רגישות לאנזימים?

vered73

New member
רגישות לאנזימים?

לאחד מבניי יש רגישות רבה לחלבונים מהצומח. גורם לבעיית גזים שלפעמים היא חריפה ומשמעותית בעיניו. היות והוא צמחוני נדרשתי לבעיה והצעתי לו מספר פעמים בשנתיים האחרונות לבדוק כמה סוגים של אנזימים. עלי לציין שעוד אנשים במשפחה ניסו את המוצרים וגילו ששימוש באנזימים הפחית במידה ניכרת תגובה דומה. ניסינו את כל הסוגים של יוסטון, ואת כדורי הלעיסה/מציצה של קלייר אך לבני היתה תגובה זהה לכולם. כאבי בטן חזקים. ולאחר מכן, הקאה. אשמח לדעת על הורים שנתקלו בבעיה זהה ומצאו לה פתרון.

daniela21

New member
לא בעיה זהה,

אבל גם לי האנזימים של יוסטון של היו טובים. גרמו לי לכאבי בטן שהתחזקו מיום ליום, ככל שהגדלתי את מינון האנזימים. ככה גם קרה לי עם האנזימים שקניתי בארץ (של נוטרילייף). לכן החלטתי להימנע לגמרי מאנזימי עיכול.

לפעמים צריך לקחת כמות קטנה בהדרגה ולהרגיל את

היי דניאלה, חבל שהאנזימים האלה עשו כאבי בטן
אבל לפעמים דווקא המינון הגבוה של האנזימים האלה הוא בעוכרי הרגישים ואז צריך לקחת כמות קטנה ולהרגיל את הגוף. מאידך, אם יש לך רגישות לקוקוס, אז בכל קפסולה של טריאנזה ושל האנזימים של יוסטון שיש בהם סיבית- יש גם כמות קטנטנה של שמן קוקוס המאחד את החלבונים מאבקה למוצר דחיס. אני החלפתי עכשיו למוצר אחר של יוסטון, עם האורז, שבו אין את שמן הקוקוס, כי הופכים אלרגים אליו בשימוש ממושך. להוריד תגובות אלרגיות ואוטואימיוניות של המעי- כמו בקרון ואוטיזם, חשוב לקחת תוסף של אוריזנול. אוריזנול מגיע מאורז והוא מוריד תגובות דלקתיות במעי, על רקע אוטואימיוני. יש כמה מוצרים מוכרים כאלה ובתוכם, מוצר של פיור ומוצר של אקולוגיקל פורמולה. מומלץ ללקיחה להורדת דלקות מעי. פיור- G.I. Integrity 120 caps אקולוג'יקל L.G.S.™ 120 vcaps (LGS12 ורד, מה שאת מדווחת היא תגובה אלרגית לאחד ממרכיבי המוצרים- וצריך לחפש את המקור לתגובה האלרגית. לגבי הקטניות- אני משרה את כולן יותר זמן כדי להוריד את הנטייה לגזים ואם זה מוצר מתועש, אז יש בו הרבה חומרים משמרים וצבעים שיכולים גם הם לפגוע בעיכול. אצרף לכאן רשימת צבעי מאכל והשפעותיהם, מתוך ההרצאה שלי, בשבוע שעבר..

daniela21

New member
לגבי הכדורי לעיסה

יכול מאד להיות שזו רגישות לממתיקים המלאכותיים - זה כשלעצמו גורם לא אחת לכאבי בטן למי שרגיש לכך ורגישות זו יותר נפוצה ממה שתוכלי לשער. אני מראש נשנעת מכל מה שנגמר ב:"טול" - סורביטול, מניטול, קסילטול וכו'. במינונים גבוהים זה בכלל חומר משלשל...

khisha

New member
Zy-Wobine Forte

אנזימים ותוספים לאוטיסטים אינם מומלצים לאנשים ללא בעיות אופייניות לספקטרום. ידוע ששימוש בתוספים של קירקמן גורם לאנשים רגילים כאבי ראש ועוד תופעות לוואי בזכות עודף ויטמין B לדוגמה. האנזים שציינתי בכותרת הוא יותר מאוזן לאלה שלא נמנעים מגלוטן וקזאין ומומלץ.

יש סוגים ספציפיים של אנזימים שהם בעייתיים

לאוכלוסיות רגישות - למשל פפאין (שנמצא בפפאיה) וברומלין לא היו טובים לכמה ילדים אוטיסטיים. אם אני לא טועה, ליוסטון יש או הייתה גם נוסחה בלי השניים האלה. האם האנזימים שניסיתם הכילו את שני הסוגים האלה? כי אם כן, שווה לנסות אנזימים שאינם מכילים אותם.

JacobSk

New member
זה נחון תמי

רוב אנזימים הם על בסיס פרות. יש הרבה אנשים שרגישים לאנזימים האלה או שרגישות בה במעלך שימוש באנזימים לכן לקירקמן יש מוצר מאוד טוב - אנזימים ללא פרות. יש לא מאת אנשים שמשתמשים בהם עם הצלחה. קישור למוצר בחנות שלי http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=147 מוצר די יאקר אבל מאוד מוצלח. מזקיר את ה שם מישתמש וסיסמה בכניסה בחנות שם משתמש client סיסמה 1423

Chaya Lottner

New member
Enzyme warning!

High dose enzymes have been known to cause impaction and other serious gastrointestinal problems, even requiring surgery in some individuals. The cases that I read about involved individuals with CF since they require enzymes to digest their food. However, we can learn from this information that enzymes should not be given unless they are needed. Enzymes can be wonderful for our kids, but it does not mean that we, our other children, our neighbors and our pets should be taking them, too. There are certain items that can be taken by everyone, such as Omega 3. That is not the case for enzymes. חיה לטנר,MSc (02) 991-8534 050-400-0601

למעלה