רגב הוד, דוגמא לבן אדם נגרר ומושפל

רגב הוד, דוגמא לבן אדם נגרר ומושפל

די אדיש אליו. לא אוהב שיריו. הושפל על ידי ישראל , בלי לענות או לתקוף חזרה. נגרר עי בוזגלו , במקום להעיף אותו, צירף אותו לשבט. ועשה סולחה. מגיע לו כנראה שידרכו עליו

הלן... זה שם של כוכבת.. הלן סלייטר המעלפת. אני לא מת על דומ

אבל להיגרר למשו שאתה לא רוצה בו זה רע. לא ממש ראיתי המירוץ. יש בו משו מעצבן... לא יודע להסביר

סטילהוק

New member
הדבר היחיד שמעצבן במירוץ הישראלי שהוא נמרח ונמתח כמו מסטיק

בניגוד לכל שאר גרסאות המירוץ למיליון בעולם.

איציק3332

New member
לא הוגן להאשים קורבן, מה תגיד לנאנסת?

למה לא הגבת? אז הם פחדו מישראל ורגב לא הגיב והשאר היו בהלם ולא התערבו. אז הקורבן אשם כי הוא לא הגיב?

אם רגב היה גבר היה צריך ללעוג לישראל, להגיד לו בוא תעזור לי

לפרק את הברזנט, או משו כמו ," תתרגל לחזור לרחוב". או לא נורא, תתרטבו. או לעבוד כמו רובוט או להגיד לו שהוא יאכל לו את הלשון אם לא יסתום את הפה ובטח לדאוג להדיח אותו ולא לקרב אותו עם בוזגלו. הוא הושפל על ידי בוזגלו ששמע בקולו אין לו חוט שידרה. וכן יש לי ביקורת על ישראל ועל מי שראה אותם שצועקים עליו

סטילהוק

New member
בהישרדות זה הדבר הכי מטומטם לעשות, כי אתה ישר מסמן

מטרה על גבך, ועלול למצוא את עצמך כמודח הבא, בדיוק כמו ישראל. הרי למה ישראל הפך למטרה? בדיוק בגלל זה, ההתנהגות שלו הפכה אותו למטרה. מי שלא שומר על לשונו ולא מתנהל בחוכמה על אש קטנה עלול למצוא את עצמו מהר מאוד מודח מהמשחק.

זה כמו לשים אצבע בעין של השטן. יש ביטוי כזה. אבל אין בריגה

אם אתה עם בטחון. אתה גם מסתלבט על האחרים... ישראל הסתלבט..

1Shir

New member
אם אתה עם ביטחון אחרים בכלל לא מעניינים אותך

למי שלא יורד לרמה נמוכה יכולת איפוק היא תכונה רק של אנשים חזקים ואלה העובדות :) אין שום קשר לפחד כי זו לא סמטה חשוכה אלא גם אם ישראל היה מנסה להרביץ לו - ההפקה לא היתה נותנת לזה לקרות עריכה: אגב לי אין יכולת איפוק ואני מסכנת את עצמי בגלל זה ברחוב כל הזמן אם הייתי בארה"ב כבר היו הורגים אותי וזאת תכונה נוראית אז אל תחשוב שאני מתנשאת או משהו

למעלה