רגב: "לא למוטט את לה פמיליה, לפעול איתה"

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=193796&lang=HE

האירועים האלימים בשרלרואה, בהם היו מעורבים אוהדי בית"ר ירושלים שהשליכו אבוקות לכר הדשא, ממשיך להכות גלים. ועדת חוקה חוק ומשפט התכנסה הבוקר (רביעי) ודנה בעניין האפשרות להגדיר את ארגון "לה פמיליה" כהתארגנות בלתי מותרת ולהוציאה אל מחוץ לחוק, לבקשתו של ח"כ יואל רזבוזוב.

"ארגון לה פמיליה פועל כארגון פשע שנמצא במגרשי הספורט ומגביר את האלימות", אמר רזבוזוב, "זה ארגון שפועל ממניעים של גזענות ושנאה וצריך להיות מחוץ לחוק. לארגון הזה יש כמה מאות חיילים, שקובעים עם אלות לפני משחקים להרביץ לאוהדים מקבוצות אחרות".

רגב: "לה פמיליה היא לא ארגון פשע ולא ארגון טרור. אם תמצא אמנה כתובה שחתומים עליה חברי לה פמיליה שמדברת על גזענות, הסתה ואלימות, אני זו שאוביל את המהלך להוציאם בניגוד לחוק, אבל כרגע אין סיבה להכתים ארגון אוהדים שלם בגלל קבוצה של אוהדים. אנחנו לא צריכים לשאוף למוטט את לה פמיליה, אלא ביחד עם לה פמיליה צריך לפעול להוציא את האלימות מהמגרשים".

לא להאמין שזו שרת התרבות הספורט של מדינת ישראל

אני דווקא חושב

שאם אפשר להפוך את ארגון 'לה-פמיליה' לשגריר של מאבק באלימות, של סובלנות וקבלת האחר והשונה ושל פלורליזם - זה עדיף בהרבה מאשר להוציא אותו אל מחוץ לחוק.

itzi5

New member
בדיחה "'לה-פמיליה' לשגריר של מאבק באלימות"

איך אומרים ברוסית - A very good joke.

אלי.

New member
יש גבול שבמסגרתו אפשר לרתום מישהו למשהו.

לה פמיליה אינם ברי שיח. זה לא שהם לא רוצים - הם פשוט לא שם.
&nbsp
זה בדיוק כמו בפורום: יש ימני שמסוגל לחבר שתי מילים ויש ימני שכל הווייתו היא קללות. אתה יכול לדבר עם השני ?

אני מסכים שהסיכוי הלידברות הוא נמוך

אבל אם למירי רגב יש פיתרון איך לעשות את זה - אני בעד שננסה, לפני שנתחיל להוציא ארגונים אל מחוץ לחוק.
&nbsp
הוצאה אל מחוץ לחוק, לדעתי, בדרך כלל לא משיגה את האפקט הרצוי, היא יוצרת עוינות ומעלה את רמת היצירתיות של חברי הארגון - איך להמשיך להיות חברים באותו ארגון אבל לא להראות כמי שעוברים על החוק.

לה פמיליה זה ארגון פשע גזעני אלים של כ"ך

אתה באמת חושב שלתת לארגון פשע גזעני ואלים של כ"ך לעשות סדר במגרשי הכדורגל זה פתרון? או בכלל רעיון טוב?

ולהגיד שלמירי רגב יש פיתרון, זה כמו להגיד שלביבי יש מצפון. להזכירך, אם הספקת לשכוח, עד לפני יומיים רגב בגלל הכחישה שהיא יודעת מה זה לה פמיליה, עד שעימתו אותה עם כתבה מלפני שנה-שנתיים שבהם רגב עצמה טעננ שתשמח אם לה פמיליה תעזור לה להיבחר למקום ריאלי בפריימריז. שלא לדבר על כך שגם לה פמיליה בעצמם השיבו לה ופרסמו תגובה מלגלגת על השרה השקרנית שטענה שאינה מכירה אותם...

בוש 101

New member
נו ספרטאקוס אמרת של כ"ך

נתניהו צולם בכפייה בידי בן גביר ומרזל,הוא שנוא עליהם וכונה בוגד.

אלי.

New member
למירי רגב אין שום פתרון. היא פוליטיקאית

והיא צריכה לשמור על האלקטורט שלה.
&nbsp
אני מסכים שענישה בלעדית אין בה שום דבר טוב. אופק צריך להנתן גם במסגרת הענישה, ממש כמו שלמחבלים בכלא ניתנת האפשרות ללמוד ולהשתקם, אבל ענישה חייבת להיות - וקשה.

shy-1

New member
לכנות את מירי רגב פוליטיקאית, זה כמו לכנות אותי הזמיר מספרד,

ואני יכול להבטיח לאדוני, שלא רק שאיני מספרד, גם איני זמיר כלל וכלל !

אלי.

New member
לצערי (או לשמחתי, תלוי ביום בשבוע) אני יכול להגיד

שעם ובלי חוזליטו, מירי רגב היא פוליטיקאית שיודעת 'לשחק' בבוחריה כחומר (ירוד) ביד היוצר.
&nbsp
זה הופך אותה לפוליטיקאית, אלא שבין ה'פוליטיקאי' ובין ה'דיפלומט' עובר אוקיאנוס שלם של בערות ליכודניקית בסיסית.

בוש 101

New member
מירי רגב האמא של הפוליטיקאית

בר מצוות,חתונות,כולה שואו.שמאלנית מתונה מחופשת לליכודנקית.זהבה גלאון בעור של זאב.
היא בעד ההתנתקות,בעד השקעה כספית במיגזר הערבי הספורטיבית,בעבור השקעה כספית בתיאטרון אלמידאן.
הבעיה שהשמאל האשכנזי סולד ממי שהיא "דיאלנא" גזענות צרופה של אבא של ניב.

אלי.

New member
לצערי, לשמאל האשכנזי אכן יש בעיה עם מזרחים ועם מרוקאים בפרט.

אישית, בשמחה הייתי מחליף את מירי רגב ודומיה בח"כים כמו אורלי לוי-אבקסיס.

itzi5

New member
ההפך...

ל"שמאל הלבן" יש בעיה עם פוליטיקאים ברמה לא מתאימה !
יש הרבה פוליטיקאים בימין שקודמו מהר מיד בגלל שאין מספיק "מרוקאים" מתאימים !
זו הבעיה, ה"שמאלנים" לא גזענים יותר מהימניים, היום יש העדפה מתקנת ל"מרוקאים"
היום האשכנזים הם מיעוט מקופח בפוליטיקה....

shy-1

New member
יתכן ואתה צודק ואני זה הזמיר מספרד, אני רץ לספר לאשתי.

אלי.

New member
רגע, לפני אשתך ... תנסה קודם להגיע לאשר ראובני !

אני אומר: תפתיע את רעייתך עם דיסק בכורה. לטעמי, אין מתנה יפה מזו.

shy-1

New member
אהה, אמרגן, לא מכיר, אני מכיר בקושי אחד וגם עליו רק שמעתי

ומעולם לא ראיתי, האמרגן של משה רבנו, נו, אלוהים.

אלי.

New member
אה, זה אמרגן שלא יודע איפה הכסף הגדול.

דווקא ביום הכי רווחי בשבוע הוא שולח אותך לפייט בבית הכנסת במקום לעשות קיסריה ... בקצב הזה, משה פרץ ייאלץ להחליף חיתולים גם עם 'מספר 2' ...

למעלה