי להסדיר חיוב כפול כשהייתי סטודנטית ועובדת במקביל, הכריחו אותי בכניסה לשתות את המים מבקבוק השתיה שלי, שמא אשרוף את הפקידים חלילה.
לעניינך, אם מדובר בגוף ממשלתי רב כוח, שמקיים מעקבים שראויים יותר לחשוד בטרור ולא למישהו שרוצה לבקר את הדודה, עדיף לך כנראה להטעין במזומן בקיוסק כלשהו. פחות נוח מבאפליקציה, אך אנונימי.
שאנחנו נוסעים לחו"ל. זה לא לבילוי ושטויות!
אלא לקברי צדיקים/אחים. ומקומות קדושים!
ואנחנו לא יושנים, במלונות של 10 כוכבים!
אלא בדירה פשוטה, בבניין פשוט!
פעם עשינו גיחה, לאיזה 12 שעות בערך!
ובkgb אמרו, שעצם זה. שמופיע במחשב שיצאנו. (החתמת דרכון?) זה כבר נחשב, ליציאה!
יש לה, או 3 פעמים או 72 ימים (עם השכל השבור שלהם. הם נותנים ימים שבורים! וגם סכומים שבורים!) בשנה לועזית!

למעלה