אם את חיפאית אז את חייבת לבוא....
כבר כמה חודשים , מאז שהשמש החלה לבצבץ אני מנגן רגאיי בכאמל בחיפה על חוף הים, אני לא אספר לך שאנשים יוצאים במחולות אבל יש אוירה ממש טובה , אם את מתחילה אז זה ממש יתאים לך כי אני מרחם שמה על האנשים ומנסה להיות "פרנדלי" עם החומרים שאני שם להם... אני לא שם הרבה קונצ'נס ,אני יותר מתרכז ברוטס ,דאב ודאנסהול עדין ומשובח . בעל המקום חובב גדול של רגאיי אז אני מפנק אותו בדברים ישנים כמו בוב וub40 ... בקיצור את תהני! הרבה חבר'ה פה מהפורום היו שמחים וגאים בעצמם כי אני מנגן חומרים ישראלים כמעט בכמות של שליש או רבע מהסט שזה המון. אם זה דורי בן זאב,אחרית הימים,קנגורו, פישי,סילבר דון,תומר יוסף ואפילו זבולון שיחסית כבדים לקהל שלי. יש לי הזדמנות להשמיע דברים שבערב לא מתאימים, אין כמו הים לרגאיי וזה הכי נחמד שזה באטמוספירה ולא בלחץ... למרות שלפעמים אני מקבל ג'אנינה ושם קצת סקא או ראגה של רוצחים. לפעמים אני חושב על זה וזה ככ מגביל לנגן בערב במועדון סגור זה חותך לי חצי מהסגנונות שאני אוהב... בכל מקרה מתחיל להתגבש קהל שבא במיוחד ותמיד המקום מלא כה וככה אז כדאי להוא לבדוק. נ.ב את בטח יודעת איפה זה הכאמל , המקום פתוח (חינם) מתחת לשמיים כל יום שישי בין שתיים לשקיעה.