רגישות יתר

regishot

New member
רגישות יתר

אשמח אם מנהל הפורום או מי שמרגיש שיש לו מה לתרום, להתבטא או להשתתף, תקחו חלק תורם, תומך וכמובן גם נתמך בקומונה החדשה שפתחתי עבור מי שניחנו ברגישות יתר ולא תמיד יודעים אים להתמודד איתה בחיי היומיום. אשמח לראותכם במשתתפים.

כשאתה אומר רגישות יתר

למה אתה מתכוון בדיוק? איך זה בא לידי ביטוי? מיכאל

regishot

New member
אני מתכוון

לאדם שנפגע מכל דבר, שלוקח ללב בקלות, שעושה עניים מכל שטות וכדו'. ברור לי שיש גם את הצדדים החיוביים של רגישות היתר, אך מכיוון שללא הכוונה וללא מודעות נסחפים בקלות לצדדים הקשים, פתחתי את הפורום (הקומונה) גם כדי לתמוך אחד בשני, וגם כדי לנסות למצוא דרכים להתחסן מפני פגיעות היתר המאפיינת אנשים רגישים. אתה מוזמן לקחת חלק בשיחות המתנהלות בקומונה.

האם רגישות היתר מתאפיינת

באופן דומה באנשים שונים? האם אתה אישית אדם עם רגישות יתר? איך זה בא לידי ביטוי אצלך? מיכאל

regishot

New member
אתה מוזמן לקומונה

שם אנשים כותבים על כך. (בינתיים ממש מעט) מה מטרת ההתעניינות? בהחלט, אלמלא אני עצמי עם רגישות יתר על הצדדים החיוביים וגם הבעייתיים של הדבר לא הייתי מקים במה למטרת תמיכה ונסיון למציאת דרכים הולמות להתמודדות נכונה עם נתון זה.http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=2684

breuven

New member
מה כוונה רגישות?

הרבה פעמים משמעות פרקטית של המוסג הזה: חוסר שליטה עצמית אנחנו דווקא בעד שליטה עצמית - להיות רגיש במידה הרצויה. אצלינו "רגישות" בדרך כלל קשורה ל"מצב מחובר" assocated בו אדם מזהה את תחושות הגוף שלו מופיעות כתגובה למשהו מרגש.

למעלה