קודם כל יקירתי, אל תקחי דברים ללב
זה לא בריא, לא ראית את התוכנית בערוץ 2 של דנה וייס?
חוץ מזה, אין בנאדם שמדבר שטויות כמו שאני אז על אחת כמה וכמה אל תקחי אותי קשה. פשוט מה שאמרת ועוד יותר אחרי התגובה הנוכחית נראה כמו סתירה אחת גדולה, וחבל. תביני, זה לא שאני לא מבין מה שאת אומרת, ואני גם לא אומר לך מה לחשוב. סה"כ נתתי לך קצת חומר למחשבה, כיוון. אל תיעלבי מזה או משהו כי זו ממש לא הכוונה. בעיניי המוזיקה עצמה היא האומנות, כתיבה היא כישרון, מתנה מאלוהים, כך גם היכולת לשיר יפה. אבל לא לכולם יש את הכל. כל אחד יעשה מה שהוא טוב בו, ואם זה יפה בעיניי, אני אוהב את זה ולא אכפת לי שהבנאדם לא כתב את השירים... לעניין התיק הפלילי אחזק את דבריו של אריאל, בתור אחד שבחלק משירותו הצבאי נלחם על כך שאנשים מסוימים לא יוכתמו ברישום פלילי, אני יודע טוב מאוד את ההשלכות של אותו ר"פ. אין מה לעשות, בלי תעודת יושר היום (דבר שאפילו מי שהורשע בעריקות בצבא, שלמי שלא יודע זו העבירה הנפוצה ביותר בצבא, לא יכול להוציא) אי אפשר אפילו להיות נהג מונית. כוכב נולד זה עסק, אין מה לעשות, וזכותם לבקש תעודת יושר מהמועסקים הפוטנציאליים. אני לא אומר שזה הוגן, אבל זה החוק. לצורך העניין כמו שאת בטח יודעת, אחרי כוכב נולד שלוש כשמצאו על ריקי גל כמות קוק שלא תבייש את טובי הסוחרים היא לא המשיכה בתוכנית... בקיצור, לא חלקתי על דעתך, רק ניסיתי להראות לך כיוון מחשבה אחר. אם נעלבת מזה אז אל! זה לא היה בכוונה כלל וכלל!