קניתי גם שם. וגם בתל אביב!במכונות של של הדנקל?
זו לא המטרה? כרטיס אנונימי לא אמור לשאת סימני זיהוי.קניתי גם שם. וגם בתל אביב!
אך כולם אותו הדבר!
אצטרך לעשות, סימן זיהוי...
קניתי גם שם. וגם בתל אביב!
אך כולם אותו הדבר!
אצטרך לעשות, סימן זיהוי...
למה!?! כי יש לנו, סיוט מהkgb הישראלי (ביטוח לאומי.)!
פשוט, אמא שלי קיבלה השלמת הכנסה! וכל הזמן היא במעקב שלהם (היום היא פנסיונרית, אז פחות! אך היא מאוד מוגבלת בלצאת לחו"ל!)
והם מתעלקים, הכי חזק. על מקבלי אבטחת הכנסה! והם עוקבים, אחרי רב קוים ובעוד צורות אחרי אנשים! (הם שאלו בעבר, את אמא שלי. מדוע אין לה רב קו? זה היה בתקופת תחילת השימוש בו!) מישהו סיפר פעם, שהם פרצו לתוך ביתו כשהוא לא היה בו! ועוד סיפורים בסגנון!
אמא שלי עבדה קרוב ל30 שנים עם קשישים!
(הייתה זקנה, שאמא שלי עבדה אצלה. ועקבו אחרי הרב קו שלה! וראו שהיא נוסעת למקומות שונים... אז קיצצו לה בזכאות...)
נתנה את הנשמה! וביטוח לאומי, הוציאו לה את המיץ! פעם 1, היא לקחה את ימי החופשה בכסף! ביטוח לאומי, אילצו אותה להחזיר! כי זו חריגה...
היא מחתה על זה! מנהל הסניף הכלב! אמר לה זה רק 500 ₪! זה כלום! היא אמרה לו אם זה כלום! אז שלם את זה מכיסך!!!
כשאני עבדתי תקופה עם קשישים, היה לי רב קו רשמי. בשביל חופשי חודשי! אבל, בגלל הkgb הללו. אני משתמש בכמה כרטיסים כל פעם כרטיס אחר! ולאחרונה, פג תוקפם של מספר כרטיסים! (גם לפני שעבדתי. ואף כעת! בגלל זה! אני מאוד זהיר!) הוצרכתי ליסוע לתל אביב...
אז קניתי כמה כרטיסים!
בגלל הקורונה, עד ששילמתי את הכסף שצריך לשלם להם. הם גנבו מהחשבון בנק שלי. סכום מסוים! אחרי שהגעתי אליהם. הם החזירו חלק!
והם שאלו אותי (לא זוכר, אם זה באותו פעם, או פעם אחרת!) למה אינני לוקח דמי אבטלה/ ללכת ללשכת התעסוקה! אמרתי להם בפרצוף. אחרי מה שאתם עושים לאמא שלי! אינני רוצה ממכם כסף! (אפילו שחילקו בקורונה. לא רציתי ללכת ולקחת! עד שבסוף הגיע חשבונית שלהם לתשלום! אמרתי, ניקח את זה מהדואר. ונשלם את הביטוח לאומי!) אינני רוצה להיות בכיס שלכם!
ויתרה מזאת. אצלהם, מי שלא עובד ולא לומד. חושבים שיש לו כסף מתחת למרצפות! והוא משלם הכי הרבה! פחות ממנו, משלם מי שלומד! ומי שעובד. משלם הכי פחות!
שאלתי פה, מישהו שמוצאו מאנגליה.
הוא אמר ששם זה הפוך מי שלא עובד (או לומד.) כנראה שקשה לו! אז הוא משלם פחות...
ואגב, כותב זאת כעת במפורש!
אנחנו חרדים.
אז, כשאתם נתקלים במקרים של סיפורים. על חרדים שלא עובדים ולוקחים כסף מהמדינה! או דברים שחורים אחרים!
זה לא אנחנו! ואתם יכולים, להביא כדוגמא. את הדברים שכתבתי פה!
שאנחנו נוסעים לחו"ל. זה לא לבילוי ושטויות!אני כן יכולה להבין למה מסתכלים על טיסות לחו"ל, אבל להתקטנן כך על ה"תענוג" של נסיעות באוטובוס בתוך הארץ (למעט, אולי, סופ"ש באילת כל חודש)?
אבל זוהי כנראה התפיסה של הממשלה את התחבורה הציבורית -אמצעי לדלת העם להגיע לעבודה ובחזרה. לא חלילה להשתמש בה בשביל חיי חברה ,משפחה ופנאי (גילוי נאות: אני ממש לא חרדית). אגב, גם הגבייה מסטודנטים מפולפלת למדי. וכשהגעתי להסדיר חיוב כפול כשהייתי סטודנטית ועובדת במקביל, הכריחו אותי בכניסה לשתות את המים מבקבוק השתיה שלי, שמא אשרוף את הפקידים חלילה.
לעניינך, אם מדובר בגוף ממשלתי רב כוח, שמקיים מעקבים שראויים יותר לחשוד בטרור ולא למישהו שרוצה לבקר את הדודה, עדיף לך כנראה להטעין במזומן בקיוסק כלשהו. פחות נוח מבאפליקציה, אך אנונימי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.