רגישות בחזה?

Mr China

New member
רגישות בחזה?

יש לי שאלה קצת לא ברורה-
הבנות אוטוטו בנות שנה וחצי, יונקות בבוקר, ובערך עוד פעמיים (לפעמים 3...) במהלך היום. שמתי לב שאחרי שהן הולכות לישון ונניח אני יושבת עם הגדולה שלי נורא מעצבן אותי אם היא בטעות נוגעת לי בחזה, מין רגישות לא ברורה. אין לי שום כאבים חלילה, התחלתי לחשוב שאני אולי קצת סחוטה (למרות שבמהלך היום אני לא חשה כך) ופשוט בערבים אני רוצה את הגוף שלי לעצמי וכל חיכוך הכי קטן מעצבן אותי.
מישהי מכירה על מה אני מדברת?

Mr China

New member
אז מה עושים?

יש לך עצה או רעיון? זה משהו שעובר או נראה לך שזו הדרך של הגוף להגיד enough is enough? אני ממש קופצת כנשוכת נחש. זה מטריף אותי, ואני האדם (כמעט) הכי רגוע שאני מכירה.

רעיונות

סליחה על התגובה המושהת, אבל אולי בינתיים עלו לך כמה רעיונות בעצמך. הדבר הראשון שעולה לי לראש הוא שזה סימן שכדאי להכנס למיטה או לסדר לעצמך מנוחה רצינית. מעבר לזה, אצלנו כבר בני שנתיים ושליש ואני מרגישה שכבר יותר אפשר להגיד להם לא כשהם מבקשים לינוק ולהסביר שכרגע אני לא יכולה ו/או רוצה להניק אותם, או לנסות להציע להם חלופות אטרקטיביות. אם זה ככה לא רק בלילה אלא כל הזמן שווה לעשות בדיקת הריון...
\

היייי :))

מוכר מוכר מהנקה ראשונה מההריון הראשון....
כבר לא יכולתי ולכן הפסקתי בגיל שנה ושלוש ולכן החמאתי לך קודם שאת מחזיקה כל כך הרבה...

מצד אחד ההתמכרות להניק ומצד שני כבר די מספיק זו היתה הדילמה, עד שהתנתקנו :)

רגישות בשד

הי סינית

איך את היום ? יש שינוי או שזה ממשיך ?
גם אני חשבתי להציע לך לעשות בדיקת הריון.. יש מצב ?
אם לא - יכול להיות שזו רגישות הורמונלית לפני מחזור ?

עשית איזה שינוי ? בתזונה או תרופה או משהו ???

Mr China

New member
עונה לך ולאמאגםלתאומים

אתן חמודות. הריון פוטנציאלי- אין מצב....חחחחח. לגבי מחזור- לא יודעת, טרם קיבלתי מאז לפני ההריון.
נראה לי שזו הייתה רגישות יתר לעובדה שהייתי כל היום עם הקטנות וזה קצת סחט/סוחט יותר מהרגיל (אני רגילה לבלות איתן ימים שלמים אבל לפעמים הן ממש מתנחלות על הציצי. אגב, לאחרונה שתיהן התחילו להגיד "ציצי", זה כ"כ מצחיק) ואז פשוט כבר לא היתה לי סבלנות לגדולה וכל מה שהיא עשתה- במיוחד אם זה עירב מגע לא מכוון באזור החזה- הטריף אותי.
אני מרגישה את זה פחות, מקווה שיעבור! תודה על תגובותיכן.

למעלה